Perverzije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_ambassador
danas zamalo da pogine perverz musharraf pa nisam znao gdje da kazem
:D
- Suicidal Siberian
notty little paki..notttyyyy..._ambassador wrote:danas zamalo da pogine perverz musharraf pa nisam znao gdje da kazem:D
(naughty)
-
_ambassador
ma isti freak ko onaj iz s. korejeSuicidal Siberian wrote:notty little paki..notttyyyy..._ambassador wrote:danas zamalo da pogine perverz musharraf pa nisam znao gdje da kazem:D
(naughty)
a sto se tice perverzija ja sam za
-
Kleopatra1
#30 Re: Perverzije
StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi
imao sam prijatelja koji je zbog glavobolje tj. migrene odlucio da proba akupunkturu, i od tada je navucen na igle, ali ne one igle u venama, vec u glavi i po glavi...javno je priznao da ga to pali i da mu je srozalo glavobolju na miunimum, jednom sedmicno ide na seansu i uziva u tome...![]()
siguran sam da je tema vec bila, ali eto malo da obnovimo znanje i podijelimo misljenja o perverzijama, ili kako ih vec nazivamo, fetis, strast...
A svakakvih insana...?
- scorpion7
#31 Re: Perverzije
Ma trebao si samo maznut jedno 4-5 tocenih pa je zaspes ko iz slaufa,da misli da je pod vodopadomStLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi
imao sam prijatelja koji je zbog glavobolje tj. migrene odlucio da proba akupunkturu, i od tada je navucen na igle, ali ne one igle u venama, vec u glavi i po glavi...javno je priznao da ga to pali i da mu je srozalo glavobolju na miunimum, jednom sedmicno ide na seansu i uziva u tome...![]()
siguran sam da je tema vec bila, ali eto malo da obnovimo znanje i podijelimo misljenja o perverzijama, ili kako ih vec nazivamo, fetis, strast...
-
Yamahalac
#32 Re: Perverzije
valja je ba zagrliti i poljubiti poslijescorpion7 wrote:Ma trebao si samo maznut jedno 4-5 tocenih pa je zaspes ko iz slaufa,da misli da je pod vodopadomStLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi
:D:D
- StLouis
#33 Re: Perverzije
Yamahalac wrote:valja je ba zagrliti i poljubiti poslijescorpion7 wrote:StLouis wrote:i tako ti meni jednom jedna osoba rece, tj. finom me zamoli da joj se popiskim po tijelu i u usta... a ja, ostadoh bez teksta...jos mi rece da neki ljudi daju veliku lovu za ovakve stvari[ ovo po meni ima neke logike, ali eto, mozda i nema...folovi s ukusima i preferencama, razumijem.] ovo mi se je dogodilo nekih 6-7 godina unazad...s pisanje se moze zaraditi
Ma trebao si samo maznut jedno 4-5 tocenih pa je zaspes ko iz slaufa,da misli da je pod vodopadom:D:D
:D
iii bljak
- mali Ninja
tech10 wrote:Novi model pisoara.![]()
ovo mi je genijalno
- misolino
#37 Re: Perverzije
Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..
- Šibicar
#38 Re: Perverzije
Jel to došlo vrijeme da se sunetiš sa svojih punih 7 godina,pa da provjeriš kako će dame reagovati...misolino wrote:Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..
- misolino
#39 Re: Perverzije
Nije...sve je obavljeno na vrijemeŠibicar wrote:Jel to došlo vrijeme da se sunetiš sa svojih punih 7 godina,pa da provjeriš kako će dame reagovati...misolino wrote:Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..E znaš šta ćeš,uzmi onaj ostatak od suneta i žvači umjesto orbita...
-
noise
#40 Re: Perverzije
pa doslo vrijeme da Ga pocnes upotrebljavat u prave svrhe pa da ispitas teren, jel to?misolino wrote:Nije...sve je obavljeno na vrijemeŠibicar wrote:Jel to došlo vrijeme da se sunetiš sa svojih punih 7 godina,pa da provjeriš kako će dame reagovati...misolino wrote:Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..E znaš šta ćeš,uzmi onaj ostatak od suneta i žvači umjesto orbita...
