Ja ti savjetujem da joj nista ne obecavaskaranana wrote:cuj 15 minuta?!
pa ako sam joj obecao neobavezan sex, nisam obecao maratonski sex. 10 minuta joj je od mene....5 ako zna posao.
OSTAVLJENE ZENE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dioda
#101 Re: OSTAVLJENE ZENE
- madner
#102 Re: OSTAVLJENE ZENE
Istina boliburek_in_space wrote:Chek da sklonim zhenu od kompjutera,mislim da joj se nece dopasti ovo shto si napisao!madner wrote:
Iznad 30-te, nije ovo truhli zapad.
- burek_in_space
#103 Re: OSTAVLJENE ZENE
Srecom,nije moja zhena!madner wrote:Istina boliburek_in_space wrote:Chek da sklonim zhenu od kompjutera,mislim da joj se nece dopasti ovo shto si napisao!madner wrote:
Iznad 30-te, nije ovo truhli zapad.
- madner
#104 Re: OSTAVLJENE ZENE
Joj kad otvori temu kako si joj obecao sve i svasta a ozenio druguburek_in_space wrote:Srecom,nije moja zhena!madner wrote:Istina boliburek_in_space wrote:
Chek da sklonim zhenu od kompjutera,mislim da joj se nece dopasti ovo shto si napisao!![]()
- burek_in_space
#105 Re: OSTAVLJENE ZENE
Jok.To cu ja da uradim!madner wrote:
Joj kad otvori temu kako si joj obecao sve i svasta a ozenio drugu
- madner
#106 Re: OSTAVLJENE ZENE
Ispovijest bureka:burek_in_space wrote:Jok.To cu ja da uradim!madner wrote:
Joj kad otvori temu kako si joj obecao sve i svasta a ozenio drugu![]()
Upoznao sam finu, pametnu zenu srednjih godina. Bilo nam je odlicno, dok nisam upozno ovu malu sa ogromnim sisama i dosao u iskusenje. Odluka je bila jasna i nisam se puno dvoumio.
Pitanje za forum: Gdje mogu kupit seksi grudnjak te velicine
-
stefanel
#107 Re: OSTAVLJENE ZENE
ona ceda zavrsi kako je i pocela kao kurvica
- bushido
#108 Re: OSTAVLJENE ZENE
Iz pocetka mi Te bi' zao al' poslije ovih tvojih par textova(auuuuh) progledah, bas me cudi da te frajer ostavio TEK poslije 7 godina! Ja ostadoh sam nakon 22 godine braka i sad bi ko treb'o sijac kupiti, pa opleti! Da sam joj valjo,nebi me garant ostavila,pa bi se i Ti trbala malo preispitati!
- Dioda
#109 Re: OSTAVLJENE ZENE
bushido wrote:Iz pocetka mi Te bi' zao al' poslije ovih tvojih par textova(auuuuh) progledah, bas me cudi da te frajer ostavio TEK poslije 7 godina! Ja ostadoh sam nakon 22 godine braka i sad bi ko treb'o sijac kupiti, pa opleti! Da sam joj valjo,nebi me garant ostavila,pa bi se i Ti trbala malo preispitati!
- Laura_21
#110 Re: OSTAVLJENE ZENE
stefanel wrote:ona ceda zavrsi kako je i pocela kao kurvica
I ti si pocela isto kao i ona.
- Loulou
#111 Re: OSTAVLJENE ZENE
Laura_21 wrote:stefanel wrote:ona ceda zavrsi kako je i pocela kao kurvica
I ti si pocela isto kao i ona.
- madner
#112 Re: OSTAVLJENE ZENE
Za one koji jos nisu skontali ovo je trol.
Nema fajde da uzmate ozbiljno, lik naleti povremeno i postavi ovakve teme.
- bato99
#113 Re: OSTAVLJENE ZENE
stvarno je red bio da se dotična @stefanel oglasi povodom ponude uvažnog forumaša @karanane
- burek_in_space
#114 Re: OSTAVLJENE ZENE
KAd smo vec kod grudnjaka,ima li uzeti gdje onih mushkih-ubi me ova teretana,sise mi narasle na solidnu dvojku!madner wrote: Ispovijest bureka:
Upoznao sam finu, pametnu zenu srednjih godina. Bilo nam je odlicno, dok nisam upozno ovu malu sa ogromnim sisama i dosao u iskusenje. Odluka je bila jasna i nisam se puno dvoumio.
Pitanje za forum: Gdje mogu kupit seksi grudnjak te velicine
- karanana
#115 Re: OSTAVLJENE ZENE
slazem se. pristat cu ja i na odbijenicu. ali mislim da sam joj ja jedini ponudio konkretno rjesenje.bato99 wrote:stvarno je red bio da se dotična @stefanel oglasi povodom ponude uvažnog forumaša @karanane
a ona cini mi se samo po svom, mala kurva....osveticu im se....zapamtice me.....
ma meni je vise ovo sumnjivo. jer malo bi me koja odbila i ignorisala.
- bato99
#116 Re: OSTAVLJENE ZENE
stvarno je nekulturna pa mislim red je se oglasitikaranana wrote:slazem se. pristat cu ja i na odbijenicu. ali mislim da sam joj ja jedini ponudio konkretno rjesenje.bato99 wrote:stvarno je red bio da se dotična @stefanel oglasi povodom ponude uvažnog forumaša @karanane
a ona cini mi se samo po svom, mala kurva....osveticu im se....zapamtice me.....
