Nego stvarno u duhu teme bi mogli i o tome nesto napisati.
P.S
Odoh ja probati malo zaspati.Od kako mi one vjestice ubaci u vidokrug nemere se oka sklopiti.Vjestice a imju mesa na sebi,volim meso...
nemam nista drugo tempo, doli jedantempora wrote:
Pjesnik rece, da postoji nesto vise izmedju neba i zemlje, nego samo ono sto se golim okom moze vidjeti. A ja inace vjerujem pjesnicima.
Ovako nešto može reći samo hard-core vegan.turban wrote:Sasvim si u pravu.
Nego stvarno u duhu teme bi mogli i o tome nesto napisati.
P.S
Odoh ja probati malo zaspati.Od kako mi one vjestice ubaci u vidokrug nemere se oka sklopiti.Vjestice a imju mesa na sebi,volim meso...![]()
![]()
![]()
Haha,moralo je nesto jako biti.Al fakat,ne skontah video,ocekivao sam neku paranormalnu pojavu na vrhu onog brda,ali nist se ne dogodinostalgicar wrote:Daj ti meni reci,sta se je to motalo prije tog snimanja .. dobra roba... i ja sam nesto vidio.Priroda nam je stvarno druga maajkadigital wrote:Nadam se da tema nije prezvakana :p
Da li uopste postoji zivot poslije? Da li zasluzujemo (kao ljudska rasa) takvo sto?
Na "zivot poslije" uvijek pomislim kada vidim ovako nesto...
Nisi vidio mene sa stapom...uhljug_s_koseva wrote:Haha,moralo je nesto jako biti.Al fakat,ne skontah video,ocekivao sam neku paranormalnu pojavu na vrhu onog brda,ali nist se ne dogodinostalgicar wrote:Daj ti meni reci,sta se je to motalo prije tog snimanja .. dobra roba... i ja sam nesto vidio.Priroda nam je stvarno druga maajkadigital wrote:Nadam se da tema nije prezvakana :p
Da li uopste postoji zivot poslije? Da li zasluzujemo (kao ljudska rasa) takvo sto?
Na "zivot poslije" uvijek pomislim kada vidim ovako nesto...
.
Zanimljivo a moze biti i istinito.protestant wrote:Meni je pricao jedan tip da je pao u komu zbog bolesti bio je na drugom svijetu i tamo je susreo sve one koji su umrli.Ustvari dosao je na neku veliku livadu.Po toj livadi su setali neki ljudi u bijelo obuceni.Nesto su pricali ali nije razumio sta.Sreo je svoje umrle i svi su izgledali kao sretni i njemu je ne objasnjivo lijepo bilo.Kazu kad neko umre na ulazu na onaj svijet prvo te docekaju roditelji ako su umrli.Kad se probudio iz kome vise ga nije strah smrti.Mozes mislit jarane....
dino_va..djevojcica wrote:RIZVA wrote:ko da se malo naziru tragovi od sumskog covjeka,al mooozda
nadam se da se ne poistovjecujes s doticnim
protestant wrote:Mislim da priroda i kosmos kriju mnoge tajne.Kad neko spomene paranormalno netreba odmah pomisliti na vjestice.To je meni nesto izvan svijesti nase.Mora postojati i neki drugi zivot.Castaneda je dosta o tome pisao.
protestant wrote:Sta mi preporucujes od Benedikta.Jeli od vas neko dozivio nesto sto moze da se poveze sa paranormalnim.
Meni se desi ponekad kao da nesto prodje pored mene,nevidljivo al u obliku sjene,da se najezis....
Ne znam na koju pojavu mislis,san,ili to sto Zeljo igra finale Lige prvaka?riko-ga wrote:Jesam ja! Ko ja na na nekom stadionu 60 000 ljudi.Finale Lige prvaka.Pola stadiona u crvenoj boji navijaci Liverpola. A mi u plavo-bijeloj navijaci Zelje????????????????? joj zabi ga Dialiba ja skoci neko me u ovoj guzvi udari ja se trznu i probudi.Ja i dan danas neznam spada li ovo u paranormalnu pojavu.Sta vi mislite????
ima li josh iko da ga opsjeda kamenje iz svemira, ili je ovo jedinstven sluchaj?***
Dedesetogodišnji Radivoje Lajić, mještanin sela Gornja Lamovita kod Prijedora, vjeruje da je postao metom "svemirskog kamenja", jer u njegovo dvorište, kako tvrdi, u vrijeme kiša i oluja padne po koji komad meteorita. Ovaj domaćin koji se, osim posla u preduzeću za preradu drveta "Lipadrvo" u Omarskoj, bavi i poljoprivredom, tvrdi da ga je kamenje iz vasione "počelo opsjedati prvi put u novembru prošle godine".
(Nezavisne novine)
lady midnight wrote:evo ovo prochitah u sudnjim danima, a oni prenijeli iz nezavisnih
Dedesetogodišnji Radivoje Lajić, mještanin sela Gornja Lamovita kod Prijedora, vjeruje da je postao metom "svemirskog kamenja", jer u njegovo dvorište, kako tvrdi, u vrijeme kiša i oluja padne po koji komad meteorita. Ovaj domaćin koji se, osim posla u preduzeću za preradu drveta "Lipadrvo" u Omarskoj, bavi i poljoprivredom, tvrdi da ga je kamenje iz vasione "počelo opsjedati prvi put u novembru prošle godine".
(Nezavisne novine)