Uh jebote !BosnjakAga wrote:![]()
Pa znaci samo na Antarktiku je coek rahat...
Uh jebote !BosnjakAga wrote:![]()
Bojim se da rezultati istrazivanja UN-a pokazuju drugacije uzroke. Obrezivanje im opet nije pomoglo.BosnjakAga wrote:U arapskim zemljama se zarazuju kroz transfuziju krvi.
A half million adults and children in the Arab world are living with HIV/AIDS, with 80,000 people infected there last year, according to the Joint UN Programme on HIV/AIDS (UNAIDS). Sexual intercourse is apparently the main mode of transmission in most countries
Prenj - ne smije ni HIV na komuniste, pogotovo nuklearne... Al meni je na karti najzanimljivija S. Koreja...Prenj wrote:
Nisam znao da su i Kinezi obrezani.![]()
I kod njih ista boja kao kod i Arapa.
znas ti dobro zasto prenj .BosnjakAga wrote:Zasto je Kina na karti ko i muslimanske zemlje?
AIDS se poceo sirit iz Afrike, Kina je najdalje od africkih zemalja.
Arapske zemlje su najblizije Africi i ipak nisu zarazene kao Amerika i Evropa.
Kina ima 1.3 milliarde ljudi, da bi se na karti pokazalo moraju se nekoliko miliona inficirat.
Komunisticki rezim je strog rezim, u SSSR je isto imalo malo zarazenih, posle pada Berlinskog zida se promijenilo, sad najvise zaraza ima u bivse komunisticke zemlje istocne Evrope.
Kako najvise kada je boja na karti ista kao kod Arapa i Kineza?BosnjakAga wrote:
Komunisticki rezim je strog rezim, u SSSR je isto imalo malo zarazenih, posle pada Berlinskog zida se promijenilo, sad najvise zaraza ima u bivse komunisticke zemlje istocne Evrope.
ma jok,vec nisu katolici,nego protestanti,a tamo je normalno da otc ili majka svejedno kupe kutiju kondoma kcerki kad podje u carsijuPrenj wrote:Kako najvise kada je boja na karti ista kao kod Arapa i Kineza?BosnjakAga wrote:
Takodje, izgleda da je nasa dijaspora u Skandinaviji uvela obavezni sunet, i kod njih ista boja kao kod Arapa.
Sram te bilo, opet neselektivno citas izvjestaje.H2SO4 wrote:U Iranu ima ogroman broj narkomana-fiksaju se heroinom,a upravo takva kategorija spada u zonu visokog rizika zbog upotrebljavanja istih sprica.Tako otprilike je i u ostalim arapskim zemljama.
sad ce odmah lavina na mene glup si ,odkud narkomani u Iranu i tako ta pitanja uz vrijedjanje naravno..
A half million adults and children in the Arab world are living with HIV/AIDS, with 80,000 people infected there last year, according to the Joint UN Programme on HIV/AIDS (UNAIDS). Sexual intercourse is apparently the main mode of transmission in most countries
Ajd da vidimo taj link gdje to pise, ja sam dosad uvjek ubacio link odakle sam preuzeo.Prenj wrote:Sram te bilo, opet neselektivno citas izvjestaje.H2SO4 wrote:U Iranu ima ogroman broj narkomana-fiksaju se heroinom,a upravo takva kategorija spada u zonu visokog rizika zbog upotrebljavanja istih sprica.Tako otprilike je i u ostalim arapskim zemljama.
sad ce odmah lavina na mene glup si ,odkud narkomani u Iranu i tako ta pitanja uz vrijedjanje naravno..A half million adults and children in the Arab world are living with HIV/AIDS, with 80,000 people infected there last year, according to the Joint UN Programme on HIV/AIDS (UNAIDS). Sexual intercourse is apparently the main mode of transmission in most countries
ja sta sve ne bi zbog samo jedne recenice i spomena rijeci "sunet"A wrote:U Iranu i ostalim arapskim zemljamaH2SO4 wrote:U Iranu ima ogroman broj narkomana-fiksaju se heroinom,a upravo takva kategorija spada u zonu visokog rizika zbog upotrebljavanja istih sprica.Tako otprilike je i u ostalim arapskim zemljama.
aha poceli smo se hvatati i za rijeci,sad ce gramatikaA wrote:U Iranu i ostalim arapskim zemljamaH2SO4 wrote:U Iranu ima ogroman broj narkomana-fiksaju se heroinom,a upravo takva kategorija spada u zonu visokog rizika zbog upotrebljavanja istih sprica.Tako otprilike je i u ostalim arapskim zemljama.
Pardon, pardon, u polemickoj zurbi ne napisah.BosnjakAga wrote: Ajd da vidimo taj link gdje to pise, ja sam dosad uvjek ubacio link odakle sam preuzeo.
Ne da manipulises po brojevima i imenama drzava