Dok učih english gramatiku zaboravih našu
I nije “ali”

ja sam tvoja sol a ti si moj biber
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
O maco
Ma, sve volim , ama baš sve. Samo od tebesikstinajn wrote: ↑02/03/2025 18:57O maco
Cmok, cmok
ljub, ljub
Liz, Liz
![]()
Ne reci mi da ne voliš gotsku erotsku poeziju?
Najdraža moja
Mazo moja, ne ovdje javno to pisatisikstinajn wrote: ↑15/03/2025 10:46Najdraža moja
Kada te vidim obližem usne, progutam pljuvačku, te osjetim komešanje među nogama.
Osjetim i leptiriće u stomaku, oči mi se zacakle, i na licu mi lebdi glupanderski osmijeh.
Biće da sam zaljubljen
U Tebe moja Đulijet.
fšššfšššššfšfšfšf
Ova pjesma je u raji bila poznat još pod nazivom “Šatro šljive”
snijeg_led wrote: ↑06/04/2025 06:22Ih , mi smo ti dva forumska nicka koji se najvise vole
kod mene sada pada kiša, a ja kažem: Bjezi kiso s prozora da te nije sad bi ja moga sikstinajn-a ljubila![]()
Moja lijepa, mila i nadasve nježna Đulijet.snijeg_led wrote: ↑06/04/2025 06:22 Bjezi kiso s prozora da te nije sad bi ja moga sikstinajn-a ljubila![]()
Brko mojsikstinajn wrote: ↑11/04/2025 18:09Moja lijepa, mila i nadasve nježna Đulijet.snijeg_led wrote: ↑06/04/2025 06:22 Bjezi kiso s prozora da te nije sad bi ja moga sikstinajn-a ljubila![]()
Pišem Ti ove retke želeć' da te obavijestim da je dolaskom proljeća moja želja da ljubim tvoje čarne usne i grickam tvoje sočne bradavice postala upravo neizdrživa.
Tvoj kosati, bradati i brkati Romeo.
Sikstinajn
Moja izvanredna
Voljeni rekla je, nježnost potekla jesikstinajn wrote: ↑19/04/2025 23:11Moja izvanredna![]()
Đulijet.
drago mi je šo voliš brkove.
bradu ako ne voliš , ....obrijao bih je.
kosu sam zadnji put šišao daleke 2004.
ako može, ne bih je kratio ali ako treba ošišaću se...
for you my Lady.
(zauzvrat bi Ti morala ofarbati kosu u crveno)
Tvoj visoki stokilaš
Sikstinajn
Voljenisikstinajn wrote: ↑26/04/2025 23:06
jesi ljubavi, pisala si
i ja sam
svi su...
sikstinajn se oglušio o pretnje i pridike
tamni Hades prošao.....
bitna je zadnja riječ ove pjesme
![]()
Voljena moja