ramudavala wrote:izbacit cigane nego šta...nisu ni dolazili na utakmicu da navijaju.
evo šta kažu grobari...
Volim Partizan više od svega i živim za njega ali ovo što nam se desilo i što će nam se desiti je katastrofa. Na čitavoj kugli nema takvog primera da su navijači nekog kluba toliko zla naneli sopstvenom klubu i ako išta ima dobrog u tome što ćemo biti diskvalifikovani(a nadam se da još postoji nada) onda je to što će svi napokon da saznaju pravu istinu i to da su SIMA SRBIJA I NJEMU SLIČNI KRETENI NAJVEĆI NAPRIJATELJI PARTIZANA. Bojim se da je sada kasno za sve! Pa koji će igrač doći u Partizan ako on ne može da igra u Evropi??!! Sad će cigani da dobiju kvalitetne igrače dodžaba i videt ćete kako će oni da budu mirni na svojim utakmicama jer mi smo uvek bili glupani i zaslužujemo to što smo i dobili ovih godina. Nikad više da niste došli na utakmicu Partizana svi vi primitivci, nasilnici, nacionalisti, četnici.. NIKAD!!!
Pera - 25.07.2007 20:40
Grobar sam do koske i stidim se morona koji tvrde da navijaju za isti klub. Na snimku se jasno vide face vođa koje svi dobro znamo. Lepo u zatvor po 6 meseci, zabrana na sve utakmice Partizana do kraja života.. Tako se više neće praviti pametni.
Nemanja - 25.07.2007 20:22
\\\„Grobarima\\\” je uvek neko drugi kriv à oni mirni kao jaganjci. Vi takozvani grobari ste ubice FC partizan vi ga unistavate vi ste nečiji placenici da to uradite nemate vi mozga vi ste gori od divljake vi samo mislite šta ćete da uradite da se nešto prica i piše o vama,vas treba sve pohapsiti zatvoriti u jedan rudnik i dave teraju na prinudni rad sve dok ne naknadite stetu sto će biti nas Voljeni klub kaznjen za koga navijam još od 1957 god,a vi ga sada u poslednjih 10 god.unististe. Pozdrav svim postenim i fer navijacima Partizana kao i C.Zvezde koji posteno navijaju a ne kao divljaci i huligani sto naše voljene klubove ubijaju i unistavaju...
Patriota i pravi Grobar - 25.07.2007 20:21
Po ko zna koji put ste pokazali da ste huligani, da vas ni klub ni fudbal ni sport ne interesuju. Opet lažete kao u ostalom i poslednje tri godine. Ali, prostačine, gledali smo vas u direktnom prenosu i vaše laži može da proguta samo bolestan um. Izgledali ste kao da ste stigli pravo iz kamenog doba, vi ste bruka našeg naroda. Da kojim slučajem živimo u pravnoj državi, vi biste davno bili pohapšeni i smešteni u kaveze (gde vam je definitivno mesto). U civilizovanoj zemlji nikad više nijedan od vas ne bi mogao da priđe ni jednom sportskom hramu i uprlja ga takvim divljaštvom i primitivizmom. Vi sa patriotizmom veze nemate. Vi ste na mestu na kome se peva i navija za voljeni klub, nejteže izbrukali srpski narod i pokušali da nas sve prikažete kao primitivce koji još hodaju četvoronoške. Oni koji vas sponzorišu su se uplašili da će Partizan prevazići krizu pa su vas brže bolje poslali za Mostar, znajući kakvu stoku šalju i šta će na taj način postići. Sebi dajete nadimke imenom NAŠE DRŽAV
Nikola - 25.07.2007 20:16
Treba staviti 100 takvih \\\„navijaca\\\” u zatvor na nekoliko godina i tako još nekoliko puta na par sledećih utakmica (nebitno ciji su navijaci) i objaviti sva imena tih propalica i kriminalaca na televiziji i slike u novinama, bas kao sto rade pedofilima. Da ih se svi klone, da budu i zvanicno sljam drustva, pa će možda sledeće generacije navijaca da budu mirnije. Divljaci najobičniji koji nemaju ništa, ama bas ništa u svojim glavama.
