EDIT: I ovo.me zanima zemlja gdje je kuca kupljena je 1980 i neke nije se prepisivalo i kad je bilo avionsko slikanje gledali smo prosle godine kuca je na didu.. i onda je nane prosle godine sve te parcele sudski prepisala na sebe jer su bile na tim ljudima od koga su kupili e sad kuca je kao na njenoj zemlji ali kuca nije upisana jer je pravljena bez gradjevinske ima struja i voda.. Da li sad kuca automatski njena?
Ostavinska rasprava
Moderator: _BataZiv_0809
-
Crni macak
#1 Ostavinska rasprava
EDIT: I ovo.me zanima zemlja gdje je kuca kupljena je 1980 i neke nije se prepisivalo i kad je bilo avionsko slikanje gledali smo prosle godine kuca je na didu.. i onda je nane prosle godine sve te parcele sudski prepisala na sebe jer su bile na tim ljudima od koga su kupili e sad kuca je kao na njenoj zemlji ali kuca nije upisana jer je pravljena bez gradjevinske ima struja i voda.. Da li sad kuca automatski njena?
Last edited by Crni macak on 15/08/2022 19:26, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Ostavinska rasprava
Djeca i ona idu pa kako se dogovore
Mogu oni njoj ona njima
Moze se neko odreci neko moze svima pomrsit racune pa na sud
Sve ce vam se objasniti na adresi kad dodjete
Mogu oni njoj ona njima
Moze se neko odreci neko moze svima pomrsit racune pa na sud
Sve ce vam se objasniti na adresi kad dodjete
-
Ambula
#3 Re: Ostavinska rasprava
Na ostavinsku raspravu ce biti pozvani majka i djeca preminulog i na toj ostavinskoj raspravi nasljednici se mogu odreci u korist majke a ona se prihvatiti svog i ustupljenog nasljednog dijela.Crni macak wrote: ↑15/08/2022 18:59 Poz zanima me oko ostavinske rasprave naprimer nane je ziva a did je umro da li automataki ta imovina prelazi na nju ili moraji njena djeca dat njoj imovinu ili kako ?
-
NediM17
#4 Re: Ostavinska rasprava
Uglavnom, ako je bracna stecevina po zakonu nanino je pola, a didova polovica se ravnomjerno dijeli opet na nanu i djecu.
Ostalo je stvar dogovora.
Brat i ja smo se nakon oceve smrti odrekli svega u maminu korist.
Ostalo je stvar dogovora.
Brat i ja smo se nakon oceve smrti odrekli svega u maminu korist.
-
Crni macak
#5 Re: Ostavinska rasprava
I ovo.me zanima zemlja gdje je kuca kupljena je 1980 i neke nije se prepisivalo i kad je bilo avionsko slikanje gledali smo prosle godine kuca je na didu.. i onda je nane prosle godine sve te parcele sudski prepisala na sebe jer su bile na tim ljudima od koga su kupili e sad kuca je kao na njenoj zemlji ali kuca nije upisana jer je pravljena bez gradjevinske ima struja i voda.. Da li sad kuca automatski njena?