Valuev VS Holyfield

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Panthera

#26 Re: Valuev VS Holyfield

Post by Panthera »

:thumbup: :thumbup: al ipak sere i ovaj komentator...izgleda da je na ovaj mech i valuev pristo' 1. iz financijskih 2.humanitarnih razloga..zato sve ok..al gdje ovo iskopa...11 djece sa devet razlicitih zena :D , chovjek ga nije vadio. :D .e.h. je upavo posto' moj idol... :D

da ovi komentari za velicinu i misice..sta vam je ljudi ko se boji velicine i misica mislim od boraca..
evo vam malo gledajte ruskog eksperimenta u akciji..najveci i najjaci i nema sudija da foliraju

http://www.youtube.com/watch?v=-VheOvyp ... re=related
zalizani

#27 Re: Valuev VS Holyfield

Post by zalizani »

Panthera wrote:

:thumbup: :thumbup: al ipak sere i ovaj komentator...izgleda da je na ovaj mech i valuev pristo' 1. iz financijskih 2.humanitarnih razloga..zato sve ok..al gdje ovo iskopa...11 djece sa devet razlicitih zena :D , chovjek ga nije vadio. :D .e.h. je upavo posto' moj idol... :D

da ovi komentari za velicinu i misice..sta vam je ljudi ko se boji velicine i misica mislim od boraca..
evo vam malo gledajte ruskog eksperimenta u akciji..najveci i najjaci i nema sudija da foliraju

http://www.youtube.com/watch?v=-VheOvyp ... re=related
Fedor je babo svih boraca 8-)
walkabout

#28 Re: Valuev VS Holyfield

Post by walkabout »

"...onaj starkelja se josh uvijek dobro drzi...i dosadjuje pravo...a svakom treba para za zivota...hahaha....a ime mu je neosteceno i svi ga znaju...samo kad bih go mogo izvuc i napalit, malo parama malo sujetom...i obavezno da mi na kraju izgubljenog mecha kazhe da je zadovoljan sudijskim ishodom...pa jebo ga zivot, moram cuvat da ne povrijedim aktualnog, imam josh planova za njega (pareee)..." :roll: :oops: :lol:

dajte boksa i somuna :lol:
rado_vidjen

#29 Re: Valuev VS Holyfield

Post by rado_vidjen »

Valujev je dokaz da je covjek nasto od majmuna
RIZVA

#30 Re: Valuev VS Holyfield

Post by RIZVA »

Valujev je dokaz da Rusija ima dosta primjera "androida",ovaj je unikatan primjer buduceg "univerzalnog" boksera :D
The Realist

#31 Re: Valuev VS Holyfield

Post by The Realist »

Taxirat wrote:46. Holyfield je bio bolji evidentno. Čovjek je baš odradio meč kako je i planirao. Kljucao je Černobilka cijelo vrijeme, svjestan da ga ne može nokautirati. Zadao mu je više udaraca nego što je primio. No sudije su ipak odlučile da ne može baš na takav način uzeti pojas. Da bi chalenger dobio na poene meč, dominantnost mora biti još čiglednija. Kako vidimo i da su suci odlučili dati pojas Holyfieldu, ne bi bilo kritika, bar ne onakvih koje bi javnost podržala. Vidjelo se to po reakciji švicarske publike.
Prije bih rekao da su sudije dale pobjedu Valuevu, jer je puno interesantija borba Valuev vs Klitscko, nego Hollyfield vs Klitschko, tj. puno više financijski isplativija. Hollyfield je morao puno više uraditi da bi sudije morale biti prisiljene da mu daju pobjedu, kakve god upute da bile, jer ovo je Hollyfield dobio sa malom prednosti, te se i lako moglo provući.

Ali, ako se sjećate borbe "Lewis vs Hollyfield 1" i proglašenja borbe neriješenom, nema se šta Hollyfield žaliti!!
chuchumbamayumbe

#32 Re: Valuev VS Holyfield

Post by chuchumbamayumbe »

Pazi 'vamo!

WBA to Review Valuev Vs. Holyfield Tape

December 29, 2008 - PANAMA CITY- As the World Boxing Association (WBA) always cares about and respects the fans’ and the media’s opinion the Championship Committee has ordered a panel of judges to review the tape of the fight between Nicolay Valuev and Evander Holyfield, for the WBA Heavyweight title, held last December 20th in Switzerland and will a decision accordingly in the following weeks.
Luke Perry

#33 Re: Valuev VS Holyfield

Post by Luke Perry »

Trebao bi ga Josipovic izazvati. Duzan mu je, Josipovic njemu :skoljka:
Vozdra raja :-)

#34 Re: Valuev VS Holyfield

Post by Vozdra raja :-) »

Image
Image
Image

Od kada je Aziz otisao u penziju, profesionalni box kao da je nestao, barem sto se tice popularnosti!
Ali i Aziz su bili jedini koji su mogli privuci cijelu planetu pred male ekrane.
Poslije njih, plemenita vjestina kao da je nokautirana!
Post Reply