Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:dva nula leopold, znam da biješ glavom u zid...(7-6 tb 7-1, 6-1)
i da jos dolar skoci....
ako ne $ onda kamate...
nego, gleda li neko mec Rogera, kako to izgleda na terenu?
Malo provirio u prvom setu. Roger bio vrlo oprezan u niskim lopticama zbog problema s ledjima, skoro bez zalaganja a sada, kada sam vidio jedan game izgleda da se nakljukao tabletama ili je neka brzopotezna i ucinkovita terapija imala veliko i snazno dejwstvo -izgleda sasvim normalno. Mislim da ce vratiti ovaj break i rijesiti mec u tri seta.
radostan dan wrote:dva nula leopold, znam da biješ glavom u zid...(7-6 tb 7-1, 6-1)
i da jos dolar skoci....
ako ne $ onda kamate...
Gledam ja cijeli meč, već sam nešto i komentirao, igra pod ručnom..da li zbog problema sa leđima ili je nešto drugo u pitanju ne znam. Dosta loših tajminga i udaranja loptice ramom reketa. Srećom ne igra protiv ozbiljnijeg protivnika.
i da jos dolar skoci....
ako ne $ onda kamate...
Gledam ja cijeli meč, već sam nešto i komentirao, igra pod ručnom..da li zbog problema sa leđima ili je nešto drugo u pitanju ne znam. Dosta loših tajminga i udaranja loptice ramom reketa. Srećom ne igra protiv ozbiljnijeg protivnika.
Amerikanka Maria bye bye to Brandenton Florida. Jedino vrijedno pomena u danasnjme porazu je chalange u stilu Safina prije par godina,mislim negdje kod rezultata 4-2
Federer je pravo los. Prvo sam mislio da je povreda u pitanju,ali ne cini mi se bas da je povreda u pitanju.
Interesantno opazanje je da kad je poslije razbijanja u drugom setu uopste nije imao problema sa povredom,a sad nakon izgubljenog odmah opet ode na tramale
Last edited by wickerman on 02/07/2012 16:48, edited 1 time in total.
erik2 wrote:Nevjerovatna je ova iznenadna pojava lešinara na temi.
A lešinar je onaj ko navija za autsajdera ili...?
Fora je u tome što ja nikad ne navijam za Noletove protivnike, osim ako je Roger u pitanju, jednostavno sam neutralan.
Aha. Još mi sad reci kakve ja veze imam sa Novakom, pa da i to raskrstimo. Nisam provokator, ne zanimaju me ni Roger, ni Nadal, ni Novak, gledam tenis i uživam kad se favoriti pate protiv tenisera gdje su unaprijed upisali pobjedu.