Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

klixober

#26 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by klixober »

Judge_Dread wrote:
komeba wrote:
Her Flick wrote:dred smiri malo

mislim da je drvosjeca samo prokomentarisao cinjenicu
a nigdje u njegovom postu nisam osjetio da se NS treba izvinjavati SDP-u zbog razvodnjavanja glasova

naravno potpuno si upravu neka se SDP upita ako se na ovim izbrima pokaze da je doslo do istoga
Ali se nadam da ce se i NS zapitati o svojoj svrsi ako jedina promjena izbora bude manje glasova SDP-u,a da NS ne preuzme nijednu opstinu.
A boga ti sto bi se pitala ?????
Jel to neko ima monpopol na nesto ???
Jedna stranka da se pita sto je drugoj preotela glasove? U kojem to filmu ima ?
WTFIT :x :x :x :x :x :x
de ba odvadite ljudi malo vise :skoljka:
Sta je tebi,sta se toliko ljutis...isto kao sto bi se SDP trebao zapitati ako dozivi neuspjeh na izborima,tako bi se i NS trebala zapitati ako dozive neuspjeh na izborima.
0.7.1.

#27 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by 0.7.1. »

gest vrijedan pažnje!

hrabro, svaka čast Danise :thumbup:
Judge_Dread

#28 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:23, edited 2 times in total.
ljubav_aha

#29 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by ljubav_aha »

DT pismo gradjanima :-)

tip mi vec duuugo ide na zivce :zoka:
elSaik

#30 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by elSaik »

Judge_Dread wrote:
komeba wrote: Sta je tebi,sta se toliko ljutis...isto kao sto bi se SDP trebao zapitati ako dozivi neuspjeh na izborima,tako bi se i NS trebala zapitati ako dozive neuspjeh na izborima.
ne pametuj i pokusaj se sljedeci put ne distancirati od svog misljenja u tako kratkom roku bas tako ofirno. Ono sto me nervira a ti to jako dobro znas jer toliko nisi xxxxx je to sto bi se po tebi NS trebala izvinjavat SDPu ili bilo kojoj drugoj stranci za SVOJE rezultate, a uz to je nesto kao i zahebala i neku drugu stranku. Mozda nisi znao ali izvinjava se samo svojim clanovima i glasacima. Ti si uradio poveznicu rezultata te dvije stranke i zbog toga sam se ja "naljutio". Iskreno hebe mi se i za jedne i za druge. Al ne gumo nebuloza.
Pa jel to ne trebaju da se zapitaju koji im je smisao ukoliko jedino što postignu bude oduzeti stranci sa istom političkom orijentacijom glasove, a ne ući u nijedno općinsko vijeće? Iako i dalje mislim da to neće biti jedino što će NS uraditi.
klixober

#31 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by klixober »

Judge_Dread wrote:
komeba wrote: Sta je tebi,sta se toliko ljutis...isto kao sto bi se SDP trebao zapitati ako dozivi neuspjeh na izborima,tako bi se i NS trebala zapitati ako dozive neuspjeh na izborima.
ne pametuj i pokusaj se sljedeci put ne distancirati od svog misljenja u tako kratkom roku bas tako ofirno. Ono sto me nervira a ti to jako dobro znas jer toliko nisi xxxxx je to sto bi se po tebi NS trebala izvinjavat SDPu ili bilo kojoj drugoj stranci za SVOJE rezultate, a uz to je nesto kao i zahebala i neku drugu stranku. Mozda nisi znao ali izvinjava se samo svojim clanovima i glasacima. Ti si uradio poveznicu rezultata te dvije stranke i zbog toga sam se ja "naljutio". Iskreno hebe mi se i za jedne i za druge. Al ne gumo nebuloza.
Sta si ti tako nadrkan... :-)
Rekao sam da ako SDP izgubi glasove,treba da se zapita oko toga,ali i NS treba da se zapita ako jedino sto uspiju na izborima jeste da izbiju SDP-u nesto malo glasova,ali nista ne promijene u drzavi,tj. ne osvoje barem jednu opstinu.Za mene je to neuspjeh NS ako tako bude i trebaju se zapitati zasto su osnovali stranku.
Kralj Tvrtko XXVIII

