Meni ih baš žao što ovako završiše. Ne kažem da su trebali proći dalje, ali eto koji bod ne bi škodio.cyprus wrote:
Heh, pa ja. Sjeverna Koreja puna otkrovljenja![]()
Otkrovenje SP-a 2010
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- elizabeth a
#51 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
-
todd_smith
#52 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Trasimaco wrote:Samo malo... otkrovljenje je samo onaj igrac za kojeg se nikad prije nije culo?
Globus wrote:Sta mislite o ovome ko bi mogo i da li ce biti i na ovom prvenstvu nekih novih zvjezda ... sto pojedinacno sto kao cijeli tim ... Mislim na to da ce neki anonimni skoro potpuno ili manje poznati igraci siroj javnosti zasjati i poslije prvenstva igrati u nekom velikom europskom prvenstvu ... Nesto slicno sto su igraci Hrvatske dozivjeli nakon proslog europskog prvenstva ... Prije toga na svjetskom je to bila Obala Slonovace .. Mislio sam stavit anketu al nezahvalno je to mislim za ovu kategoriju .. jer po meni mnogo igraca moze isplivati i isplivat ce na povrsinu .. Ja dajem veliku sansu Slovencima kao kolektivu ...
- cyprus
#53 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Ma vala nemamo ih MI šta žalit. Oni su bar bili na SP, a mi...elizabeth a wrote:Meni ih baš žao što ovako završiše. Ne kažem da su trebali proći dalje, ali eto koji bod ne bi škodio.cyprus wrote:
- elizabeth a
#54 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Ma ja kontam kako će jadni kući...cyprus wrote:Ma vala nemamo ih MI šta žalit. Oni su bar bili na SP, a mi...elizabeth a wrote:Meni ih baš žao što ovako završiše. Ne kažem da su trebali proći dalje, ali eto koji bod ne bi škodio.cyprus wrote:
![]()
A vala više mi je žao njih, nego recimo Italije.
- Romanista 101%
#55 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
ako se vec za Suareza znalo prosle sezone onda sigurno nije za Hondu, barem ja licno sam ga prvi put gledo sad na SP decko razbija, sigurno ga neko kupuje iz ovih 5 najboljih liga,
ima tehniku, jak sut i podsjeca malo na Nakatu
ima tehniku, jak sut i podsjeca malo na Nakatu
- Trasimaco
#56 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
cyprus wrote:Heh, pa ja. Sjeverna Koreja puna otkrovljenjaTrasimaco wrote:Samo malo... otkrovljenje je samo onaj igrac za kojeg se nikad prije nije culo?![]()
Pa kad kazemo da za nekog nismo culi, ne znaci da se ne zna za tog igraca. Citav americki kontinent zna naprimjer za Javiera Hernandeza vec neko vrijeme. 99% Evropljana je saznalo za njega tek kad je potpisao za United. Ali kao sto vidis, nije bio nepoznat.
Ja otkrovljenjem smatram i kad neko jako podigne svoj nivo igre u odnosu na ono sto je prethodno pokazivao. Smatrao sam da ce Nani imati sjajan turnir i da ce udvostruciti svoju cijenu. U reprezentaciji Portugala nije nesto posebno napravio dosad i ovo mu je bila prilika da napravi onaj step up. I to je otkrovljenje. Ozil i Muller su isto otkrovljenja, bez obzira sto se vec znalo za njih. Ona utakmica juce ih je bas definisala kao Igrace. Otkrovljenje je prelazak iz prosjecnog u dobrog igraca, iz dobrog u odlicnog i iz odlicnog u svjetsku klasu.
- vox-populi
#57 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Mozda je vec kasno da se daju prognoze o otkrovljenju SP-a, ali hajd.
Thomas Müller.
Taman da nista ne uradi protiv Argentine i da Njemacka ispadne u toj utakmici, decko je vec zasluzio titulu najboljeg mladog igraca. 20 godina, mislim da je prije SP-a imao samo dva nastupa za Elf. Na ovom prvenstvu vec je dao 3 gola i namjestio dodatna 3. A do prije godinu i po igrao u trecoj ligi u Njemackoj. Totalni respekt.
Thomas Müller.
Taman da nista ne uradi protiv Argentine i da Njemacka ispadne u toj utakmici, decko je vec zasluzio titulu najboljeg mladog igraca. 20 godina, mislim da je prije SP-a imao samo dva nastupa za Elf. Na ovom prvenstvu vec je dao 3 gola i namjestio dodatna 3. A do prije godinu i po igrao u trecoj ligi u Njemackoj. Totalni respekt.
- elizabeth a
#58 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
vox-populi wrote:Mozda je vec kasno da se daju prognoze o otkrovljenju SP-a, ali hajd.
Thomas Müller.
- Obuca9
#59 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
I donio mi hrpu bodova na Fantazijuvox-populi wrote:Mozda je vec kasno da se daju prognoze o otkrovljenju SP-a, ali hajd.