- Laura_21
#117 Re: OSTAVLJENE ZENE
karanana wrote:slazem se. pristat cu ja i na odbijenicu. ali mislim da sam joj ja jedini ponudio konkretno rjesenje.bato99 wrote:stvarno je red bio da se dotična @stefanel oglasi povodom ponude uvažnog forumaša @karanane
Oho
- madner
#118 Re: OSTAVLJENE ZENE
Cuo sam da si nabio desnicu tolko da ne mozes majcu kupitburek_in_space wrote:KAd smo vec kod grudnjaka,ima li uzeti gdje onih mushkih-ubi me ova teretana,sise mi narasle na solidnu dvojku!madner wrote: Ispovijest bureka:
Pitanje za forum: Gdje mogu kupit seksi grudnjak te velicine![]()
-
@Žurnalista
#119 Re: OSTAVLJENE ZENE
trol ili ne - ali takve se situacije dešavaju, svuda oko nasmadner wrote:Za one koji jos nisu skontali ovo je trol.
- burek_in_space
#120 Re: OSTAVLJENE ZENE
Kao i svaki prosvijetljeni Balkanac,hodam samo u potkoshuljama,utrpanim u gace naravno!madner wrote:Cuo sam da si nabio desnicu tolko da ne mozes majcu kupitburek_in_space wrote:KAd smo vec kod grudnjaka,ima li uzeti gdje onih mushkih-ubi me ova teretana,sise mi narasle na solidnu dvojku!madner wrote: Ispovijest bureka:
Pitanje za forum: Gdje mogu kupit seksi grudnjak te velicine![]()
p.s.
Lijeva ruka mi je jacha!
-
stefanel
#121 Re: OSTAVLJENE ZENE
ja sam se nadala da ovdje barem bez foliranja mogu reci kako se zaista osjecam ali izgleda da sam se zajebala
- madner
#122 Re: OSTAVLJENE ZENE
Pa sta da ti kazem.@Žurnalista wrote:trol ili ne - ali takve se situacije dešavaju, svuda oko nasmadner wrote:Za one koji jos nisu skontali ovo je trol.
Nema fajde da uzmate ozbiljno, lik naleti povremeno i postavi ovakve teme.![]()
Drago mi je sto sam musko.
- Laura_21
#123 Re: OSTAVLJENE ZENE
stefanel wrote:ja sam se nadala da ovdje barem bez foliranja mogu reci kako se zaista osjecam ali izgleda da sam se zajebala
Zar ne vidis kako suosjecamo sa tobom.
- seln
#124 Re: OSTAVLJENE ZENE
Evo, citam postove i vidim, ostario sam. Ako sam vec dosao do toga da komentarisem ovakve teme, definitivno sam ostario.
Helem, nekoliko zapazanja:
- ne znam sta ocekujes od covjeka od kojeg 7 godina nisi nista trazila. Naravno, ako si sa nekim, a obome je 20, onda se moze cekati i 7 godina do prvog dijeta...ali sa 37...?
- nikad ne razbijaj glavu zasto te je neko napustio i ne pripisuj krivicu nekom trecem. Napustio te jer vise nije zelio biti sa tobom, ata mal aje bila samo prilika za realizaciju njegovih planova.
- kad god se jedna vrata zatvore, druga se otvore. nikad ne znas sta moze postati od svega toga. znam hejbet ljudi koji hvale boga jer ih je neko napustio i tako im otvorio vrata za upoznavanje nekoga s kim su mnogo srecniji nego prije. zato
- iako zelis osvetu, ne zuri. ako poslije budes sretnija, bice ti svejedno. ako jos uvijek budes zeljela osvetu, onda je mozes konzumirati hladnu, a takva je najbolja.
Eto, toliko. Ne prosipaj se vise po forumu, jos manje pred kojekakvim "prijateljicama", putuj, zabavljaj se, zivot pocinje sa 40. Uostalom, to je tvoj bivsi pokazao.
Helem, nekoliko zapazanja:
- ne znam sta ocekujes od covjeka od kojeg 7 godina nisi nista trazila. Naravno, ako si sa nekim, a obome je 20, onda se moze cekati i 7 godina do prvog dijeta...ali sa 37...?
- nikad ne razbijaj glavu zasto te je neko napustio i ne pripisuj krivicu nekom trecem. Napustio te jer vise nije zelio biti sa tobom, ata mal aje bila samo prilika za realizaciju njegovih planova.
- kad god se jedna vrata zatvore, druga se otvore. nikad ne znas sta moze postati od svega toga. znam hejbet ljudi koji hvale boga jer ih je neko napustio i tako im otvorio vrata za upoznavanje nekoga s kim su mnogo srecniji nego prije. zato
- iako zelis osvetu, ne zuri. ako poslije budes sretnija, bice ti svejedno. ako jos uvijek budes zeljela osvetu, onda je mozes konzumirati hladnu, a takva je najbolja.
Eto, toliko. Ne prosipaj se vise po forumu, jos manje pred kojekakvim "prijateljicama", putuj, zabavljaj se, zivot pocinje sa 40. Uostalom, to je tvoj bivsi pokazao.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#125 Re: OSTAVLJENE ZENE
ove koje su ostavljene samo na PP i riješimo situaciju