Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
- BHCluster
#726 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Samo treba pokretac teme da izmjeni 6. juna u 6. lipnja i da doda trobojku ka sa webstranice papa.ba.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#727 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
jašta treba biti zelena ili eu boja antikršćanska a može i neka druga antikatolička gej boja
možda da sklone i križ da se neko ne uvrijedi
najbolje je da ukine crkvu jer se neko može uvrijediti
- Truba
#728 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
zapravo dosta onog betona okolo je zemljište crkve tojest katedrale što je oteto trebalo bi se ograditi pa da vidiš onda ne bi mogi proćistafi wrote:nešto kontam, pa i ovom ćemo morati saliti spomenik u sarajevu. najbolje da ogradimo jednu parcelu pored katedrale, da se nebi kakav kafandžija uvalio, jedan dulum će biti dovoljan, pa kako koji papa dolazi da redamo kipove.
i ne brini neće ovom praviti ništa
- BHCluster
#729 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Valjda Vatikan ima svoje boje ako vam se boje zastave Bosne i Hercegovine toliko gade. Fuj!Black swan wrote:jašta treba biti zelena ili eu boja antikršćanska a može i neka druga antikatolička gej boja
- Truba
#730 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
možda sutra nametnu novu zastavu pa bi morali mijenjati ovako se trobojnica hrvatskog naroda ne mijenja kako padaju države i carstva
- Stjui
- BHCluster
#732 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Kako god ova drzava ima svoja obiljezja, a Papa dolazi katolicima ne samo tzv. hrvatskom narodu u BiH. Radi ovakvih stavova poput tvoga zapadna Hercegovina je ostala uskracena za jos jedan Papin dolazak.Black swan wrote:možda sutra nametnu novu zastavu pa bi morali mijenjati ovako se trobojnica hrvatskog naroda ne mijenja kako padaju države i carstva
-
stafi
#733 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
ma nije problem. nek saliju i ovog. e kad ih se nakupi stotinjak onda ćemo razmisliti o novom pristupu.Black swan wrote:zapravo dosta onog betona okolo je zemljište crkve tojest katedrale što je oteto trebalo bi se ograditi pa da vidiš onda ne bi mogi proćistafi wrote:nešto kontam, pa i ovom ćemo morati saliti spomenik u sarajevu. najbolje da ogradimo jednu parcelu pored katedrale, da se nebi kakav kafandžija uvalio, jedan dulum će biti dovoljan, pa kako koji papa dolazi da redamo kipove.
-
Hafis
#734 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Nemojte tamo gore nešto zabrljati na taj dan, pa da se moramo i za to pravdati.
-
stafi
#735 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
kako je doktore, imal šta na belegiju?Hafis wrote:Nemojte tamo gore nešto zabrljati na taj dan, pa da se moramo i za to pravdati.
-
Hafis
#736 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Fakat ove godine kao nikad do sad.
Ne znam šta ih je ovo uhvatilo, k'o da sam zadnje muško na svijetu, pa samo nude..i mlade i stare
Da je drška od krampe pukla bi
Ne znam šta ih je ovo uhvatilo, k'o da sam zadnje muško na svijetu, pa samo nude..i mlade i stare
Da je drška od krampe pukla bi
-
stafi
#737 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
đe frizerka, kako se ona drži?
-
Hafis
#738 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
A frizerka.stafi wrote:đe frizerka, kako se ona drži?
Očito nisi pročitao moju skriptu Ovaj drevni šport za mene tajni nema , gdje u drugom poglavlju, stavak 3, str. 62 decidno navodim: ''U upucanog zeca nemaš potrebe opet pucati''
Čitaj malo literaturu jebo ga ti, nećeš viseći ovdje nikada svog poslovnog prostora imati, nit' će te forum na put izvesti.
Last edited by Hafis on 27/05/2015 15:24, edited 1 time in total.
-
bumerangss
#739 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Na kojoj klinici u KCUS-u ima najvise seksa?stafi wrote:kako je doktore, imal šta na belegiju?Hafis wrote:Nemojte tamo gore nešto zabrljati na taj dan, pa da se moramo i za to pravdati.
-
stafi
#740 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
pa kako se hvali da ga nijedna još nije odbila, dotični izgleda radi u mrtvačnici.bumerangss wrote:Na kojoj klinici u KCUS-u ima najvise seksa?stafi wrote:kako je doktore, imal šta na belegiju?Hafis wrote:Nemojte tamo gore nešto zabrljati na taj dan, pa da se moramo i za to pravdati.
crni doktore, zar je dotle došlo?
pu, pu, pu gluho i daleko bilo,moram se pomaknuti sa mjesta.
-
Hafis
#741 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Dobar fol
još jedan taj seoski pokušaj podjebavanja i ode ti u filter, gdje još imam 3-4 teža slučaja.
Kako ti volja.
još jedan taj seoski pokušaj podjebavanja i ode ti u filter, gdje još imam 3-4 teža slučaja.
Kako ti volja.
- BHCluster
#742 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Pa koliko ste vi zajebali dole kad vas Pape uvijek zaobilaze.Hafis wrote:Nemojte tamo gore nešto zabrljati na taj dan, pa da se moramo i za to pravdati.
-
bumerangss
#743 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
a ozbiljno Hafise, na kojoj klinici sestre najvise daju?Hafis wrote:Dobar fol![]()
Kako ti volja.