Djelke - 25.07.2007 20:13
Daj skinite se vise sa naših grbaca, vi lažni patriote i kvazi branioci srpstva. Sutra bi ubili od batina prvog Srbina u zvezdinom dresu koga vidite na ulici. Pa tukli ste i vlastite navijace u redu za ulaznice, kako bi ih posle preprodavali po nekoliko puta većim cenama. Vi ste samo gomila huligana i neradnika kojoj nacionalna obelezja vecito služe kao izgovor za nered i pljacku. Ja sam Partizanovac od rođenja, imam 33 godine i gadite mi se. Ajd sad nestanite!
Nenad - 25.07.2007 20:12
Čitam ovo saopštenje Grobara i ne mogu da verujem!Sada sam 100% siguran da Sima i njegov ortak Nadj rade na rasturanju Partizana!O Nadju više ne treba trositi reci,ali o takozvanim grobarima treba po nešto...Bio sam sa tim ljudima na istij tribini u Spaniji na utakmici Real-Partizan u L.S.ono što se desilo posle meca u hodnicima stadiona je za pricu.Ove face koje su pisale ovo danasnje saopštenje i njihovi siroti podanici su rukama i nogama kopali da naprave tucu sa spanskom policijom!Svojim ocima sam gledao kako su ih policajcci rečima\\\„porfavor\\\”molili da idu svojim putem a nasi junaci su na to odgovarali Srpskim psovkama.I...tada je jedan nas Junak plunuo u lice jednom policajci i tada je krenula tuca.Spanci su poludeli i ubili od batina naše heroje a najviše batina je popio ni kriv ni duzan matori Zare!Tada sam shvatio ca su ovi iz Beograda dosli samo sa namerom da izazovu nerede i popiju batine.kao da ako ne popiju batine dzaba su dolazili u Madrid!?Tako da ovo saopštenje mozete o
boban - 25.07.2007 20:11
Ne idete na utakmice \\\„svoga\\\” kluba u Beogradu, a krenuli ste u Mostar? Kome ste vi potrebni, prokleti huligani? Žarko Zečević više ne postoji, a vi ga ovde pominjete. Išli ste namerno da napravite nerede i izbacite \\\„Partizan\\\” iz takmičenja. Podlo smišljeno a podlaci su vam platili i put. Vi se kao svetite bivšoj upravi. Ko ste vi? Niko i ništa. Gomila suludih ljudi, bez škole i zanimanja. Nećete vi više biti nikakve vođe navijača, nećete moći ni da uđete na stadion, utakmicama će se vratiti onih pedeset hiljada normalnih ljudi koji su od vas, ološa, pobegli. I da ste prokleti. Vi branite \\\„srpstvo\\\”, srpske svetinje? Ko to od vas traži? Vi ste nacionalisti koji uništavate srpsku naciju. Dalje od \\\„Partizana\\\”, izdajnici kluba.
Uhapsite Simu Srbiju! - 25.07.2007 20:08
grobari, nije da se radujem vasem izbacivanju al\\\' iskreno mislim da ste to i hteli. Zato ste i isli u Mostar, sa namerom da pravite probleme. Ako vas izbace, moći ćete da nastavite vas protest i da se još snaznije obrusite na sve strukture u klubu. Srećan vam put.
Ljutica Bogdan - 25.07.2007 20:05
UAAAA Simini placeni grobari! Vidite li *****i šta ste napravili?
Milojko Pantic - 25.07.2007 20:04
MOLIM PARTIZAN DA SE ZVANICNO OGRADI OD GROBARSKE BAGRE, NARKOMANA, KRIMINALACA, KOJI PARTIZAN DRžE KAO TAOCA ZADNJIH NEKOLIKO GODINA. VREME JE DA SE OGRADITE OD TUZNOG FRONTA I KOJEKAKVIH BITANGI POPUT SIME SRBIJE. OVE BITANGE SU DOSTA UNISTAVALE PARTIZAN!
