Petar Lukovic predstavlja ustav Srbije
-
zavrzlama
Referendomom u Srbije se pokusalo odraditi vise stvari.
A) Eventualni gubitak Kosova i odgovornost skinuti sa vodecih Srbijanskih politicara.
B)Izvrsiti pritisak na MZ-u i staviti ih u situaciju da priznavanjem Kosova,vrse negiranje Srbijanskog Ustava i da ih optuze za antisrpski i zavjerenicki oreijentisanu MZ-u.
C) Da se u buducnosti srpski narod obaveze da ce kad tad povratiti Kosovo milom ili silom.
D) Novim Ustavom se Vojvodini oduzima Autonomija koju je imala iz Ustava 1974.
Po meni Srbija trazi(citaj radikali i ratna struja) novu konfrotaciju sa MZ-om jer samo u haosu,zavjerama i slicnim nebulozama se snalaze oni koji su zarili i palili ovim prostorima zadnjih 16 godina...
A) Eventualni gubitak Kosova i odgovornost skinuti sa vodecih Srbijanskih politicara.
B)Izvrsiti pritisak na MZ-u i staviti ih u situaciju da priznavanjem Kosova,vrse negiranje Srbijanskog Ustava i da ih optuze za antisrpski i zavjerenicki oreijentisanu MZ-u.
C) Da se u buducnosti srpski narod obaveze da ce kad tad povratiti Kosovo milom ili silom.
Po meni Srbija trazi(citaj radikali i ratna struja) novu konfrotaciju sa MZ-om jer samo u haosu,zavjerama i slicnim nebulozama se snalaze oni koji su zarili i palili ovim prostorima zadnjih 16 godina...
-
NebaA
[quote="
D) Novim Ustavom se Vojvodini oduzima Autonomija koju je imala iz Ustava 1974.[/quote]
Potpuno pogresno! Vojvodini je ustav iz 1990. godine oduzeo autonomiju. Pa da li mislis bre da su gradjani iz Vojvodine debili? Da bi izasli da glasaju za ustav koji im oduzima u potpunosti autonomiju? Ovaj ustav Vojvodini vraca autonomiju, ne iz 1974. godine, ali znatno prosiruje ovlascenja. Vojvodina ce imati budzet, umesto sadasnjih 1,2 odsto republickog budzeta - 7 odsto. Time ce budzet iznositi 180 miliona evra i to samo za investicije na godisnjem nivou.
Hajde, obavesti se malo pre nego sto napises ovako nesto i hladno predjes preko toga i poverujes!
D) Novim Ustavom se Vojvodini oduzima Autonomija koju je imala iz Ustava 1974.[/quote]
Potpuno pogresno! Vojvodini je ustav iz 1990. godine oduzeo autonomiju. Pa da li mislis bre da su gradjani iz Vojvodine debili? Da bi izasli da glasaju za ustav koji im oduzima u potpunosti autonomiju? Ovaj ustav Vojvodini vraca autonomiju, ne iz 1974. godine, ali znatno prosiruje ovlascenja. Vojvodina ce imati budzet, umesto sadasnjih 1,2 odsto republickog budzeta - 7 odsto. Time ce budzet iznositi 180 miliona evra i to samo za investicije na godisnjem nivou.
Hajde, obavesti se malo pre nego sto napises ovako nesto i hladno predjes preko toga i poverujes!
-
NebaA
Da cuo sam za tu foru, glupa je. Medjutim, primer je adekvatan trenutnom resenju u ustavu Srbije za KiM.muha_sa wrote:I na tarabi piše sladoled pa niko tarabu ne liže----piše još nešto na tarabi pa jedan onu stvar slomio--guro u tarabu.NebaA wrote:Piše li da je Kosovo sastavni dio Srbije?
----------------------
Da.
- muha_sa
baš tako---drago mi je da ima neko ko je svjestan toga--jest da si jedan od rijetkih al hvale vrijedan.NebaA wrote:Da cuo sam za tu foru, glupa je. Medjutim, primer je adekvatan trenutnom resenju u ustavu Srbije za KiM.muha_sa wrote:I na tarabi piše sladoled pa niko tarabu ne liže----piše još nešto na tarabi pa jedan onu stvar slomio--guro u tarabu.NebaA wrote:Piše li da je Kosovo sastavni dio Srbije?
----------------------
Da.
-
DONY
muha_sa wrote:baš tako---drago mi je da ima neko ko je svjestan toga--jest da si jedan od rijetkih al hvale vrijedan.NebaA wrote:Da cuo sam za tu foru, glupa je. Medjutim, primer je adekvatan trenutnom resenju u ustavu Srbije za KiM.muha_sa wrote: I na tarabi piše sladoled pa niko tarabu ne liže----piše još nešto na tarabi pa jedan onu stvar slomio--guro u tarabu.
@muha,zabiljezi ga ima 10 u pola kod Hodzica...mozda i u kajmaku..
-
zavrzlama
Potpuno pogresno! Vojvodini je ustav iz 1990. godine oduzeo autonomiju. Pa da li mislis bre da su gradjani iz Vojvodine debili? Da bi izasli da glasaju za ustav koji im oduzima u potpunosti autonomiju? Ovaj ustav Vojvodini vraca autonomiju, ne iz 1974. godine, ali znatno prosiruje ovlascenja. Vojvodina ce imati budzet, umesto sadasnjih 1,2 odsto republickog budzeta - 7 odsto. Time ce budzet iznositi 180 miliona evra i to samo za investicije na godisnjem nivou.NebaA wrote:[quote="
Hajde, obavesti se malo pre nego sto napises ovako nesto i hladno predjes preko toga i poverujes![/quote]
U Vojvodini je bio najmanji izlazak na referendum...a oni koji su izasli su vecinom srbi iz Hrvatske,srbi iz BIH i izborno tijelo SRS-a.
A zasto ne vraca ustav iz 1974...Ja jesam za cjelovitost Srbije ali se previse radi ispod stola.....
-
mr__bosnjak
Pogodite gdje je izvor tog mraka?
-
silence_is_sexy
"Pametni odlučuju, budale broje"
"ŠTA AKO ŠVEDSKA PRIZNA KOSOVO: Spotovi grupe ABBA više neće biti emitovani, to vam možemo garantovati."
nastavak kolumne petra lukvica iz ovotjednosedmicnog fereala:
http://feral.mediaturtle.com/look/weekl ... 1&ST_max=1
"ŠTA AKO ŠVEDSKA PRIZNA KOSOVO: Spotovi grupe ABBA više neće biti emitovani, to vam možemo garantovati."
nastavak kolumne petra lukvica iz ovotjednosedmicnog fereala:
http://feral.mediaturtle.com/look/weekl ... 1&ST_max=1