#32 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Kralj Tvrtko XXVIII »

Ljudi nemojte se sekirati nista se kapitalno ne moze promijeniti. To ce vam biti jasno u nedjelju navece.
KemooSA

#33 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by KemooSA »

Nasa Stranka ima moj glas! Jednostavno osjecam iskrenost u njihovim rijecima i po prvi put mi se cini da neko zeli da dodje na vlast da pomogne i poboljsa situaciju, a ne da obezbijedi finansijski svoju porodicu i stranacke kolege. :bih:
sarajevonekad

#34 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by sarajevonekad »

Pa sto se onda nisu sve te stranke navodno gradjanske orijentacije udruzile u jednu zajednicku stranku nekog neutralnog, kompromisnog gradjanskog naziva ili koaliciju? Zar to ne bi bilo rjesenje.
Licno smatram da je SDP daleko civilizovanija opcija od ovih zaostalih nacionalistickih stranki, ali iskreno, medju njima sam primjetio dosta okorjelih komunista, a to je ektremno isto koliko i nacionalizam

Prema tome vrijeme je za neku PETU OPCIJU, ali stvarno PETU!!!!

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
sitno wrote:
elSaik wrote:Lijepo urađeno. Poslušajte čovjeka. :D
I tako vam Boga: ovaj put pamet u glavu :bih:
Stoji sve, Danis ima najbolje namjere i za to mu hvala, ali se bojim da ce Nasa stranka samo odvuci i razvodniti glasove građanski orjentisanih stranaka - prije svega mislim na SPD.
VjecitiStudent

#35 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by VjecitiStudent »

sarajevonekad wrote: Licno smatram da je SDP daleko civilizovanija opcija od ovih zaostalih nacionalistickih stranki, ali iskreno, medju njima sam primjetio dosta okorjelih komunista, a to je ektremno isto koliko i nacionalizam
:shock: :? :-)
E gdje ih samo nadje????
Podijeli s nama to otkrice, molim te. Ko su ti 'okorjeli'?
Lincoln-Burrows

#36 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Lincoln-Burrows »

KemooSA wrote:Nasa Stranka ima moj glas! Jednostavno osjecam iskrenost u njihovim rijecima i po prvi put mi se cini da neko zeli da dodje na vlast da pomogne i poboljsa situaciju, a ne da obezbijedi finansijski svoju porodicu i stranacke kolege. :bih:
Stvarno si naivan, u cijelom svijetu nema 5% takvih ljudi,
a ti ih tražiš među političarima.
Ali eto politika nam određuje sudbinu htjeli ili ne.
Area_51

#37 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Area_51 »

Prije nego sto glasam, jako volim procitati Izborni program sto vise stranaka. Volio bih vidjeti Izborni program ove stranke za svaku Opcinu u Sarajevu. Potrazio sam jako po interenetu, nisam nasao da Njihova stranka ima tako nesto, osim negog generalnog skupa informacija koji pocinju sa Zalagacu se. Jako demagoski. Kad sam vidio Dennisa Gratza na televiziji, sta sam vidio, pa covjek nema pojma sta je Lokalna uprava, cime se bavi Opcina, sve sto je rekao ne nalazi se u nadlezonosti organa lokalne uprave. Nema sanse svoj glas da dam ljudima koji tek treba da nauce ono o cemu govore.

Sta to ovim pismom KONKERTNO nudi Danis Tanovic. Kojom vizijom raspolazu za Opcine u Sarajevo. Toga jednostavno nema, pa ce neko glasati za njih, jer su kao fol nesto novo. Nove stranke, koje nastadose nedavno mogu biti i Pokret mladih, Demokratska stranka invalida, ako hocete i SDU Sejfudin Tokic. Neko rece Monopol, pa zasto onda Njihova stranka ima monopol na nesto novo, a u stvari nema program u kojem se mi mozemo uvjeriti u nesto novo. Nisam do sad u zivotu vidio veci skup demagogije i pametnjakovica, koji se predstavaljaju kao nesto novo, u prospektu cak nemaju slike svih kandidata, nemaju program po opcinama ali kao fol zasluzuju neku paznju. Pratim analize i ispitivanje javnog mnjijenja, koji jasno kazu Njihove stranke nema u izbornom pragu, ali imaju dovoljno glasova oduzetih gradjanski orijentiranim strankama da nacionalisti dodju na vlast u Sarajevu. Cestitam.
VjecitiStudent

