Paravac protestira što BHT1 nije direktno prenosio utakmicu

pirmin

Post by pirmin »

Zamisljam premijera Iraka kako se zalaze za prenos americkog Superbowla,poljskog ministra vanjskih poslova kako insistira na prenosu finala njemackog kupa...i onda dodje ovo krme od ministra i zali se zasto nije prenosena utakmica jedne agresorske drzave.
Nije vrijedan zivaca. :-)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Jednostavno receno gledali smo onu utakmicu koja je bila kvalitetnija i bitnija, "borba" za trece mjesto u grupi i odlazak kuci to zasigurno nije. Ako mu ne odgovara neka se zali... predsjednistvu BiH ili sudu za ljudska prava u Strazburu.... :D Ili najbolje neka iz protesta zapocne strajk gladju - i ide do kraja! :lol:
edu

Post by edu »

kvalitetnija nije bilo sigurno..bitnija..jeste (malo)..jer utakmica srbija - obala s. nije nista odlucivala..ova ipak jeste ko ce biti prvi a ko drugi..a to sto se ponosni četnički sin zeli mijesati u uredjivacku politiku drzavne televizije..to on moze kurcu svirati...
lampard

Post by lampard »

tu je u pravu,sto je onda bht1 prenosio hrvate umjesto brazila,po istom principu su mogli da prenose i srbe,na kraju krajeva bila je bolja utakmica od argentine i holandije.
lampard

Post by lampard »

i koji kurac i ftv i bht prenose istu utakmicu
branimir_s

Post by branimir_s »

Šta zna ćoro ćoravi. Nije znao da postoji fudbal kao igra dok se nije dočepao sarajeva. Ali bih lično više volio da sam gledao uživo patnju i poraz reprezentacije nepostojeće države protiv Obale slonovače.
car-x

Post by car-x »

lampard wrote:tu je u pravu,sto je onda bht1 prenosio hrvate umjesto brazila,po istom principu su mogli da prenose i srbe,na kraju krajeva bila je bolja utakmica od argentine i holandije.
ako cemo pravo, australija hrvatska je i rezultatski i po znacaju bila puno vaznija tekma od brazilske..
edu

Post by edu »

ma pusti care price..sto nije ovo sto nije ono..ko je znao da ce argentina - hol. biti kurac od utakmice?..ko je znao da se srbija - obala sl. biti interesantnija?..a ovo sinoc?..ma o tome ne treba pricati..brazil - japan je utakmica za koju se znalo da nece odluciti nista..a hrvatska - australija je utakmica koja je odlucivala sve..
car-x

Post by car-x »

edu wrote:ma pusti care price..sto nije ovo sto nije ono..ko je znao da ce argentina - hol. biti kurac od utakmice?..ko je znao da se srbija - obala sl. biti interesantnija?..a ovo sinoc?..ma o tome ne treba pricati..brazil - japan je utakmica za koju se znalo da nece odluciti nista..a hrvatska - australija je utakmica koja je odlucivala sve..
pa isti je slucaj sa argentinom i holandijom. sve i da se znao ishod, ja bi opet prije gledo tu tekmu, jer je imala svoju neku vaznost..

za obalu slonovace sam bio siguran da ce pobijediti nakon sto izgube prvo poluvrijeme (malo im je falilo da tako pobijede i argentinu i holandijU), a za srbe je bilo jasno da ce prestati igrati tamo negdje sredinom 2. poluvremena, jer je to taj neki ex-yu mentalitet..

samo mi je zao sto na ova dva talona s tom tekmom ne stavi barem po 5 eura:

Image
Goa

Post by Goa »

Mislim glupo je reci paravac je u pravu kad je protestvovao protiv BHT1, jer ako nam je predsjednik drzave spao na taj nivo da se zali na prenos TV programa, yegem ja tu drzavu, al ako to zanemarimo, i ako prihvatimo realnost u kojoj danas svi mi zivimo, i ako priznamo da su u Bosni posljednjih nekoliko mjeseci stvari krenule lose (politički), te ako zaista zelimo da kazemo da bi se u ovoj zemlji trebala mlo spustiti lopta, onda neznam sta ima neko protiv izjave paravca. Covjek je u pravu 100%!

