Šta ima u Maoči?UbačeniElement wrote: zna allah dragi da je to smeće kod muslimana zato neda hadumu riđobradom da se koti i truje islam
Fuj šta sve pogana usta nisu ustanju izgovoriti
Liječi se!
Šta ima u Maoči?UbačeniElement wrote: zna allah dragi da je to smeće kod muslimana zato neda hadumu riđobradom da se koti i truje islam
Bas se je Alije Izetbegovica pitalo. Sjecas li se kako nam je bilo u opsjednutom Sarajevu i Srebrenici sa 2 metka u sanzeru na liniji? Nismo imali opcija. Medjutim, kada smo dosli pred Banja Luku, Holbrooke nas je zaustavio i kasnije je priznao da je golemu gresku napravio. Ali bilo je kasno.Morales wrote:posto mu je stari izdao ideju RBiH, i vlasima predao pola drzave u ruke sad se nasao nesto ko fol srati....mater mu profitersku i njemu i njegovoj prokletoj familiji
Evo neonke u punom sjaju...povodom Izetbegovićevog otkazivanja učešća na trilateralnom sastanku u Turskoj, gdje su se trebali sastati predsjednici Turske, Srbije i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Nikolić je saopštio da je "učešće na tom sastanku plod nesporazuma i da taj sastanak nikada nije ni bio dogovoren".
Iz Predsjedništva Srbije je saopšteno da je "predsednik Nikolić još krajem prošle nedelje obavestio domaćina, Tursku, da zbog obaveza neće biti u mogućnosti da učestvuje na trojnom sastanku".
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću otvoreno pismo, u kome ga je optužio da "grubo nasrće na BiH i vrijeđa njene građane".
jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
Ama bas niko mu ne mora shukati, kako ga sam sebi shukne tesko da iko drugi ima taj kapacitet.vanzemaljac wrote:jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
E stvarno si mu shuknuo
Kako si je shuknuo?jazzer wrote:Ama bas niko mu ne mora shukati, kako ga sam sebi shukne tesko da iko drugi ima taj kapacitet.vanzemaljac wrote:jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
E stvarno si mu shuknuo
internet ratnik od 2004 ....jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
Zao mi je iskreno ljudi koji u to vjeruju da je Alija dobrica i da nije mogao uticati na to da ne predaje pola države cetnicima....Srebrenicanin wrote:Bas se je Alije Izetbegovica pitalo. Sjecas li se kako nam je bilo u opsjednutom Sarajevu i Srebrenici sa 2 metka u sanzeru na liniji? Nismo imali opcija. Medjutim, kada smo dosli pred Banja Luku, Holbrooke nas je zaustavio i kasnije je priznao da je golemu gresku napravio. Ali bilo je kasno.Morales wrote:posto mu je stari izdao ideju RBiH, i vlasima predao pola drzave u ruke sad se nasao nesto ko fol srati....mater mu profitersku i njemu i njegovoj prokletoj familiji
Neka je cast 5 Korpusu Armije RBiH, HV i HVO-a sto su barem oslobodili Hrvatsku i Krajinu.
Ti su najjaci. sve junak do junakaŽenski Dr.Med wrote:internet ratnik od 2004 ....jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
Nije to za smijati drugar ,to je za plakati .....vanzemaljac wrote:Ti su najjaci. sve junak do junakaŽenski Dr.Med wrote:internet ratnik od 2004 ....jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
Hocemo ja i ti skenirati vojne knjizice i postirati ih ovdje? Hoces duhoviti? Pa ko od nas nemaŽenski Dr.Med wrote:internet ratnik od 2004 ....jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
Bjez' ba.jazzer wrote:Hocemo ja i ti skenirati vojne knjizice i postirati ih ovdje? Hoces duhoviti? Pa ko od nas nemaŽenski Dr.Med wrote:internet ratnik od 2004 ....jazzer wrote:I btw, jel neko njemu rekao da izadje iz podruma, da je rat zavrsen? Ocito nema signala dole pa dolazi do
ovakvih nesporazuma![]()
.
tri godine u Armiji BiH neka se usuti zauvjek i nikada vise ne komentarise nikoga na ovakav nacin?
Moze?
Nisam znao protiv koga sam se borio? Eto ti si znao. I oprosti, takodje nisam znao da rasprava s tobom zahtjevaŽenski Dr.Med wrote:Sta ti vrijede 3 godine u ABiH kada nisi sazno protiv koga si se borio ...
Osim toga necu da se spustam na tvoj nivo ....
Hvala !!!.....jazzer wrote:Nisam znao protiv koga sam se borio? Eto ti si znao. I oprosti, takodje nisam znao da rasprava s tobom zahtjevaŽenski Dr.Med wrote:Sta ti vrijede 3 godine u ABiH kada nisi sazno protiv koga si se borio ...
Osim toga necu da se spustam na tvoj nivo ....
visok intelektualni nivo. Trebao sam pogledati par tvojih postova i uvidjeti da se radi o jednoj intelektualnoj
gromadi kojoj su kvalitetni argumenti na prvom mjestu.
nemoj ti katile da spominješ maoču jasno!! nego moli uzvišenog allaha za dan kada će vehabije da uđu u parlament i preuzmu vlastM_e_m_o wrote:Šta ima u Maoči?UbačeniElement wrote: zna allah dragi da je to smeće kod muslimana zato neda hadumu riđobradom da se koti i truje islam![]()
Fuj šta sve pogana usta nisu ustanju izgovoriti![]()
Liječi se!
KatilUbačeniElement wrote:nemoj ti katile da spominješ maoču jasno!! nego moli uzvišenog allaha za dan kada će vehabije da uđu u parlament i preuzmu vlastM_e_m_o wrote:Šta ima u Maoči?UbačeniElement wrote: zna allah dragi da je to smeće kod muslimana zato neda hadumu riđobradom da se koti i truje islam![]()
Fuj šta sve pogana usta nisu ustanju izgovoriti![]()
Liječi se!