#38 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by VjecitiStudent »

Area_51 wrote: Pratim analize i ispitivanje javnog mnjijenja, koji jasno kazu Njihove stranke nema u izbornom pragu, ali imaju dovoljno glasova oduzetih gradjanski orijentiranim strankama da nacionalisti dodju na vlast u Sarajevu. Cestitam.
Opet ti sa ovim ublehama.
A ko to trenutno ima vlast u Sarajevu?
Area_51

#39 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Area_51 »

VjecitiStudent wrote:
Area_51 wrote: Pratim analize i ispitivanje javnog mnjijenja, koji jasno kazu Njihove stranke nema u izbornom pragu, ali imaju dovoljno glasova oduzetih gradjanski orijentiranim strankama da nacionalisti dodju na vlast u Sarajevu. Cestitam.
Opet ti sa ovim ublehama.
A ko to trenutno ima vlast u Sarajevu?
Semiha Borovac - gradonačelnica SDA
Josip Jurisic - dogradonacelnik SDA
Predrag Mitrovic - dogradonacelnik SBiH

Gradsko vijece vecina SDA, SBiH i neces vjerovati HDZ.
Sastavi Opcinskih vijeca, zbirno gledano, Stari Grad SDA sama ima apsolutnu cecinu, Centar SDA+SBiH 16 vijecnika ili vecina, Novo Sarajevo SDA i SBiH 17 vijecnika ili vecina, Novi Grad SDA sama ima 16 vijecnika ili vecinu. Sad ti zamisli kako izgleda biti nacelnik opcine iz jedne opcije gdje ti vecinu u Opcinskom vijecu, ciju politiku i odluke provodis, cine drugi. Ovo je fino i Dino Konakovic potvrdio da u Opcini Centar vlast u vijecu cini koalicija SDA i SBiH.

Sto se tice ubleha, namjerno ne dijelim te informacije o ispitivanju javnog mnijenja, jer bi moglo izgledat kao propaganda, svako ima internet i mogucnost da procita svasta nesto. Njihove stranke nema u izbornom pragu i to je tako.
lopta

#40 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by lopta »

E moj Danise, tri takva teksta me ne mogu nagovoriti da glasam za jedna te ista vnago medju kojima je i tvoja stranka.
dix106

#41 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by dix106 »

pa sta... to je sustina demokratije, da se dese promjene (kakve god, pa i na gore) kada ljudi ne rade svoj posao

A SDP NIJE I NE RADI SVOJ POSAO
komeba wrote:

a nigdje u njegovom postu nisam osjetio da se NS treba izvinjavati SDP-u zbog razvodnjavanja glasova

naravno potpuno si upravu neka se SDP upita ako se na ovim izbrima pokaze da je doslo do istoga
Ali se nadam da ce se i NS zapitati o svojoj svrsi ako jedina promjena izbora bude manje glasova SDP-u,a da NS ne preuzme nijednu opstinu.
Area_51

#42 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Area_51 »

dix106 wrote:pa sta... to je sustina demokratije, da se dese promjene (kakve god, pa i na gore) kada ljudi ne rade svoj posao

Jel ti nama ovdje impliciras da treba da nam bude gore da bi tvoji omiljeni likovi dosli na vlast. nevjerovatno.
klixober

#43 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by klixober »

dix106 wrote:pa sta... to je sustina demokratije, da se dese promjene (kakve god, pa i na gore) kada ljudi ne rade svoj posao

komeba wrote:

Cuj sustina demokratije da se dese promjene,pa makar na gore :D Nadam se da ces nam to pdorobnije objasniti u ponedjeljak jer upravo takve promjene predvidam.
sophy

