House wrote:sumnjiv mi je black swan
Pavelić na dobrinji?/!
-
kakavdanakneiskustvu
#76 Re: Pavelić na dobrinji?/!
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#77 Re: Pavelić na dobrinji?/!
u sandžaku se ne govori takotandmand wrote:U prvoj rečenici - "Čovijek".
Pisao neki Sandžo ili se htio ostaviti utisak da je tako ....
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#78 Re: Pavelić na dobrinji?/!
meni ovo liči na velikosrpskočetničkogagresorskogmučkogprovokatora po zadatku
moguće da je agent bia-e ili više njih, direktno iz beograda, po nalogu vučića odradilo plaketiranje
baza im je u lukavici, dobrinjabse zbog blizine našla prva na udaru
dakle, kako ekipa sa teme o siriji voli reći, false flag
moguće da je agent bia-e ili više njih, direktno iz beograda, po nalogu vučića odradilo plaketiranje
baza im je u lukavici, dobrinjabse zbog blizine našla prva na udaru
dakle, kako ekipa sa teme o siriji voli reći, false flag
-
Hadzi Lojo
#79 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Kako rece Mektic, paraobavjestajne strukture su vec na zadatku!
-
Hadzi Lojo
#80 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Jeste se vec spakovali za iseljenje iz BiH? Mislim na ove vec uplasene sto spominju iseljenje!
- muha_sa
#81 Re: Pavelić na dobrinji?/!
e jebaji ga sad
iz manjeg entiteta sve uradili na pomirenju a neki idiot sve to sjeba
nekad Alijina deklaracija sad ovaj letak
odoK ja u ŠveCku
iz manjeg entiteta sve uradili na pomirenju a neki idiot sve to sjeba
nekad Alijina deklaracija sad ovaj letak
odoK ja u ŠveCku
- Dr. Kuca
#82 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Inace od svega pravimo segu I cirkus. Haman ko pred onaj rat. Dok nas ne spuca po glavi. Politika nikad slabija.
- insomnia78
#83 Re: Pavelić na dobrinji?/!
salik79 wrote:sabina1 wrote:Sasvim slučajno škola Mustafe Busuladžića je koji kilometar sjeverozapadno.....
Par ulica paralelno je ulica djenerala Draze Mihailovica. Slucajnost?! Ne bih rek'o![]()
- He1972
#84 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Ma nema tu možda sad će sve komšije da o ovome drve mjesec dana. Šta će Čokolinda sada da kaže na ovo?malakh wrote:i neka neko kaže da je sasvim slučajno ovo postavljeno baš na dobrinji... baš na dobrinji...
ps sutra udarna vijest u republici srpskoj, a možda i u srbiji se provuče.
- insomnia78
#85 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Teror pod fesom crvenim u nekoj bosni islamskoj.
- SmokingMan
#86 Re: Pavelić na dobrinji?/!
U mome voljenom naselju.malakh wrote:i neka neko kaže da je sasvim slučajno ovo postavljeno baš na dobrinji... baš na dobrinji...
ps sutra udarna vijest u republici srpskoj, a možda i u srbiji se provuče.
Svakako je da čitava situacija sa sobom nosi određenu simboliku.
Realno,ovo je bilo ko mogao uraditi,pa čak i omladina iz Lukavice.Od svega mi je najinteresatnije je zašto C5?
- arzuhal
#87 Re: Pavelić na dobrinji?/!
House wrote:sumnjiv mi je black swan
srami se...
- arzuhal
#88 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Institucije države BiH su samo par kilometara odatle...Ako postoji poveznica između Parlamentrane skupštine BiH i Predsjednišptva BiH s ovim slučajem, onda...Kaput preko ramena i u Njemačku...
A SIPA je i najbliža...Ako postoji poveznica - u šta otvoreno i javno ne želim nikako da povjerujem! - između SIPA-e i ovog nedjela, onda je ovo strašno i treba bježati u Norvešku makar...
Sjedište Naše stranke, SDA, SDP-a, DF- i GS su praktično na par kilometara od naselja C5 i moje lijepe Dobrinje...Ne želim da sugerišem, ali...Ako se to na neki način poveže, onda zaista ne znam, sve otišlo u Honduras...I treba se fatat Kanade...

A SIPA je i najbliža...Ako postoji poveznica - u šta otvoreno i javno ne želim nikako da povjerujem! - između SIPA-e i ovog nedjela, onda je ovo strašno i treba bježati u Norvešku makar...
Sjedište Naše stranke, SDA, SDP-a, DF- i GS su praktično na par kilometara od naselja C5 i moje lijepe Dobrinje...Ne želim da sugerišem, ali...Ako se to na neki način poveže, onda zaista ne znam, sve otišlo u Honduras...I treba se fatat Kanade...
- insomnia78
#89 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Zanimljivo da nema reakcije "jugoslovena" na ovoBaky wrote:Malo Hrvata što je ostalo u Sarajevu 60% su bliži izvornom Ustaškom pokretu nego novokomponovanim Čovićevim Hrvatima. Jer politički potezi HDZa ne idu u njihovu korist, te nemaju veze s njima. Kakve veze ima treći entitet sa nekim tamo Josipom sa Marijinog dvora!? Doduše većina njih su potomci Ustaških vojnika koji su došli u Sarajevo '41 - '45.
Tako da ova situacija ne treba nikome da bude neobična, pogotovo zbog političkih sukoba između lijevice i desnice u Hrvatskoj.
Jedine prave i izvorne Ustaše, što se bar BiH tiče, žive u Sarajevu i djelovima Posavine. Šuškove i Čovićeve "Ustaše", ljubitelji "Banovine Hrvatske" i dogovora Cvetković/Maček (Tudžman/Milošević) blate kompletan Ustaški pokret upoređujući se s njim.