- Truba
#744 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
sutra kad ti neki novi niski predstavnik sotonskih sluga ujedinjenog naroda koji nas je ovdje spašavao 4 godine u ratuBHCluster wrote:Kako god ova drzava ima svoja obiljezja, a Papa dolazi katolicima ne samo tzv. hrvatskom narodu u BiH. Radi ovakvih stavova poput tvoga zapadna Hercegovina je ostala uskracena za jos jedan Papin dolazak.Black swan wrote:možda sutra nametnu novu zastavu pa bi morali mijenjati ovako se trobojnica hrvatskog naroda ne mijenja kako padaju države i carstva
nametne neku novu zastavu nabrzaka se prešaltaj na nju i voli je
a odbaci stoljetnu povijest svoga naroda i zastave i boje proizašle iz srca i duše
samo drugima nemoj prigovarati što vole svoje boje i ljube svoje
- Truba
#745 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
evo sada sam analizirao 266 papa neš mi treba za blogstafi wrote:ma nije problem. nek saliju i ovog. e kad ih se nakupi stotinjak onda ćemo razmisliti o novom pristupu.Black swan wrote:zapravo dosta onog betona okolo je zemljište crkve tojest katedrale što je oteto trebalo bi se ograditi pa da vidiš onda ne bi mogi proćistafi wrote:nešto kontam, pa i ovom ćemo morati saliti spomenik u sarajevu. najbolje da ogradimo jednu parcelu pored katedrale, da se nebi kakav kafandžija uvalio, jedan dulum će biti dovoljan, pa kako koji papa dolazi da redamo kipove.
njih možda 3% su nazvani VELIKIM a samo jedan je priznao BIH i bio u njoj 2 puta
od ostalih velikana koristite kalendar na kompjuteru i tabletu
svi ostali su zaboravljeni osim za teološke krugove zato ponavljam ne brini se
nemaš opasnosti da crkva na svojoj imovini gradi neke kipove
- BHCluster
#746 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Kako god ova drzava ima svoja obiljezja, a Papa dolazi katolicima ne samo tzv. hrvatskom narodu u BiH. Radi ovakvih stavova poput tvoga zapadna Hercegovina je ostala uskracena za jos jedan Papin dolazak.Black swan wrote:sutra kad ti neki novi niski predstavnik sotonskih sluga ujedinjenog naroda koji nas je ovdje spašavao 4 godine u ratuBHCluster wrote:Kako god ova drzava ima svoja obiljezja, a Papa dolazi katolicima ne samo tzv. hrvatskom narodu u BiH. Radi ovakvih stavova poput tvoga zapadna Hercegovina je ostala uskracena za jos jedan Papin dolazak.Black swan wrote:možda sutra nametnu novu zastavu pa bi morali mijenjati ovako se trobojnica hrvatskog naroda ne mijenja kako padaju države i carstva
nametne neku novu zastavu nabrzaka se prešaltaj na nju i voli je
a odbaci stoljetnu povijest svoga naroda i zastave i boje proizašle iz srca i duše![]()
samo drugima nemoj prigovarati što vole svoje boje i ljube svoješto su naslijedili od roditelja i djedova a ne od nižih predstavnika viših rasa britanaca amerikanaca germana...
- Truba
#747 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
hercegovina nema institucija za papin dolazak
biskupija se zove mostarsko duvanjska i trebinjsko mrkanska
razbacana je na 2 sjedišta i jedno drevno u tomislavgradu
tu je i problem s obnovom redovite crkvene hijerarhije pape leona xiii iz 1882.
oni su kasnili sa obnovom redovite crkvene hijerarhije i imaju zato problema
dok bosna je s tim započela 1882. hercegovina 50 godina kasnije... nemaju ni sjemenište ni fakultet za svećenike
mada imaju "stariju" katedralu u trebinju
i veličanstvenu baziliku u tomislavgradu
međutim oni imaju ono što se kaže živa crkva... ljude...otprilike je isti broj vjernika u Vrhbosni i dole u te 2 hercegovačke biskupije
dok je u sarajevu smještena sva nadbiskupija
dole bi morao obići mostar duvno i trebinje da bi postigao isti učinak
dok bosna je s tim započela 1882. hercegovina 50 godina kasnije... nemaju ni sjemenište ni fakultet za svećenike
mada imaju "stariju" katedralu u trebinju
međutim oni imaju ono što se kaže živa crkva... ljude...otprilike je isti broj vjernika u Vrhbosni i dole u te 2 hercegovačke biskupije
-
stafi
#748 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
pa ako ćemo po težini slučaja, ja mislim da ti komotno možeš sam sebe metnuti u filter.Hafis wrote:Dobar fol![]()
Kako ti volja.
-
stafi
#749 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
ih na svojoj, nema tu moje i tvoje, sve je to naše.Black swan wrote:evo sada sam analizirao 266 papa neš mi treba za blogstafi wrote:ma nije problem. nek saliju i ovog. e kad ih se nakupi stotinjak onda ćemo razmisliti o novom pristupu.Black swan wrote:
zapravo dosta onog betona okolo je zemljište crkve tojest katedrale što je oteto trebalo bi se ograditi pa da vidiš onda ne bi mogi proći
i ne brini neće ovom praviti ništai tako
njih možda 3% su nazvani VELIKIM a samo jedan je priznao BIH i bio u njoj 2 puta
od ostalih velikana koristite kalendar na kompjuteru i tabletu
svi ostali su zaboravljeni osim za teološke krugove zato ponavljam ne brini se
nemaš opasnosti da crkva na svojoj imovini gradi neke kipove
- BHCluster
#750 Re: Papa dolazi u Sarajevo 6.juna
Black swan wrote:hercegovina nema institucija za papin dolazak
mada imaju "stariju" katedralu u trebinjui veličanstvenu baziliku u tomislavgradu