#44 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by sophy »

ja ponekad ne mogu da vjerujem koliko daleko gradjani ove zemlje mogu da idu... nista gluplje nisam cula od toga da neka stranka uzima glasove nekoj drugoj... pa da li je vama poznato sto predstavlja demokratija? ili zasto imamo izbore svake 4 godine, po tom principu dovoljno je da se narod jednom izjasni, a onda nema potrebe da izlaze na izbore vise nikada poslije toga... jer ko se jednom odlucio za jednu stranku, po tome dozivotno postaje njihov glasac.... prema ovome pravo na izbor je automatski negirano....... pa ljudi samo budale ne mijenjaju ono sto ne valja.... kakav crni sdp, pa ja sam jedva cekala da se na politickoj sceni pojavi partija lijevo orijentisana koja bi mogla nesto promijeniti.... usljivi sdp je stranka lopova kao i sda i sve druge stranke u vlasti ove zemlje.... a svim sdp-ovcima (mislim na one koji se panicno bore da jos koju budalu ubijede u jeftini propagandni trik) molim da nas gradjane ove zemlje pocnu malo postovati i porucujem im da nije potrebno imati puno mozga da se shvati da oni pokusavaju da jos jednom na potpuno istu retoriku koju slusamo godinama, dobiju izbore... njihova retorika glasi: glasajte za nas, mi nismo nacionalisti, mi smo isti kao i druge partije, krademo, pljackamo vas kako znamo i umijemo, al glasajte za nas... FUJ
13 godina je proslo od zavrsetka rata, a sdp sa svojim jaranima citaj druge parije, je ovu zemlju i dotjerao tamo gdje je sad... u govnima.... pa kome se svidja nek i dalje glasa za ove sve budale, a kome ne, neka bira drugacije, a do sljedecih izbora moze opet promijeniti misljenje...
Area_51

#45 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Area_51 »

sophy wrote:ja ponekad ne mogu da vjerujem koliko daleko gradjani ove zemlje mogu da idu... nista gluplje nisam cula od toga da neka stranka uzima glasove nekoj drugoj... pa da li je vama poznato sto predstavlja demokratija? ili zasto imamo izbore svake 4 godine, po tom principu dovoljno je da se narod jednom izjasni, a onda nema potrebe da izlaze na izbore vise nikada poslije toga... jer ko se jednom odlucio za jednu stranku, po tome dozivotno postaje njihov glasac.... prema ovome pravo na izbor je automatski negirano....... pa ljudi samo budale ne mijenjaju ono sto ne valja.... kakav crni sdp, pa ja sam jedva cekala da se na politickoj sceni pojavi partija lijevo orijentisana koja bi mogla nesto promijeniti.... usljivi sdp je stranka lopova kao i sda i sve druge stranke u vlasti ove zemlje.... a svim sdp-ovcima (mislim na one koji se panicno bore da jos koju budalu ubijede u jeftini propagandni trik) molim da nas gradjane ove zemlje pocnu malo postovati i porucujem im da nije potrebno imati puno mozga da se shvati da oni pokusavaju da jos jednom na potpuno istu retoriku koju slusamo godinama, dobiju izbore... njihova retorika glasi: glasajte za nas, mi nismo nacionalisti, mi smo isti kao i druge partije, krademo, pljackamo vas kako znamo i umijemo, al glasajte za nas... FUJ
13 godina je proslo od zavrsetka rata, a sdp sa svojim jaranima citaj druge parije, je ovu zemlju i dotjerao tamo gdje je sad... u govnima.... pa kome se svidja nek i dalje glasa za ove sve budale, a kome ne, neka bira drugacije, a do sljedecih izbora moze opet promijeniti misljenje...
Molim argumente.

Demokratija ili Demos Kratos, narod vlada. Jel to vidis tako u ovome sto govoris.