Kakva vam je to prica ova utakmica vaznija a ova nije. Tu odluku za prenos utakmice je donio potpuni idiot kojeg bi ja odmah otjero s posla zauvjek! Vidite da su u RS svakako pomahnitali u vezi svega sto se desava, jos da doljevamo ulje na vatru... Pa da je druga utakmica bila finale finala trebalo je pusiti da se gleda SCG. Eto ko da ce nekome biti bolje u bosni sto je gledo argentinu u p.m.

Ionako 95 posto ljudi gleda utakmicu radi yebene kladionice!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Komentarisati Paravceve nebuloze znacilo bi se spustati na njegov nivo tj. nivo cetverogodisnjeg djeteta ali isto tako bi urednici na BHT-u morali prepoznati zelje svih gledalaca u BiH. Moje licno misljenje, mada ne mora biti ispravno, je da su trebali naci modus direktnog prenosa te utakmice upravo radi trenutne politicke situacije i upravo radi moguceg nebuloziranja Paravca. Ponekada se mora razmisljati malo unaprijed i isto tako unaprijed izbijati adute pojedincima koji jedva cekaju da ih tresnu od sto. Najjednostavnije je bilo da se napravi deal sa RTRS i problema ne bi bilo a oni bi jedva docekali. Dzaba sva prica kad trenutno zivimo u takvoj zemlji gdje je jos uvijek sve x3.
novel

Post by novel »

sta kaze Cavic na sve to :lol: :lol: :lol: :lol:

BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić izjavio je da će Srbi raspisati referendum o nezavisnosti ukoliko bude bilo kakvih pokušaja ukidanja Daytonskog sporazuma.

On je u izjavi za "Večernje novosti" rekao da drugi razlog za raspisivanje referenduma ne postoji, a ukoliko bi došlo do jednostranog rušenja Daytona, prema kojem je Republika Srpska dobila status entiteta, vođe bosanskih Srba spremne su raspisati referendum o neovisnosti.

Čavić niti ovaj put nije zaboravio uputiti kritike visokom predstavniku u BiH usporedivši njegove visoke ovlasti s ovlastima cara koji vrši sudsku, izvršnu i zakonodavnu vlast. Čavić je dodao i da je Bosna i Hercegovina trenutno u statusu protektorata koji se hitno mora prekinuti.

"Moramo učiniti sve da oni odu!", rekao je predsjednik Republike Srpske na kraju svog izlaganja.
:lol: :lol:
car-x

Post by car-x »

Goa wrote:Mislim glupo je reci paravac je u pravu kad je protestvovao protiv BHT1, jer ako nam je predsjednik drzave spao na taj nivo da se zali na prenos TV programa, yegem ja tu drzavu, al ako to zanemarimo, i ako prihvatimo realnost u kojoj danas svi mi zivimo, i ako priznamo da su u Bosni posljednjih nekoliko mjeseci stvari krenule lose (politički), te ako zaista zelimo da kazemo da bi se u ovoj zemlji trebala mlo spustiti lopta, onda neznam sta ima neko protiv izjave paravca. Covjek je u pravu 100%!

Kakva vam je to prica ova utakmica vaznija a ova nije. Tu odluku za prenos utakmice je donio potpuni idiot kojeg bi ja odmah otjero s posla zauvjek! Vidite da su u RS svakako pomahnitali u vezi svega sto se desava, jos da doljevamo ulje na vatru... Pa da je druga utakmica bila finale finala trebalo je pusiti da se gleda SCG. Eto ko da ce nekome biti bolje u bosni sto je gledo argentinu u p.m.

a to ce nam biti bolje ako se ovima u RS-u da da gledaju SCG??
e moj jado..
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Zar vas ne¹to mo¾e zaèuditi od javno deklarisanog èede? :?
Harrys

Post by Harrys »

Svi ovi problemi u stvari dolaze od ljudi koji su na odgovornim funkcijama,koji su placeni i cija je obaveza da organizuju posao na vrijeme i unaprijed,a oni to ne rade,iz raznoraznih razloga.
Raspored i vrijeme utakmica se znao mnogo, mnogo unaprijed,i prije samog pocetka SP.Sve se moglo predvidjeti,planirati i donijeti odluku cak i prije pocetka SP i onda niko nebi bio iznenadjen,nebi bilo potrebe za nikakvom pricom.
Tako se radi u organizovanim zemljama. :D
car-x

