ja vec pitalakaranana wrote:Gdje je trolejbuska stanica u hrasnom prema otoci? Jeli moguce da ju je neko mazno cijelu?
P.O. BOX za Zalbe
- Amazonka27
- Amazonka27
ev gledam sa prozora, izgleda da prave prosirenje za torlejbus tri metra visocije nego sto je bila, pa su zato uklonili "stanicu" 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Sta sta fali, pod prozorom u 6:30 sa onim sto zuji bruji i prozore trese..._BosanaC wrote:Sta sad fali njihovom radnom vremenu? :SmIRCerka wrote:PARK ima radno vrijeme od 6:30...ebli ih oni rastjerivaci lisca....:S
-
_BosanaC
E jbg sad... Ne valja nekima izgleda nikakomIRCerka wrote:Sta sta fali, pod prozorom u 6:30 sa onim sto zuji bruji i prozore trese..._BosanaC wrote:Sta sad fali njihovom radnom vremenu? :SmIRCerka wrote:PARK ima radno vrijeme od 6:30...ebli ih oni rastjerivaci lisca....:S
-
mIRCerka
Kao sto mi smetaju majstori u 7 ujutro, smeta mi i ona buka u 6:30._BosanaC wrote:E jbg sad... Ne valja nekima izgleda nikakomIRCerka wrote:Sta sta fali, pod prozorom u 6:30 sa onim sto zuji bruji i prozore trese..._BosanaC wrote: Sta sad fali njihovom radnom vremenu? :S
-
_BosanaC
U nekim normalnim drzavama i u normanlim gradovima taj posao se radi upravo u toku noci, da tokom dana prolaznici ne zapinju za te ljude ni oni za prolaznike... Zato budi sretna sto ti ne zazuji u 2h ujutro pod prozorom... Jer ruku na srce tvoja zgrada i njena lokacija i tvoj prozor su zaista takav izuzetak da mi je smijesno slusati uopste kako ti bas oni od svih smetaju...mIRCerka wrote:Kao sto mi smetaju majstori u 7 ujutro, smeta mi i ona buka u 6:30._BosanaC wrote:E jbg sad... Ne valja nekima izgleda nikakomIRCerka wrote: Sta sta fali, pod prozorom u 6:30 sa onim sto zuji bruji i prozore trese...
-
mIRCerka
Seljak se uspije navici na tramvaj i trkace, cak i jebache pod prozorom...i onda krene mashala decibela BROOOOOOOOOO BROOOOOOOOOOOO BROOOOOOOOOOOO ode lisce ode sve, a ti se mIRCi jebi i sama posijeci svu ambroziju iza zgrade..._BosanaC wrote:
U nekim normalnim drzavama i u normanlim gradovima taj posao se radi upravo u toku noci, da tokom dana prolaznici ne zapinju za te ljude ni oni za prolaznike... Zato budi sretna sto ti ne zazuji u 2h ujutro pod prozorom... Jer ruku na srce tvoja zgrada i njena lokacija i tvoj prozor su zaista takav izuzetak da mi je smijesno slusati uopste kako ti bas oni od svih smetaju...
-
mIRCerka
juce se potepase na Fukodromu...
kom obojci kom opanci, a meni pod pendjer kile razbijenog stakla...
zoves rad oni kazu to park radi, zoves park oni kazu KO JE VLASNIK ZEMLJE TAJ TO I RADI a centrotrans zaboravlja da je to njihovo...
svima vam se nase*em u usta vise, pomesce mIRCi nije problem!!!!
kom obojci kom opanci, a meni pod pendjer kile razbijenog stakla...
zoves rad oni kazu to park radi, zoves park oni kazu KO JE VLASNIK ZEMLJE TAJ TO I RADI a centrotrans zaboravlja da je to njihovo...
-
mIRCerka
Ne upratih dobro, ali cini mi se da je Semiha Borovac nasla jos jedno ruglo u ovom gradu nakon Satorskog naselja....
Me'scini da joj je zasmetala i ona teta sto prodaje novine ispred gradske Trznice, pa je teta morala i peticiju organizovati da vidi jel fakat smeta...
E semiha semiha...
Me'scini da joj je zasmetala i ona teta sto prodaje novine ispred gradske Trznice, pa je teta morala i peticiju organizovati da vidi jel fakat smeta...
E semiha semiha...
-
_BosanaC
Ne mogu vjerovati da branim Semihu, ali ja mislim da se ne radi o toj teti nego o peksimluku sa ulicnim prodavacima svega i svacega, i da je to pitanje pokrenuo nacelnik opcine Centar a ne SemihamIRCerka wrote:Ne upratih dobro, ali cini mi se da je Semiha Borovac nasla jos jedno ruglo u ovom gradu nakon Satorskog naselja....