Glas za Vasu stranku je direktno glas za SDA, matematika je cudo, ko to razumije. Jos nesto, odes na web stranicu omiljene stranke, procitas ono nesto sto je Bojan Bajic predstavio kao program, znas sta pise, nisu lijevo orijentirana stranka. Vidim da zivis ovdje i sve znas.
sophy

#46 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by sophy »

pa ljudi koliko gore nama u sustini moze biti? pa vi i onako takvim razmisljanjem ne radite da bude ista bolje... sustina demokratije je da birate drugacije od onoga sto vam se ne svidja.... odluka da se glasa za svoj izbor je princip koji ce ovu zemlju moci uspraviti.... izborima treba kaznjavati nesposobnjakovice... i to je to.... kome se svidja sta je sdp uradio za njega kao gradjana neka opet glasa, samo sto ne mislim da sdp moze ista postici tom logikom.. oni moraju da smisljaju glupost (kradja glasova) kao svoju propagandu... ja bi volila da svi nezadovoljni gradjani koji su glasali za sdp i sve druge stranke, daju sada sansu NS, da ovi vide da dovijeka njihovo blagostanje nije moglo trajati, a mi svi da vidimo koliko ce ta stranka moci pomijeriti stvari naprijed... na sljedecim izborima, opet cemo da biramo i da kaznjavamo..... samo ja licno mislim da NS nije uopce glupa da slijedi puteve dosadasnje politike, po principu uvale se u fotelje pa 4 godine rahatluk, oni znaju da narodu treba i dati da ti narod opet ukaze povjerenje...
sophy

#47 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by sophy »

Area_51 wrote:
Molim argumente.

Demokratija ili Demos Kratos, narod vlada. Jel to vidis tako u ovome sto govoris.

Glas za Vasu stranku je direktno glas za SDA, matematika je cudo, ko to razumije. Jos nesto, odes na web stranicu omiljene stranke, procitas ono nesto sto je Bojan Bajic predstavio kao program, znas sta pise, nisu lijevo orijentirana stranka. Vidim da zivis ovdje i sve znas.
stvarno mi je zao sto sam uvrijedila tvoje licne politicki orijentirane emocije, a mozda i finansijske, ko zna?
za mene ne moze u ovome drustvu nista ljevlje biti od podrske jednoj manifestaciji koja propagira ljudske slobode u drustvu u kome tvoj lijevi sdp to nije napravio.... i dodjemo na jednu genijalnu spoznaju, sdp je lijev na papiru, a neki to ne moraju napisati zato sto se ponasaju kao ljevica...
Area_51

#48 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by Area_51 »

sophy wrote:pa ljudi koliko gore nama u sustini moze biti? pa vi i onako takvim razmisljanjem ne radite da bude ista bolje... sustina demokratije je da birate drugacije od onoga sto vam se ne svidja.... odluka da se glasa za svoj izbor je princip koji ce ovu zemlju moci uspraviti.... izborima treba kaznjavati nesposobnjakovice... i to je to.... kome se svidja sta je sdp uradio za njega kao gradjana neka opet glasa, samo sto ne mislim da sdp moze ista postici tom logikom.. oni moraju da smisljaju glupost (kradja glasova) kao svoju propagandu... ja bi volila da svi nezadovoljni gradjani koji su glasali za sdp i sve druge stranke, daju sada sansu NS, da ovi vide da dovijeka njihovo blagostanje nije moglo trajati, a mi svi da vidimo koliko ce ta stranka moci pomijeriti stvari naprijed... na sljedecim izborima, opet cemo da biramo i da kaznjavamo..... samo ja licno mislim da NS nije uopce glupa da slijedi puteve dosadasnje politike, po principu uvale se u fotelje pa 4 godine rahatluk, oni znaju da narodu treba i dati da ti narod opet ukaze povjerenje...
SDP nije moj. Kako ja glasam, saznaj tokom teksta.

Jesi ti punoljetna. Zasto pitam, jer ocito ne poznajes da SDP nije na vlasti, samo zato sto od 9 opcina u Kantonu Sarajevo ima 2 nacelnika, ostalo je iz SDA i SBiH. To sto zelis i volis je u realnosti drugacije. Glasaci SDP ostaju pri SDP, glasaci SDA ostaju pri SDA i tako redom, borba je za neopredjeljene. Kako, jako jednostavno Izbornim programom ili parolom 100% Evropa. :-D

Sustina demokratije, a vidim da ti to sa politickog pa i prakticnog stanovista ne razumijes, ogleda se samo u jednoj stvari, a to je da narod na izborima bira svoju vlast. Suportno tome postoje totalitarni rezimi.