Post by car-x »

da je srece, da je prenos fudbalskih utakmica nas najveci problem..
Harrys

Post by Harrys »

:D Isti problemi ne organizacije su prisutni i na drugim poljima. :D
Na drugoj temi citam problem oko podjele PDV,koji procenat kome itd.
Da se unaprijed dogovorio kljuc podjele sve ove diskusije bi bile suvisne,a sad nepotrebno gube vrijeme.
Last edited by Harrys on 23/06/2006 15:51, edited 2 times in total.
novel

Post by novel »

Mislim glupo je reci paravac je u pravu kad je protestvovao protiv BHT1, jer ako nam je predsjednik drzave spao na taj nivo da se zali na prenos TV programa, yegem ja tu drzavu, al ako to zanemarimo, i ako prihvatimo realnost u kojoj danas svi mi zivimo, i ako priznamo da su u Bosni posljednjih nekoliko mjeseci stvari krenule lose (politički), te ako zaista zelimo da kazemo da bi se u ovoj zemlji trebala mlo spustiti lopta, onda neznam sta ima neko protiv izjave paravca. Covjek je u pravu 100%!

GROZD bi mogao ozbiljno da se naguzi :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Imam utisak i da se prenosila utakmica SCG-OS da bi Paravac imao primjedbu sto je komentator iz F.BiH ili sto su slova zelene boje... :zzzz:
car-x

Post by car-x »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Imam utisak i da se prenosila utakmica SCG-OS da bi Paravac imao primjedbu sto je komentator iz F.BiH ili sto su slova zelene boje... :zzzz:
to je ono sto sam najrpije pomislio u ovom mom komentaru:
e moj jado..
ne prodje dan, a da se srbi ne oglase neko primjedbom, protestom, prijetnjom.. ne prodje dan da ne pomenu kako im ja bosna nametnuta (?!?), kako su ugrozeni.. kako ne dobijaju dovoljno para (a opet im premijer o drzavnom trosku ide po utakmicama).. itd..
bagavac

Post by bagavac »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Imam utisak i da se prenosila utakmica SCG-OS da bi Paravac imao primjedbu sto je komentator iz F.BiH ili sto su slova zelene boje... :zzzz:
:-D :-D :-D :-D ... to ta njihova neka primitivnost... i vidjelo se i na tekmni... samo da se biju i kolju, a i hrvati nisu nista bili bolji sinoc...

Jebi ga kod nas ti je: Jedan mis pravi zemlju a druga 2 slona je ruse...
mada i taj mis sve vise i vise ide na stranu slonova ...
Goa

Post by Goa »

car-x wrote:
Goa wrote:Mislim glupo je reci paravac je u pravu kad je protestvovao protiv BHT1, jer ako nam je predsjednik drzave spao na taj nivo da se zali na prenos TV programa, yegem ja tu drzavu, al ako to zanemarimo, i ako prihvatimo realnost u kojoj danas svi mi zivimo, i ako priznamo da su u Bosni posljednjih nekoliko mjeseci stvari krenule lose (politički), te ako zaista zelimo da kazemo da bi se u ovoj zemlji trebala mlo spustiti lopta, onda neznam sta ima neko protiv izjave paravca. Covjek je u pravu 100%!

e moj jado..
Unaprijed sam najavio da se komentar ne odnosi na adolescentne osobe kojima je najbitnija stvar hoce li im izigrat kec ili dvica, jer vama je sve jadno i glupo osim kav vam raja kaze 'kako ste mudro odigrali kombinaciju'.
Goa

Post by Goa »

novel wrote:

GROZD bi mogao ozbiljno da se naguzi :oops:
imas dara za komentar cudo bozije
pirmin

Post by pirmin »

Care gdje ovo tipujes?
expect.com?
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

Sto se ovi politicari na sve pusu :shock:
Kopaju na sve nacine nebi li se genocidna tvorevina odvojila, al nadam se da ce doci na kamen.
Post Reply