nisi dovoljno hladanZelena Carapa wrote:e pa i ona igra na istu rukuCekuta wrote:Faco neslinim ja za njom niti joj dajem do znanja da mi je stalo do nje,igram za pocetak na hladnu ruku.Evo bas me ona zvala prije minut i pitala sta radim itd. . .i moze li ici sa mnom za BiH sljedece sedmice kad budem isao?Mislim nekontam ni sam sta ona hoce,kite bi ona htjela da ide sa mnom i spavati u istoj kuci da nezeli nesto ali mi nedaje nikakav znak da joj je stalo do mene!Nemam ni ja pojma. . .
a mozda i ne igra
Ostati uporan ili odustati?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- amarcor
#26 Re: Ostati uporan ili odustati?
- Lipstick Jungle
#27 Re: Ostati uporan ili odustati?
pa jasta nego smo zlatne, dobro nas cuvajteCurve wrote:a to si i ti vanka negdje, pa sha je to sa tim curama vani, ja mislio ove nase ovdje belaj al vidim nase su zlatneCekuta wrote:i moze li ici sa mnom za BiH sljedece sedmice kad budem isao?![]()
-
Cekuta
#28 Re: Ostati uporan ili odustati?
Jasta su neg zlatne cura u BiH za razliku od ovih ovdje,ovdje je da Bog sacuva.Tesko naci neku djevojku a da nije prosla i mahovo i grahovo
Pa ja bih neku vezu ali ozbiljno a ne da gubim vrijeme i zelio bih joj to dati do znanja ali ne sad da je izgubim totalno. . .
- Curve
#29 Re: Ostati uporan ili odustati?
Lipstick Jungle wrote:pa jasta nego smo zlatne, dobro nas cuvajteCurve wrote:a to si i ti vanka negdje, pa sha je to sa tim curama vani, ja mislio ove nase ovdje belaj al vidim nase su zlatneCekuta wrote:i moze li ici sa mnom za BiH sljedece sedmice kad budem isao?![]()
mada bi prije bilo ..
-
*mima*
#30 Re: Ostati uporan ili odustati?
Cekuta wrote:Pozdrav,upoznao sam jednu djevojku i izlazili smo par puta ali me riba nejebe ni 5% ono javi se kad bas vidi da ja se ja nejavljam.Ali ono gotivim je pravo jer je imamo dosta zajednickog ali imam osjecaj kao da ona nije spremna na neku vezu sad za sad. . .Sta vi mislit da li bi se isplatilo trcati za njom i biti toliko uporan dok se neslomi Orah ili jednostavno otkaciti?

- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#31 Re: Ostati uporan ili odustati?
budi uporan, ali muti još neku čisto da ne ostaneš suhoh !urca.... 
- Lipstick Jungle
#32 Re: Ostati uporan ili odustati?
ccccccCurve wrote:Lipstick Jungle wrote:pa jasta nego smo zlatne, dobro nas cuvajteCurve wrote:
a to si i ti vanka negdje, pa sha je to sa tim curama vani, ja mislio ove nase ovdje belaj al vidim nase su zlatne![]()
![]()
![]()
![]()
mada bi prije bilo ..
ne bjezati, necemo ti nista
- Curve
#33 Re: Ostati uporan ili odustati?
hahah bolje sprijeciti nego lijeciti.. zato bjez nadesno