Ako je drugi primjer točan onda je i treći, jer oba imaju dijeljenje produkta, a nastaje drugi faktor, garant!
OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Moderator: Bloo
#2201 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
#2202 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
ovo su primjeri koje si postavio:
naravno da nisi u pravu. u drugom primjeru dijelis na troje (sa tri), a u drugom na nista. matematika je tu jasna. dijeljenje sa tri i dijeljenje sa nula nije isto, jel tako?
#2203 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Jeste isto ako je 0 i samo nula ali i beskonačan broj, mada nedefiniran, tako da je treće također TOČNO, a ja ću svojom teorijom DETALJNO dokazati da je TAKO upravo sve nastalo, iz NULE, iliti Ništa, dakle dijeljenjem nule s nulom, se dobije SVE što postoji u beskonačnosti, a ne samo 3 u ovom primjeru, samo kažem, da se zna, e da!
Last edited by teodati on 19/03/2023 21:12, edited 1 time in total.
#2205 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Nemate vi pojma KAKO se zbilja s nulom dijeli, ali sve ću vas dobro o tome poučiti, pa ćete saznati i KOJE sve druge dimenzije postoje osim ove naše, bez brige, pa še kak, e da!
#2206 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Otvorio sam ovdje na filozofiji novu temu o teoriji o svemu, da ne pišemo na ovoj gdje bi se trebalo pisati o Ljubinoj teoriji, a ne o nečijoj drugoj, eto, hvala na pažnji!
#2207 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Nije uredu, odnosno prva dva jesu. SA filozofske strane(credits to young sheldon copper, ako si gledao seriju) nula ne postoji, ona je kao bog moramo vjerovati u nju

#2208 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Kako ce biti beskonacno, ali tvrdis da je 3? Ne lupaj. 0 i 1 "vladaju" matematikom, zato imas binararni sistem.teodati wrote: ↑19/03/2023 13:37Jeste isto ako je 0 i samo nula ali i beskonačan broj, mada nedefiniran, tako da je treće također TOČNO, a ja ću svojom teorijom DETALJNO dokazati da je TAKO upravo sve nastalo, iz NULE, iliti Ništa, dakle dijeljenjem nule s nulom, se dobije SVE što postoji u beskonačnosti, a ne samo 3 u ovom primjeru, samo kažem, da se zna, e da!
#2209 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Ti ne vidiš što ti matematika tako očigledno govori, bojiš se nečega novoga, tako se ne ide naprijed, samo kažem, e da!
3X0=0
0:3=0
0:0=3
To je sve matematički super točno, to ću i dokazati.

Last edited by teodati on 20/03/2023 19:11, edited 2 times in total.
#2210 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Pa i 3 je DIO beskonačnosti, daj malo bolje razmisli o čemu govorim, prije ili kasnije morati ćeš prihvatiti tu matematiku BUDUĆNOSTI, pa še kak!drag_gost wrote: ↑20/03/2023 07:47Kako ce biti beskonacno, ali tvrdis da je 3? Ne lupaj. 0 i 1 "vladaju" matematikom, zato imas binararni sistem.teodati wrote: ↑19/03/2023 13:37
Jeste isto ako je 0 i samo nula ali i beskonačan broj, mada nedefiniran, tako da je treće također TOČNO, a ja ću svojom teorijom DETALJNO dokazati da je TAKO upravo sve nastalo, iz NULE, iliti Ništa, dakle dijeljenjem nule s nulom, se dobije SVE što postoji u beskonačnosti, a ne samo 3 u ovom primjeru, samo kažem, da se zna, e da!

#2211 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Kako sam prije rekao, ima nova tema ovdje na filozofiji koja se zove "teorija svega", tamo možemo o svemu razgovarati o mojoj teoriji, ovdje je Ljubina tema i neka se o njoj tu diskutira, ja više neću, to je pošteno, lijep pozdrav!
#2212 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Ja imam Teoriju o teodatinim postovima sirom foruma. Pao mu je komad cvrste materije iz svemira na glavu, i te se vibracije prenose sirom Foruma. Ako neko ima dokaz da je ova teorija pogresna, molio bih ga da ga ovdje iznese. Ako takvih dokaza nema, proglasicu ovu moju Teoriju dokazanom i od danas Aksiomom nauke o materiji i zivotu u svemiru.
E da, pa se kak, seveda, dapace.
E da, pa se kak, seveda, dapace.
#2213 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
- Arminovski
#2215 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Da, da i 3 je dio nedefinisanosti. Znaci ako tebe nesto boli i doktori ne znaju sta je, i ja automatski kazem da ti je pao klavir na glavu onda to mora biti tacno.
#2216 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Teske borbe se vode 

#2217 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Mogao se napisati bilo koji broj, 3 je samo primjer, i dobio bi se iz dijeljenja nule s nulom upravo taj ZADANI broj, to je poanta, kontaš?

#2218 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
#2219 Re: OTKRIO SAM TAJNU POSTOJANJA MATERIJE ŽIVOTA I SVEMIRA
Nema tu dokaz kod teodate. U Jehovaca sta ti kazu tako ti je. Ali kod teodate je ipak malo drugacije i mozda ima nade: on je tek sad uocio nesto neobicno. Kada monozis broj s nulom dobijes nulu, kad nulu dijelis nekim brijom dobijes isto nulu. Lik je genije, za svoje godine. Onda se odlucio uhvatiti u kostac sa za njega velikom misterijom: sta ce dobiti kada podijeli neki broj s nulom. Nije bio na casu u sedmom razredu (morao je zazmarit jednu iza skole) kad su crtali grafikone, pa mu je to trenutno velika zagonetka.