peglativitet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Tesssa

#51 Re: peglativitet

Post by Tesssa »

bjezi ba :lol: :lol: :lol: ja cekam sliku da se otvori ko levat :lol: :lol: :lol:
Saian

#52 Re: peglativitet

Post by Saian »

moras vikat sezame :D
Tesssa

#53 Re: peglativitet

Post by Tesssa »

ote mi 16 sekundi dragocijenog vremena :oops: :D
irfan2

#54 Re: peglativitet

Post by irfan2 »

mi nemamo vremena za gubljenje :D ...
Image
Image
Image

ali to nas nikad nije smetalo :D
black

#55 Re: peglativitet

Post by black »

vrijeme je da se krene! :mrgreen: pardon...

pegla!
lady midnight

#56 Re: peglativitet

Post by lady midnight »

black wrote:vrijeme je da se krene! :mrgreen: pardon...

pegla!
u tom duhu: pozivam vas sve na javno peglanje 6. aprila ispred katedrale :D :D :D
active

#57 Re: peglativitet

Post by active »

PREPORUKA: sve zenske pegle u ruke i ajmo....
pitt

#58 Re: peglativitet

Post by pitt »

eh to ces bas docekati od ovih peglashica :D:D
Za high tech geeks :D

Image
mamica papucarka

#59 Re: peglativitet

Post by mamica papucarka »

black wrote:chuo sam da je neko u coshku sobe vidio peglu bez ruchke :shock: chudno :oops:
u koju rupu je sipo vodu :shock:
:lol:
zena21

#60 Re: peglativitet

Post by zena21 »

a cure da vas pitam.. jel pri nabavci pegle obracate paznju na duzinu snjure :oops: :D

moja pegla ima onako podugacak.... kabal :oops: ali sam cula da nije loze obrezati malo.. cisto estetike radi :oops: :lol: :lol: :lol:

eto.. javite sta je sa vasim :D
mamica papucarka

#61 Re: peglativitet

Post by mamica papucarka »

zena21 wrote:a cure da vas pitam.. jel pri nabavci pegle obracate paznju na duzinu snjure :oops: :D

moja pegla ima onako podugacak.... kabal :oops: ali sam cula da nije loze obrezati malo.. cisto estetike radi :oops: :lol: :lol: :lol:

ma nije lose malo skratit. Ali, pazi da previse ne otkines. :oops: Sta ce ti pegla, ako ti je kabal kratak :lol: :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

#62 Re: peglativitet

Post by Bosanac sa dna kace »

mamica papucarka wrote:
zena21 wrote:a cure da vas pitam.. jel pri nabavci pegle obracate paznju na duzinu snjure :oops: :D

ma nije lose malo skratit. Ali, pazi da previse ne otkines. :oops: Sta ce ti pegla, ako ti je kabal kratak :lol: :lol: :lol:
kazu nije bitna velicina, vec tehnika......
...kabla i pegle.... :oops:
Kruler

#63 Re: peglativitet

Post by Kruler »

Pegla, žena, seksipilnija... Definitivno, samo nisam uspio vidjeti koja je marka u pitanju. :)

lady midnight

#64 Re: peglativitet

Post by lady midnight »

Kruler wrote:Pegla, žena, seksipilnija... Definitivno, samo nisam uspio vidjeti koja je marka u pitanju. :)
jeste, samo shto to u stvarnom zhivotu, tj. nakon ovog pochetnog perioda vjezhbanja :D mnogo cheshce izgleda ovako:

Image

:D :D
Kruler

#65 Re: peglativitet

Post by Kruler »

lady midnight wrote:
Kruler wrote:Pegla, žena, seksipilnija... Definitivno, samo nisam uspio vidjeti koja je marka u pitanju. :)
jeste, samo shto to u stvarnom zhivotu, tj. nakon ovog pochetnog perioda vjezhbanja :D mnogo cheshce izgleda ovako:

Image

Ma znam, ali pusti me da sanjarim. :(
madner

#66 Re: peglativitet

Post by madner »

Odma se naložim, pegla i žemsko u jednom kadru. :D
dacina_curica

#67 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

lady midnight wrote:jeste, samo shto to u stvarnom zhivotu, tj. nakon ovog pochetnog perioda vjezhbanja :D mnogo cheshce izgleda ovako:

Image

:oops: Smatram da je nedostatak seksipilnosti u ovom gore navedenom primjeru direktno proporcionalan starosnoj dobi i ocuvanosti pegle u pitanju.....kabal joj je malo "ofucan" a i stil kucista malo zaostao......naravno uz malu pomoc kozmeticke hirugije (cula sam da je dr. Siemens odlican po ovom pitanju - vecina pegli je u stanju da se vrati na posao u roku od 24 sata :oops: ) svaka pegla se moze dovesti do pozeljnog nivoa sekspilinosti :oops: ....