U kojim foteljama to sjedi SDP pa imaju blagostanje, kad u SVIM opcinama u Kantonu Sarajevo vlada koalicija SDA-SBiH, da si se malo raspitala, mozda bi to i saznala. Zamisli kako izgleda biti nacelnik, kada ti u vijecu KOJE JEDINO DONOSI ODLUKE, moras realizirati ono za sto ti druga opcija, SDA-SBiH, donosi odluke. Razmisljaj malo glavom, jer ocito ne poznajes do sada kako se kretala struktura vlasti. SDP jeste bio vlast 2000-2002 i po tome mozes donositi zakljucke.

Meni se cini kako ti prvi put izlazis na izbore. Ako si fascinirana Danisom Tanovicem, nije frka, upoznacu te, licno ga znam, a posebno kako je nastala ideja Njihove stranke, u kojoj kafani, s kojim osobama i posebno zasto. No dok, otkrijes sve zasto to oni rade, bice jos protesta po ulicama i gladnih, jer vi glasate za glumce i rezisere a ne za ljude koji MOGU I ZNAJU vodit opcine. Kako ja mogu znati ko zna vodit opcine, tako sto uzmem Izborni program pa probam zakljucit sta mi se nudi, a ovi tvoji nude VELIKO NISTA.
sophy

#49 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by sophy »

pa moguce da si u sve upucen jer vidis i ja znam neke koji su sve to pokusali sabotirati, ko zna mozda se i ispod tvog nika krije identitet jedne takve osobe... itekako mi je poznato gdje je sdp na vlasti, a gdje ne... i samo cu dodati da biti u vlasti po meni ne znaci biti u ovome trenutku, ja posmatram stvari malo sire, posmatram zadnjih 13 god ( a to bi znacilo da sam malo starija) i sdp je imao sanse... odnosno kada bolje malo razmislim sdp je dozivio debakl 2002 god, pitam se zasto, kada su samo 2 godine ranije bili u vlasti.... mmm mora da nisu radili nesto kako treba, pa su bili kaznjeni od naroda naravno.... a razumijem ih , oni su se zazelili fotelja jer im je malo ovo sto imaju, pa se koriste svim i svacim da do toga i dodju.... kakav narod kakvo ti sto...

p.s. ne moras se uzbudjivati, pokusaj da razgovaras pristojno, vrijedjanje na licnoj osnovi nije primjereno, trebao bi to da znas obzirom da si ocigledno stariji... toliko godina, a manira nigdje :)
sophy

#50 Re: Pismo Danisa Tanovića građanima i građankama BiH

Post by sophy »

Area_51 wrote: Meni se cini kako ti prvi put izlazis na izbore. Ako si fascinirana Danisom Tanovicem, nije frka, upoznacu te, licno ga znam, a posebno kako je nastala ideja Njihove stranke, u kojoj kafani, s kojim osobama i posebno zasto. No dok, otkrijes sve zasto to oni rade, bice jos protesta po ulicama i gladnih, jer vi glasate za glumce i rezisere a ne za ljude koji MOGU I ZNAJU vodit opcine. Kako ja mogu znati ko zna vodit opcine, tako sto uzmem Izborni program pa probam zakljucit sta mi se nudi, a ovi tvoji nude VELIKO NISTA.
ne bih te zeljala uvrijediti niti slijediti tvoj nacin komunikacije, ali nekkao je upitno sto ti znas o tome ko moze da vodi opcine... pa mislim zelis reci da nacelnici postojecih partija rade dobro svoj posao.... :run:
hvala ti sto si me nasmijao........... divna je ovo zemlja, ulice su ciste, djeca sigurna, postuju se prava manjina, politicari rade svoj posao izvrsno, a sve zahvaljujuci par stranaka sa divnim politickim programima... evo me umirem od smijeha.... :lol: :lol: :lol:
Post Reply