S'io navlakuše moj klixo, a?klixoris wrote: Tjah ! Pa da mi neka od vas sa kafe zavrsi u steku
Pate li muskarci nakon prekida?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#151 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
- Ljakan
#152 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Svaka bi u stek samo supljiraju bezveze 
-
ing-ecc
#153 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Imaju maske, i tako danas pola pučanstva šeta gradom u maskama. Oooooo kako divno, svima usta začepljena, doduše kod nas se fata za noge.Euridika wrote:Klixo, ne loži...klixoris wrote:Nisam ja od tog posla, majke mi ! Al' nisam ja kriv sto me krenu pipat cim mi sjednu na motor![]()
Ja sam fin![]()
A već kad spomenu pipanje... haj sa nama na kafu... tamo se pipa u šes'nest...... Jedino nema motora... nije sezona...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#154 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Džaba maske... Mali je grad, sve se zna. 
- klixoris
#155 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Dvostruka krinka na njenom licu cini suvisnom svaku providnost...Velkoski wrote:Džaba maske... Mali je grad, sve se zna.
- Euridika
- Globalna šefica
#156 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
U šteku ti mogu završiti samo nekI, ne nekE...klixoris wrote:Tjah ! Pa da mi neka od vas sa kafe zavrsi u stekuEuridika wrote:Klixo, ne loži...klixoris wrote:Nisam ja od tog posla, majke mi ! Al' nisam ja kriv sto me krenu pipat cim mi sjednu na motor![]()
Ja sam fin![]()
A već kad spomenu pipanje... haj sa nama na kafu... tamo se pipa u šes'nest...... Jedino nema motora... nije sezona...
- Euridika
- Globalna šefica
#157 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Oj, oni u filozofiju otišli...
Ni kafa se s mirom popiti ne može...
- klixoris
#158 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ne moze ! Odmah mislimo da hocete nesto vise od nasEuridika wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#159 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
S obzirom na to da iza svake m-ž kafe stoji neki interes, ne može.
Recimo ja neću ni izaći sa ženskom ukoliko nemam 'ulterior motive' - što bih gubio vrijeme bez razloga
Vrijeme je novac

Recimo ja neću ni izaći sa ženskom ukoliko nemam 'ulterior motive' - što bih gubio vrijeme bez razloga
-
prog321
#160 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ja ne bih imao problema da izadjem na kaffu sa prijateljicama.
Mada nisam imao prijateljicu sa kojom nisam zavrsio u krevetu. Tako da ...
Mada nisam imao prijateljicu sa kojom nisam zavrsio u krevetu. Tako da ...
- Bianconeri1988
#161 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ne treba generalizovati stvari, ima i visokomoralnih muškaraca.
Nakon što me ostavila, imao sam dvije prilike da ''ublažim bol'', ali nisam, šta će mi kad ih ne volim...
Nakon što me ostavila, imao sam dvije prilike da ''ublažim bol'', ali nisam, šta će mi kad ih ne volim...
-
almir90
#162 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ne znam za vas, ali jedine dvije osobe koje bi mogle biti u mom šteku su Ivo Andić i Nikola Šop. 
-
maida95
#163 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Može vala i Musa, kloniran više puta 
-
almir90
#164 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ova dvojica su ipak najdraži.maida95 wrote:Može vala i Musa, kloniran više puta
-
maida95
#165 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Naravno, al' ne smeta ni sitnija riba 
- medvjed23
#166 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
dosta bi se priča o patnji pojednostavila kad bi se iz nje izbacio ego.. jer on zna zaboljeti i kada realne štete nema, kada te neće neko koga ti nećeš.. tad odnekud zna isplivati - i neugodan osjećaj donijeti - misao: čuj, molim te, on(a) Mene neće.. elem, narcisoidnost je zlo..
- Njanjavi
#167 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ja ne mogu vjerovat da i povrsan poznavatelj engleskog jezika i bob marley-a dan danas ne shvata poentu ove pjesme i tako nakaradno izvrne istu.jao_situacije wrote:
zna gospodin čovjek
nema žene, nema problema
Kao prvo i najbitnije druze, ne pjeva doslovno nema zene nema placa, vec pjeva ne zeno ne plachi, jerbo se ne pise no woman no cry, vec no woman nuh cry, a nuh znaci na jamajkanskom dijalektu nesto slicno izrazu dont.