Partizanovac - 25.07.2007 19:50
Bas me interesuje GDE je sada i šta radi SIMA SRBIJA,on je kao neki organizator i SEF dobrih navijaca PARTIZANA.E moj SIMO,SIMO
vojin(svilajnac) - 25.07.2007 15:55
BITANGE;šta vam je trebalo da nosite,Mladica i Karadjica,kosu ONI,pa da se njima dicite pred UEFA.Napolje sa takvim BITANGAMA,i ne trebate nasem voljenom PARTIZANU:Mars sa stadiona PARTIZANA I UOPSTE SA SVIH STADIONA.NAPOLJE
Vojin(Svilajnac) - 25.07.2007 10:54
GDE STE SADA \\\„GROBARI\\\”? RED BI BIO DA SE JAVNO IZVINEITE PARTIZANU, A PRVOBITNO UEFI. Ako UEFA iskljuci Partizan na godinu ili dve, to će unistiti Partizan za deceniju. SADA JE VREME DA JAVNO PREUZMETE SVU ODGOVORNOST NA VAS, DA ZASTITIE KLUB, DA MOLITE ZA OPROSTAJ. AKO VOLITE PARTIZAN, IZADJITE JAVNO, SUTRA, PRE SASTANKA UEFE. OBECAJTE DA NIKADA VISE NECETE NOSITI BAKLJE NA UTAKMICU, DA NIKADA NECETE LOMITI STOLICE, DA NIKADA NECETE IZVIKIVATI NACIONALISTICKE, SOVINISTICKE AND RASISTICKE PAROLE. ICEPAJTE JAVNO TE MAJICE STO STE NOSILI US MOSTARU. POKAZITE DA IMATE I LJUDSKU STRANU. POKAZITE DA STE LJUDI. POKAZITE DA STE HRABRI. DAJ DA VAS CUJEM, SUTRA, TO JEST, DANAS U SREDU, PRE SASTANKA UEFE.
pp-8thfurl - 25.07.2007 05:28
PARTIZANOVCI I PARTIZAN, DOSLO JE VREME DA MI BOJKOTUJEMO GROBARE!
Partizanovac! - 25.07.2007 01:54
Ovi grobari su drogirana mafija.Treba ih sve u zatvor strpati.Mars napolje i dabog da nikada nedodju na tribine.Davidim da li će posle ovoga traziti neka objašnjenja i pojavljivati se po stampi i slati neke svoje nebuloze u stampu.Stampa ne bi trebala da im posveti ni jeda red i svojim casopisima.Grobari su divljaci i sramota za Srbiju i Partizan. Molim Petrica i klub da nikada ne pregovaraju sa njima da se vrate na tribine takvi nam netrebaju.
zeljko - 24.07.2007 23:52
I pre sam pisao da su takvi navijači veliko zlo i doprineli su padu Partizana ,sada bi trebalo da se organizuje BOJKOT takvih navijača i oterati ih sa stadiona .Imaju snimci skoro cele grupe iz Mostara i podeliti slike na svim ulazima i nepustati ih unutra ili još bolje neka se u vreme igranja utakmica moraju javljati svojoj stanici milicije i biti tamo dok utakmica traje .Ovo što rade nije više normalno.
Moca Futog - 24.07.2007 21:38
Da to su ti navijaci koji se kunu u partizan , a zadnje dve godine nisu bili vise od jednom na svom stadionu da bodre svoj klub.To su navijaci koji govore da su sve partizanove titule zadnjih godina namestene.A zvezdine su sve kao čiste.To su navijaci koji su preprodavali karte po većim cenama običnim grobarima.To su navijaci koji su tukli svakog ko ne misli kao oni .[npr juzni front pre 5 godina].To su navijaci koji su isli o trosku kluba po celoj evropi i pravili ista sranja.Ma vise mi lice na neku politicku grupu ,nego na navijace.Još i u skupstinu hoće, da oni vode klub.nazalost u jednom su uspeli ,da dovedu klub u ovu situaciju.Nadam se da igrači neće i*****ati zbog navijaca jer je njihova pobeda na terenu čista ko suza.Nadam se da će zakon jednom početi da se postuje u ovoj zemlji i za navijace,a ne da brze izadju iz zatvora nego sto udju zahvaljujuci upravama i vezama u policiji,teško da će vecina smeti i da pomisli da uradi neki incident,kad bude znao da ga ceka robija.Nar
pfc - 24.07.2007 21:36
Partizan će stradati zbog \\\„stoke\\\” koja se ****va navijacima. Ako im je mio Mladic, Karadzic nek se bre tuku sa međunarodnim snagama, a ne da klubu nanose stetu! Iskreno mislim da će izbaciti Partizan, a nasem fudbalskom savezu i vladi ostaje da sto pre donesu zakom o sportu, jer ovakvim divljacima nije mesto na stadionu. U slučaju da Partizan ostane igrace par meceva pred praznim tribinama
Pera - 24.07.2007 21:35
Koga bre vi grobari ****vate mafijom? Zar vas nije sramota da se oglasavate. Unistavate nas voljeni klub mnogo vise od bilo kog Zecevica. Gadite mi se!