Thomas Müller.
- vox-populi
#60 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
hz__semir wrote:I donio mi hrpu bodova na Fantazijuvox-populi wrote:Mozda je vec kasno da se daju prognoze o otkrovljenju SP-a, ali hajd.
Thomas Müller.
- zlaataan
#61 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Honda.
Suarez je bio dobar zadnjih par sezona, ali je sad ekspodirao
Özil potvrdio kvalitetu
Suarez je bio dobar zadnjih par sezona, ali je sad ekspodirao
Özil potvrdio kvalitetu
- belafonte
#62 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Jesi ga izmuzo, svaka casthz__semir wrote:I donio mi hrpu bodova na Fantazijuvox-populi wrote:
Thomas Müller.
A otkrovljene je definitivno Ghana, konacno jedna ozbiljna africka ekipa.
- cyprus
#63 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Eto samo da se pohvalim da nije baš sve što sam prognoziro promašajcyprus wrote:Od reprezentacija iznenadiće Urugvaj i Honduras, a od igrača, još je rano za reći...
- zecko_kupuz
#64 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Dobro, kad se već hvalimo, eto da se i ja podičim za Muellera. Okrenite prvu stranicu. 
edit: Drugu stranicu.

edit: Drugu stranicu.
-
udrch
#65 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Kad smo već kod otkrovljenja ovog SP, mislim da je najveće sudija ovaj iz Uzbekistana Irmatov..čovjek je očito lekciju svim ovim velikim sudijskim zvijezdama..
- vicious
#66 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Ja ne mogu da vjerujem da ova tema ide već ovako dugo pod ovim naslovom sa nepostojećom riječi "otkrovljenje"... Pa valjda se kaže otkrovenje, majku mu!
On topic: Honda, Müller i Gyan (i pored promašenog penala u 122. minuti)
On topic: Honda, Müller i Gyan (i pored promašenog penala u 122. minuti)
- zecko_kupuz
#67 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Vjerovatno ima neke veze sa krovom.vicious wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ova tema ide već ovako dugo pod ovim naslovom sa nepostojećom riječi "otkrovljenje"... Pa valjda se kaže otkrovenje, majku mu!![]()
Ocrijepljenje.
- Gandalf
#68 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Iako svi znamo za Pikea iz Barce, na ovom prvenstvu stičem dojam da je postao vrhunski možda čak i najbolji odbrambeni igrač na svijetu - naravno on nije nepoznat igrač ali mi izgleda da su Španci u zadnjih mjesec dana od solidnog igrača dobili pravog odbrambenog superstara.
- ultima_palabra
#69 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Meni je na ovom prvenstvu bio dosta nesiguran u odnosu kako inače igra...večeras ipak besprijekoranGandalf wrote:Iako svi znamo za Pikea iz Barce, na ovom prvenstvu stičem dojam da je postao vrhunski možda čak i najbolji odbrambeni igrač na svijetu - naravno on nije nepoznat igrač ali mi izgleda da su Španci u zadnjih mjesec dana od solidnog igrača dobili pravog odbrambenog superstara.
- zecko_kupuz
#70 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Moglo bi se ustvari reći da je Neuer još jedno otkrovenje. Momak je odlično branio u svim mečevima, vrlo je mlad, a opet je odlično podnio pritisak i začepio usta svima koji su u njemu vidjeli kiks-igrača. 
Kako je ranije znao (ne)braniti za Schalke, iznenadio je...prafo.
Kako je ranije znao (ne)braniti za Schalke, iznenadio je...prafo.
- Romanista 101%
#71 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Mucha, Kucka i Zabavnik
- Gandalf
#72 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Salcido iz Mexica mi je zanimljiv - iako igra na lijevom beku a odjednom raspali desnicom ko iz topa - možda malo i prečesto
- vicious
#73 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Hajd ne pretjeruj, za ono teglenje čovjeka u 16 m protiv Paragvaja je zaslužio tač samo takavGandalf wrote:Iako svi znamo za Pikea iz Barce, na ovom prvenstvu stičem dojam da je postao vrhunski možda čak i najbolji odbrambeni igrač na svijetu - naravno on nije nepoznat igrač ali mi izgleda da su Španci u zadnjih mjesec dana od solidnog igrača dobili pravog odbrambenog superstara.
A i što ultima kaže, bolje je odigrao cijelu sezonu u Barci nego na ovom SP.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#74 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
Lijevi bek Portugala, stoper Japana sto je povrijedio Drogbu, stoper Paragvaja sto je Italiji dao gol, Miler iz Njemacke
- Obuca9
#75 Re: Otkrovljenje SP-a 2010
O čemu tiAdmir_1984 wrote:Lijevi bek Portugala, stoper Japana sto je povrijedio Drogbu, stoper Paragvaja sto je Italiji dao gol, Miler iz Njemacke