Patriotski blok i BPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

twat

Post by twat »

Ja mislim da su Sefer, Mirnes, Fatmir pa mozda i Silajdzic spremni za to!

Sefer jeste. Pokazo je to onda kad je trebalo, a vjerujem da bi i ubuduce.

Ovi ostali... hmmm :roll:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

danas wrote:
ztluhcs wrote:
danas wrote: ja mislim -- kad vidim koga si sve stavio u istu recenicu -- da je tebi vrijeme da ides pisat pa spavat :D
Ti si umorna pa ne vidi¹ da nije nigdje naveo zajedno... :)
zar mu to nije naslov teme? da bi ovi trebali u koaliciju :-) i da ih on sve smatra jednakim patriotama :-)
:lol: :lol: ja sam umoran... :) a on je "nerealan" :P
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
ztluhcs wrote:
danas wrote: ja mislim -- kad vidim koga si sve stavio u istu recenicu -- da je tebi vrijeme da ides pisat pa spavat :D
Ti si umorna pa ne vidiš da nije nigdje naveo zajedno... :)
zar mu to nije naslov teme? da bi ovi trebali u koaliciju :-) i da ih on sve smatra jednakim patriotama :-)
Rekao sam da bi BPS s Seferom trebao u koaliciju s Patriotskim Blokom a Silajdzica sam samo sporedno spomenuo. Nego mozda si previse pospana da dobro procitas i skontas :zzzz:

A da sam nerealan, mozda i jesam ali mislim da ovo dvoje zajedno mogu vise vec odvojeno, narucito ako je Sefer na vrhu.
zooropa

Post by zooropa »

Meni je ovaj Patriotski blok otpočetka smrdio. Mislim, u koaliciji da budu socijaldemokrate i stranka čiju parlamentarnu listu predvodi najveći bošnjački radikal u zemlji (Alispahić)?! To mi nikako ne ide.

Mislim da je tu značajnu ulogu odigrala i SBiH, kada su i oni bili u bloku protiv ustavnih promjena, ali su se izgleda da su se mirno razišli. Skoro svaki dan u Dnevnom Avazu mogu se pročitati napadi ili na Tihića ili na SDP, i to ili od strane nekoga iz SBiH ili Patriotskog bloka. Razlog? Vrlo jednostavno: Tihić je kandidat za bošnjačkog predsjednika (kao i Silajdžić i Ajanović); SDP konkuriše prvenstveno SDU, ali generalno i kao najveća opoziciona stranka. Zbog toga mislim da su SBiH i Patriotski blok dosta prisni-

Što se tiče BPS-a, nešto ne vjerujem da će im se pridružiti. Halilović mi se čini kao dosta častan i pošten čovjek, koji nema namjeru da sa bilo kime sarađuje. Suprotno bi me to dosta iznenadilo.
sveu16

Post by sveu16 »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:Ja mislim da su Sefer, Mirnes, Fatmir pa mozda i Silajdzic spremni za to!
ja mislim -- kad vidim koga si sve stavio u istu recenicu -- da je tebi vrijeme da ides pisat pa spavat :D
:lol:
Post Reply