Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iz pouzdanih izvora mogu da ti kazem sljedece:
Politika p&g-a je da uposlenici moraju imati najbolje uslove u poredjenju sa ostalim firmama iste industrije u zemlji.
compaq wrote:musko sam:) i nije u tome fol, prijavio sam se za posao kod njih, prosao taj test, bio na prvom intervjuu, cekam rezultate, a ako prodjem cekaju me jos dva intervjua od kojih je svaki eliminatoran. vidim da ljudi ozbiljno rade, ali me interesovalo je li to samo moj utisak ili je zaista tako.
Sorry
Kako god, ovo ti samo govori da su im uslovi rada dobri. Utisak te ne vara!
mozes da biras bosanski jezik i tada ti test traje sat vremena, a ako izaberes engleski jezik test traje sat i po. Imas probni test na http://www.pgbalkans.com (na engleskom jeziku,ako ti to nesto znaci) da vidis kako izgleda.
I ja sam prije nekih 5-6 mjeseci prolazio kroz slicnu proceduru. Ono sto se meni nije svidjelo je to sto je procedura trajala previse dugo. Npr. nakon online testa proslo je najmanje mjesec dana do poziva na test u njihovoj zgradi. Nakon testa su nam rekli da cemo dobiti rezultate u roku od 2 dana ali smo ih cekali 10 dana. Kada su mi javili da sam polozio test, rekose mi da ce me zvati na intervju za koji dan. Nakon toga proslo mjesec dana oni se ne javise. Ja u medjuvremenu, naravno, trazio drugi posao i hvala Bogu nasao ga. Drugi dan na poslu, zovu me na intervju u petak. Meni to sve skupa dosadilo i previse bilo neizjvesno da bih u prvoj sedmici trazio izlaz sa posla da bih isao na intervju u drugu firmu......
Inace, cuo sam da je plata za poziciju key account manager 2000 km i da se dobije auto na koristenje. Nisam siguran da li su ove informacije tacne..
the_stick wrote:I ja sam prije nekih 5-6 mjeseci prolazio kroz slicnu proceduru. Ono sto se meni nije svidjelo je to sto je procedura trajala previse dugo. Npr. nakon online testa proslo je najmanje mjesec dana do poziva na test u njihovoj zgradi. Nakon testa su nam rekli da cemo dobiti rezultate u roku od 2 dana ali smo ih cekali 10 dana. Kada su mi javili da sam polozio test, rekose mi da ce me zvati na intervju za koji dan. Nakon toga proslo mjesec dana oni se ne javise. Ja u medjuvremenu, naravno, trazio drugi posao i hvala Bogu nasao ga. Drugi dan na poslu, zovu me na intervju u petak. Meni to sve skupa dosadilo i previse bilo neizjvesno da bih u prvoj sedmici trazio izlaz sa posla da bih isao na intervju u drugu firmu......
Inace, cuo sam da je plata za poziciju key account manager 2000 km i da se dobije auto na koristenje. Nisam siguran da li su ove informacije tacne..
svo to sranje i 2000 KM??!
pa ne zaposljavaju u Sullivan & Cromwell hebo te...tamo je jedan ili dva intervjua, nikakvi testovi...