Partizanovac-Karaburac - 24.07.2007 21:27
Mislim da Partizan kao klub treba biti kaznjen zbog tzv.navijaca koji zadnjih godina vise stete klubu nego koriste.Svako ko je gledao mec video je da su grobari prvi poceli incidente,napad s ledja na pripadnike obezbedjenja [kukavicki]bacanje baklji na drugi deo tribine.Podržavanje takvog ponasanja navijaca od dela javnosti do uprava će nas skupo kostati ,ako ne sad onda uskoro sasvim sigurno.Od početka tzv. bojkotapartizan je mnogo izgubio kako kod kuce tako i u evropi. Ne navijati za fk Partizan zbog zecevica je jako smesno.ne igra zecevic ,već fudbaleri koji su dobri ,i koji će puno izgubiti,jer su mogli dosta toga uraditi.nadam se da će pustiti naše igrace da i dalje igraju kup uefa i udju u ligu.Navijaci navijajte za klub i igrace ,budite 12 igrac,pustite politiku i svoje tzv vodje koje vise pricaju nego sto bodre svoj klub.Ugledajte se na prave navijacke grupe koje vole i bodre svoj klub bez obzira ko vodi taj klub i koji je na tabeli.na primer
deni - 24.07.2007 20:47
preklinjem vas \\\„ NAVIJACI \\\” krenite u totalni bojkot!!! pomozite svom \\\„voljenom\\\” klubu tako što će te učiniti jedinu inteligentnu stvar za vaseg zivota!!! BOJKOT do kraja zivota samo tako PARTIZANU može biti bolje
nenad - 24.07.2007 20:46
Hvala vam \\\„navijaci\\\”... U najtezem mogućem trenutku za nas klub učinili ste još jednu stvar koja će kostati nas Partizan izbacivanja iz Evrope,i koju vi ****vate ljubav prema klubu!Vi ste jedna obična gomila huligana isvi treba da idete na robiju. Siguran sam da ste sa tom namerom(da Partizan izbace iz Evropa) i otisli u Mostar.Dokle će klub da placa vse gluposti? Bolje je da i ne dolazite na stadion,Partizan će živeti i bez vas.Otkako su vam ukinute \\\„navijacke povlastice\\\” stalno pravite gluposti.I kazete da volite Partizan? Partizan volimo mi,pravi navijaci koji bi sve dali za nas klub,a ne vi koji se prodajete zarad tudjih interesa i par preprodatih karata... Srce me boli zbog ovoga...Ne mogu da verujem ... Samo želim da moja deca sutra mogu da odu na stadion i da znam da će tamo biti bezbedna.A vole Partizan svim srcem,i veceras ćemo se zajedno pomoliti da nas ne izbace i da vas huligana nestane jednom za uvek!!!