A sto se tice teme, ne mogu vjerovat da neko zrelo zemsko moze i upitat nesto ovako neozbiljno.
- jao_situacije
#168 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
ja se ne sjećam da si ti ovako ozbiljan bioNjanjavi wrote:Ja ne mogu vjerovat da i povrsan poznavatelj engleskog jezika i bob marley-a dan danas ne shvata poentu ove pjesme i tako nakaradno izvrne istu.jao_situacije wrote:
zna gospodin čovjek
nema žene, nema problema
Kao prvo i najbitnije druze, ne pjeva doslovno nema zene nema placa, vec pjeva ne zeno ne plachi, jerbo se ne pise no woman no cry, vec no woman nuh cry, a nuh znaci na jamajkanskom dijalektu nesto slicno izrazu dont.
A sto se tice teme, ne mogu vjerovat da neko zrelo zemsko moze i upitat nesto ovako neozbiljno.
- Njanjavi
#169 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Pa nisam al mi to pogresno tumacenje ovako lijepe pjesme pravo ide na zivac bgmi.
Hajd da je neko balavche tako shvati i prevede, al pobogu zreo insan koji razumije rjeci i opet da shvati tako kako si napisao, zasluzujes malo ribanja jbga
Hajd da je neko balavche tako shvati i prevede, al pobogu zreo insan koji razumije rjeci i opet da shvati tako kako si napisao, zasluzujes malo ribanja jbga
- sheilak
#170 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
vi zenske nemate pojma koja je patnja kod muskarca kad se prekine
ajd trazi novu pa ajd joj onda nosi cvijece tamo vamo pa ugadjaj pa dok primis njeno povjerenje da ti udje u stan to su muke bozije
pa onda dok se raskomoti to je patnja da forum mili sacuva (r)
ajd trazi novu pa ajd joj onda nosi cvijece tamo vamo pa ugadjaj pa dok primis njeno povjerenje da ti udje u stan to su muke bozije
pa onda dok se raskomoti to je patnja da forum mili sacuva (r)
-
Zoya
#171 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Za medu jedino mogu da garantujem da pati. za mnom je malo patio kad me nije bilo na forumu
. Dusa draga osjecajna
Muskarci moguce da pate ali je to vremenski nista u odnosu na patnju zene. Zene znaju biti pravo mazohisticne po tom pitanju.
Eh, sad si ubO poentu, upravo ovo je kljucno kod muskarca, ego! Sta ce ona meni tako, mogu ja i bolje naci, i mladje i tako to.
Muskarci moguce da pate ali je to vremenski nista u odnosu na patnju zene. Zene znaju biti pravo mazohisticne po tom pitanju.
Eh, sad si ubO poentu, upravo ovo je kljucno kod muskarca, ego! Sta ce ona meni tako, mogu ja i bolje naci, i mladje i tako to.
medvjed23 wrote: Njanjavi wrote:
medvjed23 wrote:dosta bi se priča o patnji pojednostavila kad bi se iz nje izbacio ego.. jer on zna zaboljeti i kada realne štete nema, kada te neće neko koga ti nećeš.. tad odnekud zna isplivati - i neugodan osjećaj donijeti - misao: čuj, molim te, on(a) Mene neće.. elem, narcisoidnost je zlo..
- medvjed23
#172 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
ne pišem ja bez razloga na ovoj temiZoya wrote:Za medu jedino mogu da garantujem da pati. za mnom je malo patio kad me nije bilo na forumu. Dusa draga osjecajna
![]()
- Njanjavi
#173 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Medo folira osjecajnost, lik je serijski ubica, dokazao je krvolocnost na mafiji x puta, zlo cojk zloo 
-
Zoya
#174 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
E to ne znam. Mozda si ti zagrebao malo dublje od mene 
- Njanjavi
#175 Re: Pate li muskarci nakon prekida?
Ja vazda zagrebem dublje od tebe bona, kad se samo sjetim kad se nadjoh izmedj dvi vatre kad izbi frka sa onim mornarem shatro romantikom.Zoya wrote:E to ne znam. Mozda si ti zagrebao malo dublje od mene
Ja glumio tumacha, prevodioca i mirotvorca u jednom
Oj alahu al ne sjecam se kad sam se cemu vise ismijo ko onu noc, nikad ono zaboravit nechu