Otkazi Silajdzicu i Dodiku?
- seln
Ma sve sto Hare potpise je dobro za nas: Dejton, Zeljezara, reforma...ibro dirka wrote:Da dodam i da za nepismene koji ni ne procitase taj "Protokol" (gdje se ocito ubraja i Sanjin) treba oformiti jedan treci entitet, na kakvom brdu, napraviti lijep tor u koji svi mogu stati, a Zlaji i Lajciju dati cobanske gunjeve da ih naizmjenicno "informisu".
Pitanje za milion Zlajinih vila na Poljinama i penthousa od 220 kvm u Alipasinoj: zasto me ova krkadija iz SDP-a potsjeca na Orvelovu "Zivotinjsku farmu"? Moguci odgovor: Davno je on retardirane komunisticke apartcike lijepo opisao...
ali hajmo malo skrenuti sa teme da ga ne ureknemo....
joker, de bolan malo o fds
-
ibro dirka
-
ibro dirka
-
ibro dirka
Za mlade Zlajine ovcice, koji ne znaju bolje: Zlaja je bio Aljin premijer, mlogo su zajedno kahvenisali u to doba, a bogami i poslije. Ali mu u fildzanu ne ispa da ga i naslijedi... 
- seln
Fala za informacije, dobro si obavijesten....sa mjesta portira se sve bolje vidiibro dirka wrote:Za mlade Zlajine ovcice, koji ne znaju bolje: Zlaja je bio Aljin premijer, mlogo su zajedno kahvenisali u to doba, a bogami i poslije. Ali mu u fildzanu ne ispa da ga i naslijedi...
-
volvoxII
ko student na ispitu: bukva, pojma on nema, da mu nacrtas kartu do njegove cune on je ne bi nasoseln wrote:Hare totalno dezorijentisanbandit wrote:Auuuu .... sto Sanjin ispreskaka ibrinog Hareta .... svaka mu dala ....
ibro jel to apaurini vec rade
-
ibro dirka
Cudo
Cim se Zlaja spomene, odmah pekinezeri skacu 
-
ibro dirka
Za ove sto tek u sljedecem razredu uce citati, evo filmske lektire. Nema titlova, bice to OK. 
http://www.youtube.com/watch?v=UEGiQnCZ0CU
http://www.youtube.com/watch?v=UEGiQnCZ0CU
- seln
Postovani sudijo, cijenjena poroto.....bosmen wrote:Ja mislim da svako ima pravo spominjati i jednog i drugog i desetog.ibro dirka wrote:CudoCim se Zlaja spomene, odmah pekinezeri skacu
Ali isto tako mislim da nema potrebe da se bilo ko spusta na neke nivoe koji bas i nisu najprimjereniji.
Hebo ba Zlaju ko kakav cojek.Haris isto tako.
i zbog svega toga, bolje fino razgovarat dok se ima gdje.
Na istoj ovakvoj temi sinoc puce katanac i ljudi poslije nemase sta pricati.Ni gdje
Dodik,Silajdzic i krpite po njima, a naravno i po Zlaji.A ne jedni po drugima
dozvolicete da dovedem u pitanje kredibilitet svjedoka koji stalno skrece sa teme i poziva se na slucajeve kojinemaju veze sa ovim sudjenjem. Samo iz tog razloga spominjem njegove licne osobine.
-
ibro dirka
Slazem se. Ali dok neko ne rastjera komarce, ovako ce cini mi se i biti.bosmen wrote:Ja mislim da svako ima pravo spominjati i jednog i drugog i desetog.ibro dirka wrote:CudoCim se Zlaja spomene, odmah pekinezeri skacu
Ali isto tako mislim da nema potrebe da se bilo ko spusta na neke nivoe koji bas i nisu najprimjereniji.
Hebo ba Zlaju ko kakav cojek.Haris isto tako.
i zbog svega toga, bolje fino razgovarat dok se ima gdje.
Na istoj ovakvoj temi sinoc puce katanac i ljudi poslije nemase sta pricati.Ni gdje
Dodik,Silajdzic i krpite po njima, a naravno i po Zlaji.A ne jedni po drugima