Danookey wrote:Je li danas izlazi PES 13 za PS 2?
https://www.konami-pes2013.com/en/2012/ ... 2-and-psp/
Moderator: Benq
Danookey wrote:Je li danas izlazi PES 13 za PS 2?
http://razib-46.blogspot.com/Bubalo1 wrote:Ja sam mu mislio dati jos jednu sansu sa patchevima ali neku noc kad sam brisao igrica obrisem i njega slucajnoTako da je izgubio drugu saMsu
![]()
I meni se ne sviđa kod FIFE što je prebrza.agent_zero wrote:Nova fifa je nehumano prebrza, barem pc verzija. To joj je veliki minus u odnosu na novi pes, koji je ipak bolji nego prethodna dva.
Ako bude ista ovdje ce se postaviti sigurno:leo_bonucci_19 wrote:I meni se ne sviđa kod FIFE što je prebrza.agent_zero wrote:Nova fifa je nehumano prebrza, barem pc verzija. To joj je veliki minus u odnosu na novi pes, koji je ipak bolji nego prethodna dva.
Zanima me znate li hoćel izlaziti patch da se zamijeni PES komentator sa komentatorom od FIFE?
(Y)Kemal Malovčić wrote:pes treba uvest ko predmet u škole, obavezan, umjesto vjeronauke ili sporta
a šta ćemo sa ostale 4 godine?HB_BHF wrote:(Y)Kemal Malovčić wrote:pes treba uvest ko predmet u škole, obavezan, umjesto vjeronauke ili sporta
i to ga rasporediti kroz 4 godine:
1. Uvod u PES
2. Analiza formacija PES - a
3. Master liga
4. Psihologija PES - a (situacije kako smiriti protivnika koji je iznerviran i j*be montolivu maminu mamu lupajući joystick od zid)
ovo je za srednju školuKemal Malovčić wrote:a šta ćemo sa ostale 4 godine?HB_BHF wrote:(Y)Kemal Malovčić wrote:pes treba uvest ko predmet u škole, obavezan, umjesto vjeronauke ili sporta
i to ga rasporediti kroz 4 godine:
1. Uvod u PES
2. Analiza formacija PES - a
3. Master liga
4. Psihologija PES - a (situacije kako smiriti protivnika koji je iznerviran i j*be montolivu maminu mamu lupajući joystick od zid)
WE ti je KONAMI.FMDzem wrote:U čijem vlasništvu je bio wining eleven, KONAMI, EA SPORTS ili neke treće?
Ja se njega sjećam dok sam imao ' kec', bio je na fazon ko' PES i FIFA.
Izlazi li još uvijek za novije konzole, da li je isti kao prije ili je sada kao FIFA MANAGER, valjal' šta il' da se držim PESa za ' dvicu'..