PARFIMERIJE U SARAJEVU

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Babsy

#26 Re: PARFIMERIJE U SARAJEVU

Post by Babsy »

U Sam Shopu su genijalne kasirke, jer ništa više od toga nisu.. zaganjale prijateljicu jer je mjerila kutijicu parfema i to zapisala na papir. :lol: I onda su im zvali strašni siikjuriti da ih isprepada i da im kaže kako ne smiju.. zapisivati (što god).. mogu misliti što bi bilo da su kojim slučem htjele probati koji, tester, jel.. Sam Shop :hracak:
Al evo. ako Pekmez pobijedi na izborima.. možda se još više osile. :lol:

Kupujem još uvijek maminim i tatinim parama, ali njima za parfem dinara ne ostavljam.
black

#27 Re: PARFIMERIJE U SARAJEVU

Post by black »

Mina_sa wrote:
black wrote:ja se nedavno pravo unezgodi..u jednoj od parfimerija, uzeh sa police tester da probam, taman da prinesem ga i pomirisem 'nesto' ga povuce :mrgreen: ispade mi iz ruke i zveknu od staklenu policu da su svi pogledali u mene, kad ono tester svezan nakom shpagom za policu :mrgreen: pitam prodavacicu sta je ovo mogo sam sve porazbijati :mrgreen: ona se blijedo osmjehnu, kao pa eto da se ne kradu :shock:
jel to bilo u CM-u :?: :?:
da :)
Mina_sa

#28 Re: PARFIMERIJE U SARAJEVU

Post by Mina_sa »

black wrote:
Mina_sa wrote:
black wrote:ja se nedavno pravo unezgodi..u jednoj od parfimerija, uzeh sa police tester da probam, taman da prinesem ga i pomirisem 'nesto' ga povuce :mrgreen: ispade mi iz ruke i zveknu od staklenu policu da su svi pogledali u mene, kad ono tester svezan nakom shpagom za policu :mrgreen: pitam prodavacicu sta je ovo mogo sam sve porazbijati :mrgreen: ona se blijedo osmjehnu, kao pa eto da se ne kradu :shock:
jel to bilo u CM-u :?: :?:
da :)
heheh :-D evo sad sam se počastila kod njih jednim BOSS-om:) :D :D
Post Reply