kakvi ste vi po tom pitanju? Van 4 zida nista, ili vam je svejedno gdje ste, na ulici, u kaficu, u tramvaju, kad vam dodje, padnete jedno po drugom? I do koje mjere? A kakvi ste u drustvu? Ono izadje se grupno, je li vam dovoljan samo mali znak da ste par, da ste skupa, ili cak i u takvim situacijama jedno drugom istrazujete krajnike? Da li vam smeta kad drugi parovi to rade?
PDA - PIPE DIRE na javnim mjestima....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 PDA - PIPE DIRE na javnim mjestima....
PDA - Public displays of affection...slatka skracenica....juce setam s drugom obalom, i na zidicu kraj Miljacke svako 10-15 metara neki ljubavni par u vatrenom zagrljaju...
kakvi ste vi po tom pitanju? Van 4 zida nista, ili vam je svejedno gdje ste, na ulici, u kaficu, u tramvaju, kad vam dodje, padnete jedno po drugom? I do koje mjere? A kakvi ste u drustvu? Ono izadje se grupno, je li vam dovoljan samo mali znak da ste par, da ste skupa, ili cak i u takvim situacijama jedno drugom istrazujete krajnike? Da li vam smeta kad drugi parovi to rade?
I da li se ponasate drugacije na pocetku veze, i kasnije kad se veza malo "ustali"?
Last edited by anais_nin on 05/12/2005 15:10, edited 1 time in total.
- flora.sa
Autor: flora.sa Poslano: 03/06/2005 10:59
...sjedim ja tako u tramvaju, kad ispred mene dvoje omladinaca, ljube se grle se, on samo što je nije zaskočio...
libo njih što je tramvaj pun...hebiga vole se!!
pa dobro brate, vole se...al" što na javnom mjestu.
neke je vodi kući, pa neka rade što god hoće!
ja ne znam gdje da gledam, u njih ne mogu, bez veze, da gledam u pod, vala neću, kad njih nije stid to da rade u tramvaju, što bi mene bilo neugodno da gledam gdje ja hoću ...
to bi otprilike bila scena iz tramvaja, skoro pa svakodnevna.
šta mislite o ovome?
evo jedne moje teme od prije par mjeseci...vezana je samo za tramvaj...
općenito me nrevira samo utramvaju...
...ne znam valjda zbog male dječice koja bi mogla biti pošteđena glednja kako se trebe uvijaju na muškarčevom krilu
...a i jadnih staraca koji su već zaboravili kako se to radi
brate u Vilsonovo pa se dirajte dje god hoćete
i nikome ne smeta
, jer svi rade isto...i zaokupljeni su svojim poslom

...sjedim ja tako u tramvaju, kad ispred mene dvoje omladinaca, ljube se grle se, on samo što je nije zaskočio...
ja ne znam gdje da gledam, u njih ne mogu, bez veze, da gledam u pod, vala neću, kad njih nije stid to da rade u tramvaju, što bi mene bilo neugodno da gledam gdje ja hoću ...
šta mislite o ovome?
općenito me nrevira samo utramvaju...
brate u Vilsonovo pa se dirajte dje god hoćete
i nikome ne smeta
-
Dirlija
Klasicno "fatanje" na javnim mjestima mi se ne svidja, ali sam zato lud za sexom na javnom mjestu.
Ne podnosim ono mrljanje omladinaca, to mi nekako traljavo...to treba raditi ili kako treba ili nikako. Ako vec ne mogu zauzdati zelju onda je pozeljno da se to radi na krajnje diskretan nacin, njezan poljubac gdje jezik "slucajno" diskretno i bezobrazno klizne izmedju usana, "slucajni" dodir njenih bradavica, medjunozja...
i onda u prvi mracni kutak pa deri.
-
_BosanaC
ja im zato placam 20km da ne odrzavajusilentbob wrote:al se pojavili ovi sto odrzavaju zgrade mamu im_BosanaC wrote:E jest valasilentbob wrote: osvjetlise ga jebem im misa![]()
![]()
Al' je zato haustor jos nedirnut![]()
![]()
al hajde, kad dodje do grla, moze i stan doci u obzir
- anais_nin
nesto mi se opet ova tema vrti po glavi....do koje mjere je ok hormonalno podivljati na javnim mjestima pogotovo kad se izlazi u drustvu
ma jasno je meni da nekad zelja biva jaca od razuma, ali gdje tacno povuci crtu dobrog ukusa tako da vas svi prijatelji ne pocnu izbjegavat ko kugu

- flora.sa
ono sto mi je bila granica prije par godina...sada ni to vise nijeanais_nin wrote:nesto mi se opet ova tema vrti po glavi....do koje mjere je ok hormonalno podivljati na javnim mjestima pogotovo kad se izlazi u drustvuma jasno je meni da nekad zelja biva jaca od razuma, ali gdje tacno povuci crtu dobrog ukusa tako da vas svi prijatelji ne pocnu izbjegavat ko kugu
![]()
- _ja_
flora.sa wrote:Autor: flora.sa Poslano: 03/06/2005 10:59
šta mislite o ovome?
općenito me nrevira samo utramvaju......ne znam valjda zbog male dječice koja bi mogla biti pošteđena glednja kako se trebe uvijaju na muškarčevom krilu
...a i jadnih staraca koji su već zaboravili kako se to radi
![]()
brate u Vilsonovo pa se dirajte dje god hoćete![]()
i nikome ne smeta, jer svi rade isto...i zaokupljeni su svojim poslom
![]()
![]()
potpisujem u pravu si flora.sa
stvarno ipak bez obzira , nisam zaostala po tom pitanju nit patrijahalno odgojena , ali treba postedjeti djecu i naravno starije bar iz postovanja prema njima.
oni koji to rade upravo na nacin koji je flora opisala treba da pomisle da ce i oni jednog dana imati djecu i bit ce jednog dana stari , pa nek se stave malo na njihova mjesta
uzas..........kratko receno .... to je non respect nikoga i nicega oko sebe