PCSX2 emulator ???

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
art vandeley
Posts: 2340
Joined: 12/06/2010 11:14
Location: Monk˙s Restaurant

PCSX2 emulator ???

Post by art vandeley » 07/03/2011 16:30

Ima li iko iskustva sa ovim emulatorom? Posto postoje neke igre koje nisu pravljene za Pc , ne preostaje mi nego da probam ovo...


shin
Posts: 7011
Joined: 19/09/2005 10:52

Re: PCSX2 emulator ???

Post by shin » 09/03/2011 09:45

Ja mislim da funkcionalan ps2 emulator jos ne postoji. Uglavnom mozes jeftino ubost ps2 pa se ne isplati zajebavat sa emulacijom.

User avatar
BaDa
Posts: 1902
Joined: 20/04/2009 23:42
Location: Sarajevo
Has thanked: 3 times

Re: PCSX2 emulator ???

Post by BaDa » 09/03/2011 11:28

ovaj pcsx2 je najbolji ja sam koristio par puta kad izadje npr novi smackdown vs raw igram preko emulatora :D a ima igrica koje tesko idu :S ali za ovaj emulator moras imati jaku masinu jer ako nije jaka FPS u igrama los! :sad: ja sam na svojoj masini smackdown vs raw 2011 vrtio na 45/50 fps-ova i opet je znalo ponekad zastekati :/

tozla.ba
Posts: 102
Joined: 16/06/2010 16:40
Location: Sarajevo

Re: PCSX2 emulator ???

Post by tozla.ba » 09/03/2011 11:42

napravio sve bio sve super krenulo, kad sam poceo igrati STOPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
zato sto mi je slab komppjuter. bas moras imati masinu i bice super :D

User avatar
Mustang1
Posts: 26692
Joined: 29/12/2010 17:31
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: PCSX2 emulator ???

Post by Mustang1 » 09/03/2011 15:51

Kod mog frenda na laptopu i5 procesor ... pici normalno sve sto se probalo do sad .. tako da radi al moras imati bolji komp..doduse kod njega ide i wii .. :D

User avatar
art vandeley
Posts: 2340
Joined: 12/06/2010 11:14
Location: Monk˙s Restaurant

Re: PCSX2 emulator ???

Post by art vandeley » 10/03/2011 12:04

pa i ja sam se poceo zanimati za to upravo radi wwe smackdown vs raw 2011 , nisam ja neki zestok igrac ali eto prahnulo mi i probao sam sa tim namjestanjem emulatora jer sam procito na nekim stranim forumima da ljudima radi dobro. Ima nekakvih tutorijala brdo i ja sam se "igrao" oko tih postavki i sada mi vise nije ni do igre vec bas do toga da skontam prije svega kako se namjesti i da li moze da funkcionise. Evo moje konfiguracije : Intel core2duo E7400 2.8 , 4gb RAM , graficka ATI 4350 1gb ....ako je neko upucen bolje oko toga molio bi da mi se javi na PP pa da mi proba korak po korak upucivati. Npr. kad ja te postavke namjestim i pritisnek onaj zadnji OK izbaci mi error i pise : could not load gs plugin "plugins" : NULL

Post Reply