Instalirao sam PES 2013 pomocu uTorrenta 3.2.2. Igrca je velicine 5.70 GB. Kada sam je skinuo na kompjuter instalirao sam je pomocu setup.exe.Na kon toga sam onstalirao Jugoslavija Super Patch koji moze da se pokrene ali mi se samo okrece onaj krug za ucitavanje i nista vise, a kada zelim uci u PES 2013 pokazuje mi da stavim originalni disk i izbaci mi sljedecu poruku :
No disc inserted
SecuROM™ has determined that there is no disc in a local physical drive. Please follow these steps to help resolve the issue:
If you can find the disc in your Windows™ Explorer, there could be a software conflict.
A possible cause might be a CD/DVD burning software (e.g. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max, ™) which uses the DLA (drive letter access) technology. You can disable DLA following these steps:
Click Windows™ 'Start' and select 'Run'
Type 'cmd' to get the command prompt and hit Enter/OK
Type 'dla disable e:' where 'e:' is the drive's assigned letter
If the problem persists, or you need additional assistance, please use the SecuROM™ Diagnostic Tool for further support.
Ako neko zna kako da rijesim problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.
PES 2013
Moderator: Benq
-
stidljiv
#202 Re: PES 2013
Igra li iko PES 2013 preko Steama? 
- Helghan
#203 Re: PES 2013
Hoće li ko kupiti PES 2013 za PS3 ??
- Ironman1921
#205 Re: PES 2013
E pozz,treba mi pomoc.
Igram protiv jednog druga pesa i sve u redu,ja vodim 3-0,kad drugo poluvrijeme,3 gola on dade iz kornera na neki čudan način,nikako nisam mogao obraniti,kad mu dođe ona slika blizu igrača koji izvodi korner,on prebaci na generalnu sliku i kursor mu dođe na igrača koji je u šesnaestercu,nešto uradi,malo s tim igračem ode na prazan prostor i zabije mi 3 gola iz 3 kornera.Ne znam u čemu je fol,ali ako netko zna da mi kaže kako on to izvodi,da budemo kvit sa te strane
Znaci koje kombinacije tipki,kako prebaciti na tu sliku...
Hvala,pozzz
Igram protiv jednog druga pesa i sve u redu,ja vodim 3-0,kad drugo poluvrijeme,3 gola on dade iz kornera na neki čudan način,nikako nisam mogao obraniti,kad mu dođe ona slika blizu igrača koji izvodi korner,on prebaci na generalnu sliku i kursor mu dođe na igrača koji je u šesnaestercu,nešto uradi,malo s tim igračem ode na prazan prostor i zabije mi 3 gola iz 3 kornera.Ne znam u čemu je fol,ali ako netko zna da mi kaže kako on to izvodi,da budemo kvit sa te strane
Hvala,pozzz
- fatality
#206 Re: AW: PES 2013
Preko analoga ...Ironman1921 wrote:E pozz,treba mi pomoc.
Hvala,pozzz
sa fontela
-
x_lecter
#207 Re: PES 2013
Pozdrav ... evo skinuo PES13 ali nikako da fino podesim kontrole na tastaturi ... podesio sam pas, shot, duga lopta, through ball, brzo trčanje, promjena igraca ... e sad nije mi podeseno uklizavanje, blago i ostro ... blago bi trebalo biti na dodavanju kad sam bez lopte, ali nije ... kako da ovo podesim? pomoc
-
Bolesni Doktor
#208 Re: PES 2013
treba mi najnoviji patch sa klubovima,grbovima,novim igračima sad od januara,gdje bi to mogao skinuti i kako?
- Begler beg
#209 Re: PES 2013
imam isti problem kao ti da li si ga rijesioZAGORS wrote:Instalirao sam PES 2013 pomocu uTorrenta 3.2.2. Igrca je velicine 5.70 GB. Kada sam je skinuo na kompjuter instalirao sam je pomocu setup.exe.Na kon toga sam onstalirao Jugoslavija Super Patch koji moze da se pokrene ali mi se samo okrece onaj krug za ucitavanje i nista vise, a kada zelim uci u PES 2013 pokazuje mi da stavim originalni disk i izbaci mi sljedecu poruku :
No disc inserted
SecuROM™ has determined that there is no disc in a local physical drive. Please follow these steps to help resolve the issue:
If you can find the disc in your Windows™ Explorer, there could be a software conflict.
A possible cause might be a CD/DVD burning software (e.g. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max, ™) which uses the DLA (drive letter access) technology. You can disable DLA following these steps:
Click Windows™ 'Start' and select 'Run'
Type 'cmd' to get the command prompt and hit Enter/OK
Type 'dla disable e:' where 'e:' is the drive's assigned letter
If the problem persists, or you need additional assistance, please use the SecuROM™ Diagnostic Tool for further support.
Ako neko zna kako da rijesim problem bio bih mu jako zahvalan.
Unaprijed hvala.