Milan BOSS - 24.07.2007 20:45
Veliki sam navijač Partizana od rođenja. Srce će mi pući zbog ovoga, kao da nije dosta ove dve zadnje godine agonije. Ali, ne mogu da kažem da je takva odluka nepravedna. Već godinama naši \\\„navijači\\\” čačkaju mečku gde god se pojave u Evropi, ne mogu se ni nabrojati incidenti koje su napravili. Ovo se MORALO kad tad desiti. Nadam se da se možda još ovaj put izvučemo bez izbacivanja, pa ako da Bog da se i \\\„grobari\\\” dozovu pameti, ako je imaju, i da prestanu da budu grobari našeg Partizana
Milovan - 24.07.2007 20:40
Katastrofa! Ponavljam još jednom - neverovatno je kako neki sebi dozvoljavaju da pod firmom NAVIJAČA prave gluposti i lično eliminišu svoj klub iz daljeg takmičenja.I sad umesto da se pripremamo za drugo kolo, da se nadamo ligi UEFA, sledi izbecivanje. Nadam se da neće, ali kako stoje stvari . . . E evo sad da čujem \\\„navijače\\\” koji odobravaju one gluposti u Mostaru. Radujte se sada. Veselite se ovome. Skandirajte i dalje Mladiću i Karadžiću. Žalite se njima kad budemo eliminisani. I o čemu mi pričamo? O kakvom našem reprezentativnom i klubskom fudbalu? Ovo samo pravi \\\„umetnici\\\” uspeju da urade svom klubu. Od 6:1 do eliminacije! Svaka čast
Laki - 24.07.2007 20:36
Sebe vise nikada neću ****vati grobarom! Ovi takozvani GROBARI opravdase svoje ime i potpuno mi zakopase voljeni Partizan. Ni Zepter ni Zecevicnisu mogli da urader sto je grupa samozaljubljenih budala uspela. Gadite mi se! Partizan mora da se i zvanicno ogradi od \\\„dvanaestog igrača Crvene Zvezde\\\” - Grobara, tuznog fronta! MUKA MI JE OD TE NEZAHVALNE GOMILE BITANGI! VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE!
Partizanovac-Karaburma - 24.07.2007 20:33
Iako ludo volim Partizan, smatram da je do ovoga moralo doći kad tad...krcag ide na vodu dok se ne razbije...bilo mi je mucno svih ovih godina da posmatram divljanje \\\„navijaca\\\” Partizana na Marakani, cupanje i bacanje stolica, petardi, raketa i sve te smrdljive pirotehnike na teren...nasi disciplinski organi nemo su posmatrali svo to divljanje a da im nije palo na pamet da pocinioce osude na 2-3 godine zatvora...sad to mora da se plati kad je cena najskuplja...divljaci su ostetili srpski fudbal jer je Partizan mogao da osvoji dosta bodova ove godine...možda smo mogli da ulaskom u Ligu Uefa vratimo samopouzdanje i finansijski ojacamo ali...sad je sve palo u vodu...Partizan je na izdisaju, na zalost, nas pravih navijaca voljenog kluba.
Grobelar - 24.07.2007 19:02
Ja mislim da je sada rezultat 1:1. Naime, uprava je zeznula sezonu 2005. u Evropi, a sad su navijaci 2007. izbacili jedan tim koji je mogao daleko da dogura. Prema tome, Partizan je opet sam sebi upucao noge i onemogućio da postigne kakav-takav rezultat u Evropi. Upropascena je ne samo ova sezona nego i ceo (vrlo dobar) klupski koeficijent i sad opet možemo da se slikamo. Ali nema veze glavno da su seljacine koje su isle da se biju imale ugodjaj koji će da prepricavaju po kaficima narednih... 3 meseca! Svejedno, zvezdica neka se sad sama potrudi da sebi ostvari koeficijent koji je Partizan održavao od 2000. pa naovamo, a i mediji neka se zapitaju da li je cutanje o svemu što se desava u nasoj državi, ne samo oko sporta, i filozofija \\\„da komsiji crkne krava\\\” ono sto će izvaditi celo drustvo iz g..ana. Na kraju, ipak je to stvar kucnog (ne)vaspitanja. Mozete da se k...ite sa majicama sa likovima ratnih zločinaca u svojoj kuci, mozete i na utakmicama domaće lige da idete po
Colin_bgd - 24.07.2007 15:25
Kao Grobar PODržavAM ovu odluju UEFA-e !!! Valjda će se sada *****i dozvati pameti i prestati da divljaju. Potpuno je nenormalno da navijacima utakmice služe za lecenje svojih kompleksa !!!
Batke - 24.07.2007 14:44
DOSADILI STE SVOJIM \\\„SaopštENJIMA\\\” I BOGU I NARODU. DRžITE PARTIZAN KAO TAOCA VEC GODINAMA. GORI STE I OD ZECEVICA I OD BJEKOVICA. VI STE GOMILA SAMOZALJUBLJUNIH BITANGI, NARKOMANA I PREPRODAVACA KARATA! DOSTA BRE!!!!
Pravi Grobar - 25.07.2007 20:36