- zg1911
#90 Re: Pavelić na dobrinji?/!
u zg fašizacija
u sa smiješno, zajebancija
-
triiksa
#91 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Na ovom portalu svakodnevno možemo vidjeti posljedice činjenice da svaka budala ima pristup internetu a sad je lafo zgražavanje nad činjenicom da neke od tih budala imaju i štampač.
- arzuhal
#92 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Pa realno jer su to najružnije zgrade s najslabijom izolacijom na cijeloj Dobrinji, ne računajući one dvokatne kulice od karata u AerodromskomSmokingMan wrote:
U mome voljenom naselju.
Realno,ovo je bilo ko mogao uraditi,pa čak i omladina iz Lukavice.Od svega mi je najinteresatnije je zašto C5?
Neko ba htio da ih dodatno baci u depru pa im ovo uradio, balijska posla...
- SmokingMan
#93 Re: Pavelić na dobrinji?/!
ja fino nabijem na penis onoga ko je isprintao ovo.
- arzuhal
#94 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Tako'e. Zato što bismo mi, bez obzira kakvi smo, da neko krene da postavi kakvu ploču (a ne usrani posterčić, flajer i sl) SS Handžar diviziji i tome slično, bez obzira na političke podjele, vjersku ne/opredjeljenost, klub za koji navijamao ili kulinarske sklonosti, u velikoj većini skočili da im ..bemo mater i razbijemo ploču od glavu...zg1911 wrote:u zg fašizacija
Zato je u ZG to ozbiljna stvar a kod nas još nije, hvala Bogu, još se nije toliko baš pobudalilo...
Ovo je moje skromno mišljenje, ostavljam pravo svakom da serenda drukčije...
Last edited by arzuhal on 19/09/2017 08:17, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#95 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Jebi ga ja sam se fino proveo gore,iako je tada stan poslije rata nije u potpunosti bio obnovljen.U ljeto 1994.godine smo dali 600 kermi jednom očevom poznaniku sa posla samo da bi se dokopao Ljubljane,a mi smo se naravno uselili u taj stan.arzuhal wrote:Pa realno jer su to najružnije zgrade s najslabijom izolacijom na cijeloj Dobrinji, ne računajući one dvokatne kulice od karata u AerodromskomSmokingMan wrote:
U mome voljenom naselju.
Realno,ovo je bilo ko mogao uraditi,pa čak i omladina iz Lukavice.Od svega mi je najinteresatnije je zašto C5?![]()
Neko ba htio da ih dodatno baci u depru pa im ovo uradio, balijska posla...
Stan je obnovljen prije 14-15 godina.I da imam para sada bi ga otkupio.C5 je oduvjek bio moj život,aj sam gore ostavio svoje srce.Neki ga ostavljaju djevojkama,ženama,a ja nečemu što ću gledati svoj čitav život,kada se god tamo zateknem u prolazu.
Last edited by SmokingMan on 19/09/2017 08:18, edited 1 time in total.
-
UterivacDugoga
#96 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Kudo mahniti sigurno opet budalasa. Neka murija prvo njega provjeri a kasnije sve ostale. Ovi koji su iz Dobrinje znaju ko je Kudo...
- zg1911
#97 Re: Pavelić na dobrinji?/!
tolerantni, nema što. skandinavciarzuhal wrote:Tako'e. Zato što bismo mi, bez obzira kakvi smo, da neko krene da postavi kakvu ploču (a ne usrani posterčić, flajer i sl) SS Handžar diviziji i tome slično, bez obzira na političke podjele, vjersku ne/opredjeljenost, klub za koji navijamao ili kulinarske sklonosti, u velikoj većini skočili da im ..bemo mater i razbijemo ploču od glavu...zg1911 wrote:u zg fašizacija
Zato je u ZG to ozbiljna stvar a kod nas još nije, hvala Bogu, još se nije toliko baš pobudalilo...
- arzuhal
#98 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Kontam ja tebeSmokingMan wrote:
Jebi ga ja sam se fino proveo gore,iako je tada stan poslije rata nije u potpunosti bio obnovljen.U ljeto 1994.godine smo dali 600 kermi jednom očevom poznaniku sa posla samo da bi se dokopao Ljubljane,a mi smo se naravno uselili u taj stan.
Stan je obnovljen prije 14-15 godina.I da imam para sada bi ga otkupio.C5 je oduvjek bio moj život,aj sam gore ostavio svoje srce.Neki ga ostavljaju djevojkama,ženama,a ja nečemu što ću gledati svoj čitav život,kada se god tamo zateknem u prolazu.
- SmokingMan
#99 Re: Pavelić na dobrinji?/!
Mu(r)fid i Kudo.UterivacDugoga wrote:Kudo mahniti sigurno opet budalasa. Neka murija prvo njega provjeri a kasnije sve ostale. Ovi koji su iz Dobrinje znaju ko je Kudo...
Gdje li mu je ona Sanja.
Last edited by SmokingMan on 19/09/2017 08:22, edited 2 times in total.
- arzuhal
#100 Re: Pavelić na dobrinji?/!
A štaš...Tako nam pasulj pao...zg1911 wrote:tolerantni, nema što. skandinavciarzuhal wrote:Tako'e. Zato što bismo mi, bez obzira kakvi smo, da neko krene da postavi kakvu ploču (a ne usrani posterčić, flajer i sl) SS Handžar diviziji i tome slično, bez obzira na političke podjele, vjersku ne/opredjeljenost, klub za koji navijamao ili kulinarske sklonosti, u velikoj većini skočili da im ..bemo mater i razbijemo ploču od glavu...zg1911 wrote:u zg fašizacija