mah...prepustam ti sve bijele "cokolade" svijetamadner wrote:OooO napadaju bijelu.
Birajte mjesto i vrijeme, ja donosim kubure![]()
i bijeli dio eurokrema too
Moderator: anex
mah...prepustam ti sve bijele "cokolade" svijetamadner wrote:OooO napadaju bijelu.
Da li sam rasista?Compos_Sui wrote:mah...prepustam ti sve bijele "cokolade" svijetamadner wrote:OooO napadaju bijelu.
nisi , ja sammadner wrote:Da li sam rasista?Compos_Sui wrote:mah...prepustam ti sve bijele "cokolade" svijetamadner wrote:OooO napadaju bijelu.

jedino med nikako ne volimcallmethebreeeze wrote:ljudi se skinu s heroina, prestanu pusiti, piti, moze se vala onda i sa slatkim prestati.
p.s molim vas da prestanete pricati o slatkom, sav cu med pojesti.
ja bogami med svako jutro na stesrceCompos_Sui wrote:jedino med nikako ne volimcallmethebreeeze wrote:ljudi se skinu s heroina, prestanu pusiti, piti, moze se vala onda i sa slatkim prestati.
al samo ti
med je jako zdrav
pa uzmi kasiku dobrog meda, meni usta utrnu od onog slatka i poslije nista slatko ne mogu.Compos_Sui wrote:jedino med nikako ne volimcallmethebreeeze wrote:ljudi se skinu s heroina, prestanu pusiti, piti, moze se vala onda i sa slatkim prestati.
al samo ti
med je jako zdrav
ti mora da si pusacsemmy wrote:ja bogami med svako jutro na stesrceCompos_Sui wrote:jedino med nikako ne volimcallmethebreeeze wrote:ljudi se skinu s heroina, prestanu pusiti, piti, moze se vala onda i sa slatkim prestati.
al samo ti
med je jako zdravbar kasikicu
nekad bila...nepusac od februara...ali ne zbog toga nego jednostavno iz navike iz djetinjstva........Compos_Sui wrote:
ti mora da si pusac
cistis pluca?
ja ne pusim pa tako..
hocu i ja da znam, da kupim i nosim u dijasporu.Bond_JaneBond wrote:Semmy, a kad bude sajam meda? Hocu i ja da se obezbjedim za cijelu godinu..semmy wrote:
nekad bila...nepusac od februara...ali ne zbog toga nego jednostavno iz navike iz djetinjstva........
toliko vrsta domaceg meda ima, da nemogu odolitnajdraze mi je kad je sajam domaceg meda pa kad se zarovim jedva kuci sve ponesem...valja se namirit od sajma do sajma
da sam se ja nasekirala, pojela bih tri bele.madner wrote:Ova tema me pravo nasekirala pa sam pojeo jednu bijelu cokoladu kad sam usto.
Pa eto reci svima koji ti dolaze u goste da ti ne donose slatkiše jer si slatkoman.pesak wrote:da...tteba uraditi u momentu nesto- ispraviti se, disati punim plucima, izaci, prosetati, vezbati, naliti se vodom...tacno. to sam radila kad me zgrabi kriza od duvana. verovatno isto treba raditi kad te spopadne kriza od neceg drugog.
sto se tice bombona i cokolada u kuci, nemam ih.nemaju sanse da prezive kod mene nijedan dan, a kamoli noc .
![]()
![]()
za alkose vazi da ne budu u drustvu onih koji piju-do kraja zivota.. niti da ulaze u kafane, bilo gde gde se pije...verovatno to vazi i za slatkomane...nemamo ni rec za to.
ps. kad si gladan, uvek se jede slatko, pa slano. u zivotu nisam jela nesto slatko posle jela..uvek pre jela.
to ti je cista perverzija, menjati redosled...veeelika greska. rodoskrvnuce takoreci..
![]()
![]()
![]()
juce sam resila problem tako sto sam otisla da spavam.
sajam je opet u septembru ispred ekonomije...naj volim bagremov med, mada i kestenov i zarin mi je supercallmethebreeeze wrote:hocu i ja da znam, da kupim i nosim u dijasporu.Bond_JaneBond wrote:Semmy, a kad bude sajam meda? Hocu i ja da se obezbjedim za cijelu godinu..semmy wrote:
nekad bila...nepusac od februara...ali ne zbog toga nego jednostavno iz navike iz djetinjstva........
toliko vrsta domaceg meda ima, da nemogu odolitnajdraze mi je kad je sajam domaceg meda pa kad se zarovim jedva kuci sve ponesem...valja se namirit od sajma do sajma
![]()
ja bas volim med. imam litar tecnog meda, to je za pospipanje po jogurtu i slicnom. i imam onaj cvrsti to je za mazanje i jedenje kasikom.