E semiha semiha...
-
mIRCerka
Ne znam, cistila sam pod u kuhinji i slusala vijesti u 7, zato i rekoh da ne upratih dobro..._BosanaC wrote:Ne mogu vjerovati da branim Semihu, ali ja mislim da se ne radi o toj teti nego o peksimluku sa ulicnim prodavacima svega i svacega, i da je to pitanje pokrenuo nacelnik opcine Centar a ne SemihamIRCerka wrote:Ne upratih dobro, ali cini mi se da je Semiha Borovac nasla jos jedno ruglo u ovom gradu nakon Satorskog naselja....
E semiha semiha...
a cini mi se da je bas ta Teta govorila o toj peticiji...
A sto se ciganluka u Ferhadiji tice, dobro se nacelnik sjetio konacno..
-
_BosanaC
Pa jeste ta teta pokrenula peticiju da kao ona vidi da li ona to smeta gradjanimamIRCerka wrote:Ne znam, cistila sam pod u kuhinji i slusala vijesti u 7, zato i rekoh da ne upratih dobro..._BosanaC wrote:Ne mogu vjerovati da branim Semihu, ali ja mislim da se ne radi o toj teti nego o peksimluku sa ulicnim prodavacima svega i svacega, i da je to pitanje pokrenuo nacelnik opcine Centar a ne SemihamIRCerka wrote:Ne upratih dobro, ali cini mi se da je Semiha Borovac nasla jos jedno ruglo u ovom gradu nakon Satorskog naselja....
E semiha semiha...
a cini mi se da je bas ta Teta govorila o toj peticiji...
A sto se ciganluka u Ferhadiji tice, dobro se nacelnik sjetio konacno..
-
_BosanaC
Objavljeno prije 1 sat
Akcija uklanjanja bespravnih uličnih prodavača ne odnosi se na kolportere
Kampanja uklanjanja bespravne ulične trgovine s glavnih ulica, koju je prošle sedmice pokrenuo načelnik Općine Centar Dževad Bećirević, ne odnosi se na prodavače koji posjeduju stolove za prodaju novina, lutrije, ulaznica za kulturne i sportske manifestacije i infostolove.
Prema Programu korištenja javnih površina za 2007., koji je izradila Služba za upravu za prostorno uređenje i komunalne poslove Općine Centar Sarajevo, na lokaciji ispred Gradske tržnice „Markale" (Gajev trg) ovi prodavači mogu dobiti dozvolu za svoju djelatnost.
-Kampanja se odnosi na uklanjanje postavljenih bašči, stolova i štandova s robom bez odgovarajuće dozvole - ističe se u saopćenju Općine Centar povodom napisa koji su tokom vikenda objavljeni u dnevnoj štampi.
Pokrenuta akcija za prikupljanje potpisa za ostanak Zulejhe i ostalih kolportera i uličnih prodavača karata za sportske i kulturne manifestacije je bespotrebna, navode iz Općine Centar, jer akcija uklanjanja bespravnih uličnih prodavača ne odnosi se na njih.
Stavljanjem u prvi plan uličnih prodavača novina, protiv kojih ova akcija nije usmjerena, pokušaj je uličnih prodavača robom koji žele iskoristiti postojeće stanje i nastaviti s nedozvoljenom trgovinom koja je ruglo ove opićine i grada.
Općina Centar napominje da svake godine ulaže značajan novac za uređenje ovog dijela grada i da je suvišno komentirati zašto treba ukloniti nelegalno postavljene štandove uličnih prodavača u vremenu kada se ulažu veliki napori na predstavljanju turizma.
(FENA)
-
mIRCerka
Legnem ti ja u krevet i uzmem novine da citam, i pise da ce gradsko vijece razmatrati prijedlog da se Dom Mladih preimenuje u Davorin Popovic...
pa ljudi dje vam je mozak????? Zar u Davorinovo ime niste mogli sprijeciti kiceraj i fusheraj koji se u domu sprovodi od renoviranja?
fakat vise dokle...
pa ljudi dje vam je mozak????? Zar u Davorinovo ime niste mogli sprijeciti kiceraj i fusheraj koji se u domu sprovodi od renoviranja?
fakat vise dokle...
-
mIRCerka
Da li ima iko informaciju da li je idejnim projektom, prije temelja, BOSMALA predvidjen heliodrom na vrhu?
dodatnih 100 tona celicne konstrukcije me malo zabrinulo...
dodatnih 100 tona celicne konstrukcije me malo zabrinulo...