Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
peglo kosu prije vise od godinu...interesovalo me kako to ide
godinu i 3-4 mjeseca se nisam siso i jos nema ispucalih vrhova..nista ne stavljam na kosu, nikakvi preparati, kamilice , lakovi, gelovi..perem je onim palmolive samponima sto ih toce po podrumima
ne sjaji se jedino, al jbg...
godinu i 3-4 mjeseca se nisam siso i jos nema ispucalih vrhova..nista ne stavljam na kosu, nikakvi preparati, kamilice , lakovi, gelovi..perem je onim palmolive samponima sto ih toce po podrumima
Ajmo se mijenjat...Imat ces vrhove koje nikad neces uspjet "uzgojit" Pristajes?
hmm..
to znaci da moram stavljat sve od Keune-ovih i Nivea mlijeka, sva moguca ulja i nikad je ne peglat mokru il susit mokru
pa mozda bih i pristo, al muce me oni nakvi silikoni koje stavljas na kosu
hmm..
to znaci da moram stavljat sve od Keune-ovih i Nivea mlijeka, sva moguca ulja i nikad je ne peglat mokru il susit mokru
pa mozda bih i pristo, al muce me oni nakvi silikoni koje stavljas na kosu
Zalim samo za kosu Ma ne moras stavljat ako neces...Imat ces jace vrhove
Prvo mi je bilo smjesno kada sam vidjela naslov teme, ali dobro svako ima neki problem.
Moj savjet ti je just leave it to nature!
I primi ovaj savjet od nekoga ko je cijeli život ima kovrdžavu kosu (mislim ozbiljno kovrdžavu, ne ono malo loknice) i pola života htio izravnati i prikriti kovrdže. Onda sam napokon odustala i posvetila svoju pažnju da moje kovrdže izgledju lijepo.
Sada sam mala kovrdžava i svi imaju samo riječi hvale za moju kosu.
A iskreno, mnogo ju je lakse i održavati. Malo protresem ujutru i to je to, imam frizuru.
Stavljam naravno subrinu, a svaki dan koristim sunsilk serum za kovrdžavu kosu. Hem sto ih malo izdefinira, super lijepo i miriše.
Nije ni skup, nekih 3,50 ili 4,00 KM!
Ma kažem ti leave it to nature, iznenadit ce te pozitivne reakcije.