Medjutim postavlja se pitanje da li jedna pegla koja je nadprosjecno seksipilna treba ostati u vezi sa svojim prosjecnim vlasnikom ili treba da koristi moc svoje frisko restaurirane teflonske ploce da bi ulovila novog, modernijeg i imucnijeg vlasnika, po mogucnosti nekog koji ima nadprosjecno skupu dasku za peglanje.....Da li je ovo "plocna manipulacija" iliti samo "moc teflonske ploce"? :oops: :-)
dacina_curica

#68 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

Ćelava cura wrote:slab joj je dizajn, nula bodova :) kako su samo mogli ostaviti onako ruzan cep za vodu-k'o nosina :)
pivoting power cord je ono sto je spasava :)
hmmmmmmm....opet me mori pitanje....ako se vec tvrdi da kucni ljubimci i njihovi vlasnici vremenom pocinju liciti jedni na druge, da li isto vrijedi i za zene i njihove pegle? :? To bi naravno rijesilo misteriju zasto ja u zadnje vrijeme licim na svoj valjak za peglanje :oops: :? :-) :lol: (i naravno zasto je pitt izabrao nosatu peglu :oops: :lol: )
pitt

#69 Re: peglativitet

Post by pitt »

Ćelava cura wrote: slab joj je dizajn, nula bodova :) kako su samo mogli ostaviti onako ruzan cep za vodu-k'o nosina :)
pivoting power cord je ono sto je spasava :)
ja cu se praviti da nisam vidio ovaj komentar za nosinu :D :D :D :D :D :D
Tesssa

#70 Re: peglativitet

Post by Tesssa »

:lol: :lol: :lol:

Ljudi imam problem :roll: Znam vec dugo jednu peglu, nazovimo je x, medjutim, ta pegla je otisla u staro gvozdje.Upoznam neki dan peglu y koja mi se bas svidjela. Eh sad :oops: Pegla x je iste marke kao i pegla y, a tu dolaze u obzir i pegle z i f, koje su takodje iste marke, ali skuplje. Da li da izaberem peglu y ili peglu f, ili mozda da ostanem pri pegli x :? Ili da ne uzimam nijednu, nego da izaberem peglu c? :?

Ljudi sta da radim???? :?
dacina_curica

#71 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

@Tesssa: moje misljenje je da trebas izabrati peglu sa najvise para :oops: :oops: :oops: .....valja financirati sve one stvari koje zelis uciniti while you're still around.......... :-) :-) :-) :-) :-)
Tesssa

#72 Re: peglativitet

Post by Tesssa »

U pravu si vjerovatno :roll: Mislim, ove kvazi pegle: x, y, z mi djeluju bas neozbiljno :roll:
dacina_curica

#73 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

Samo, prije nego sto se "zaletis" provjeri da pegla slucajno nije sa Kobilje Glave, sa malom putnom peglom i otrcanim valjkom pride :shock: ...............Jos ako se ispostavi da je njena novo uglancana "fasada" upravo samo to, a ispod nje se skriva jedna izgrebana, kamencom oblozena teflonska ploca bjezi glavom bez obzira :shock: :oops: :roll: .....znas da su danasnje pegle bestije :oops: .....sklone svakakvim sejtanlucima :shock: :roll: :roll: :roll:
Tesssa

#74 Re: peglativitet

Post by Tesssa »

da, da naravno :oops: Mislim, jos ako se potrefi da ta pegla ima jedan zahrdjali djelic, to odma treba cupat :oops:
dacina_curica

#75 Re: peglativitet

Post by dacina_curica »

Tesssa wrote:da, da naravno :oops: Mislim, jos ako se potrefi da ta pegla ima jedan zahrdjali djelic, to odma treba cupat :oops:
ako ti treba savjeta kako odstraniti zahrdjale dijelove molim te prvo se konsultuj na ovoj temi: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=49174 .......vjerujem da ne bi zeljela donijeti tako vaznu odluku prije nego sto se "duboko" :-? informises :oops:
Post Reply