- misolino
#41 Re: Perverzije
Za ,Noise' Svjetski si i Evropski čovjek
:thumbup:Samo tako nastavi 
- misolino
#42 Re: Perverzije
Svjetski si i Evropski čovjekŠibicar wrote:Jel to došlo vrijeme da se sunetiš sa svojih punih 7 godina,pa da provjeriš kako će dame reagovati...misolino wrote:Ma pustite se pisanja,nego pitanja za dame koji vole vise obrezane ili ne-obrezane muske polne organe..E znaš šta ćeš,uzmi onaj ostatak od suneta i žvači umjesto orbita...
-
noise
#43 Re: Perverzije
hvala na podrsci,misolino wrote:Za ,Noise' Svjetski si i Evropski čovjek![]()
![]()
![]()
sta si se uvrijedio, nisam htio i necu vise nikad
-
adomaajka
#44 Re: Perverzije
gdje to ima,ja cu pisati samo nek mi plate 
- misolino
#45 Re: Perverzije
Eh Tonoise wrote:hvala na podrsci,misolino wrote:Za ,Noise' Svjetski si i Evropski čovjek![]()
![]()
![]()
sta si se uvrijedio, nisam htio i necu vise nikad![]()
![]()
![]()
![]()
-
ariella1234
#46 Re: Perverzije
piss je odredjena vrsta ponizavanja koja uzbudjuje izmedju 10 i 20 posto ljudi al ih ni jedan posto nece priznati a bicevanje pogotovo
- McMoy
#47 Re: Perverzije
Uriniranje po tijelu partnera, poznatije kao Zlatni tuš, po mišljenju mnogih stručnjaka prije predstavlja pokazivanje potpune predanosti partneru nego nekakvo ponižavanje ili dominaciju.
Nije odredjeno koji će partner biti u kojoj ulozi, i najčešće je inicijator ove vrste sexualne igre ona osoba po kojoj će se urinirati! Da bi partneri uživali u ovoj igri potrebna je bliskost, povjerenje, poznavanje partnera i opuštenost.
Ovo sve pod pretpostavkom da oba partnera žele da to čine, dakle da ne postoji bilo kakva prisila.
Nije odredjeno koji će partner biti u kojoj ulozi, i najčešće je inicijator ove vrste sexualne igre ona osoba po kojoj će se urinirati! Da bi partneri uživali u ovoj igri potrebna je bliskost, povjerenje, poznavanje partnera i opuštenost.
Ovo sve pod pretpostavkom da oba partnera žele da to čine, dakle da ne postoji bilo kakva prisila.
-
ariella1234
#48 Re: Perverzije
zavisi kako ko svata,da dokaz je i predanosti ali pokusavam narodu pojednostaviti definicije
- McMoy
#49 Re: Perverzije
Nakon nekoliko uobičajenih početnih zeza na ovu (kao i na mnoge druge) temu, nadam se da bi ista mogla krenuti u nekom ozbiljnijem smjeru. Postavljač teme je u svom uvodnom postu naveo par primjera, nečega što on smatra perverzijama, a u završnoj rečenici je rekao da bi želio da "...podijelimo misljenja o perverzijama..."
Volio bih kada bismo temu nastavili baš u tom pravcu, dakle otprilike:
- Šta su to perverzije, a šta se smatra normalnim u sexu?
- Ko određuje tu granicu i po kojim kriterijima proglašava nešto perverznim?
- Ima li perverzija neku "gornju granicu", odnosno gdje počinje nastrano (mislim da sam upotrijebio odgovarajući izraz)
ponašanje (zoofilija, nekrofilija...)?
Ovo je neki moj pokušaj da usmjerimo diskusije na pitanje granica izmedju raznih načina ispoljavanja sexualni želja i potreba pojedinaca, pa ako ima zainteresiranih - izvolite...
Volio bih kada bismo temu nastavili baš u tom pravcu, dakle otprilike:
- Šta su to perverzije, a šta se smatra normalnim u sexu?
- Ko određuje tu granicu i po kojim kriterijima proglašava nešto perverznim?
- Ima li perverzija neku "gornju granicu", odnosno gdje počinje nastrano (mislim da sam upotrijebio odgovarajući izraz)
ponašanje (zoofilija, nekrofilija...)?
Ovo je neki moj pokušaj da usmjerimo diskusije na pitanje granica izmedju raznih načina ispoljavanja sexualni želja i potreba pojedinaca, pa ako ima zainteresiranih - izvolite...