US OPEN 2016

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Blek Stena

#701 Re: US OPEN 2016

Post by Blek Stena »

ultima_palabra wrote:Stanislasu stvarno covjek mora skinuti kapu, unio je malo svjetla u tamnu eru tenisa koju obiljezavaju Djokovic i Murray, sampioni dosadnog tenisa, laznih povreda i antipaticnosti.
Zna im biti dosadan tenis kad igraju jedan protiv drugog, slazem se. Kad igraju su Fedalom tenis je sve samo nije dosadan. Ima tu poneki antologijski mec, slozices se?
Ovo oko laznih povreda ti je u podmuklom stilu Leopolda kojeg i branis.Sto li boze!Osim subjektivnog dozivljaja drugih dokaza naravno nemas ali ti je gusht da malo pljucnes na Noleta, iz razloga koji su samo tebi poznati(wink,wink)
sjedi 1

#702 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

shake69 wrote:
sjedi 1 wrote:
shake69 wrote:I meni neshvatljivo da je Radosni ovdje ostao sam na bojisnici, gdje su Kenjalo i ostali srpski prvoborci? :zoka:
Nego, RG skvadra ovdje treba biti zadovoljna ishodom jer da je Djovak dobio, bio bi to udar na integritet tenisa kojim se sve podlostima Srbijanac sluzio ne bi li u cetvrtom setu izbacio iz takta Stanoja. :? Nije to lijepo vidjeti od velikog sampiona da na covjekov servis traziti MTO za sumnjivu povredu (prvo prepone pa odjednom zuljevi)! To me razocaralo a da mi je godra ishodom kao i cijelom Bazelskom kantonu, jeste! :mrgreen:
Nije sam moj Šeki nego jednostavno nekad treba iskulirati najezdu raznoraznih štakora da čovjek ne dođe u situaciju da se spušta na nivo koji ne želi a bilo je kasno,vruća glava,razočaranje...
Drugo a trebalo je biti prvo
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Sretan Bajram svim dobronamjernim ljudima i neka ga zajedno sa svojim najbližim proslave u rahatluku i veselju
E sad,duga i teška noć,nažalost pobijedio je bolji sinoć i tu nema nikakve priče-
Čestitke Stanu na pa gotovo perfektnoj partiji :thumbup:
S druge strane što se tiče Novaka mislim da je ovo u ovom trenutku bio maksimum maksimuma
1.loša forma
2.malo povrede ali ne da su bile presudne
3.i ono što najviše brine,postao je najtanje tamo gdje je nekad bio najjači-vugla.
On u zadnjih par mjeseci nije u stanju odservirati gem kad je u pitanju ostanak u setu ili da ga završi
O neiskorištenim brejk prilikama da i ne govorim,20% na nekih 20 brejk šanse je jedenostavno nedopustivo
Ništa,pokušate se sad malo restartovati do Šangaja i polako
U svakom slučaju čestitke majstore za sve što pokazuješ i za sve što si do sad uradio :thumbup:
Allah razola, hvala. Mislim da je s Novakovim rekordima zavrseno. Steta sto je tako rano poceo pokazivati te znakove, kao sinoc u cetvrtom setu. Mislio sam da ce biti opasniji po neke Fedove rekorde. Ovako je ispuhao ko dusica na pragu tridesete. Valjda sada trebaju svi cijeniti Rogerove titule i igru u tridesetim godinama. Sve su prilike da ce prva hefta februara dobiti novog No.1 a mozda i prije.
Polako,vraćao se on i poslije mnogo težih poraza od ovog sinoć(par puta Rafa na RnG kao i Sten na istom)
Na stranu naša interna zajebancija ali svako normalan cijeni i poštuje rodžerove rezultate i tu nema nikakvog spora Nemoguće je da ga neko prestigne po broju GS turnira bar za naših života ali da je ovo novakov početak kraja mislim da nije
Uostalom brzo će AO i tu ćemo dobiti odgovore
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#703 Re: US OPEN 2016

Post by konektovan »

Iskreno, Novak moze jos uvijek uzeti GS, ne znam zasto ga pojedini otpisuju?! Puno je bilo raznoraznih prica oko njega, privatnog zivota u nezgodan vakat, sto je sigurno uticalo na igru. Takodjer treba uzeti u obzir i da idu tridesete, k'o sto neko vec spomenu, i da ce se pojedine stvari malo iskomplikovati, al' opet ima sanse.

poslano sa Sonija Ze
Rob_Atl

#704 Re: US OPEN 2016

Post by Rob_Atl »

Ja sam odma rekao poslije Roland Garosa kad ga je osvojio da ce mu biti svejedno sta se desi poslije, kompletirao je Grand Slam, nema se vise za sta igrat i da ce mu tempo opasti. Dodje wimbledon izgubi u 3 rundi, sad je imao srece sa ovim povredama bog zna bil dosao do finala i na us openu. Mozda to bude bolje slijedece godine dok se "restartuje". Jos jedno 2-3 nek osvoji i puna kapa.
lakilaka

#705 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

da li teniser moze uzeti MTO na servis protivnika ?
nole precesto kada mu ne ide biva povrijedjen. previse je to puta da bi bilo slucajno.
stanislas je preslusao noleta, prvenstveno mentalno.
shake69

#706 Re: US OPEN 2016

Post by shake69 »

lakilaka wrote:da li teniser moze uzeti MTO na servis protivnika ?
nole precesto kada mu ne ide biva povrijedjen. previse je to puta da bi bilo slucajno.
stanislas je preslusao noleta, prvenstveno mentalno.
Prethodna stranica.
Blek Stena

#707 Re: US OPEN 2016

Post by Blek Stena »

Wawrinka said he had no issue with the timeout when asked about it in his post-match press conference.
“If your opponent is struggling, if he has blood coming out, you have to stop,” he said. “So when the umpire and the referee came to me saying, It’s like that. It’s just happening. We have to stop for him because there is blood coming out. We have to make sure he’s going to be okay.
lakilaka

#708 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

ako je sve regularno, zasto se ovlastena osoba oko terena izvinjavala wawrinki, odnosno, zasto se i nole izvinjavao wawrinki, i zasto je wawrinka negodovao.
ova prethodna izjava wawrinke je poslije zavrsenog meca i pobjede, i vise je kurtoazna.

zar je tesko da ovi koji navijaju za noleta to priznaju?
KENJAC

#709 Re: US OPEN 2016

Post by KENJAC »

Odose li misevi ? Odose ! Pojave se , grickaju po spajizu i nagule kad se macak pojavi. Neka ih. Moraju i one firme za deratizaciju nesto radit. O misevima nek macke misle , mi cemo o tenisu. Strasan mec. Nimalo los Djokovic, cak sta vise. Stanova tri seta zivota. Mislio sam da RG nikad nece ponovit. Nece kurac. Nesto mu Novak lezi. Nema veze. Zivot ide dalje. Dva GS ove godine , jedno GS finale .... djavolu malo. Zavareno prvo mjesto , i jos mnogo prostora za napredovanje. Fenomenalno. Nema drzave na Svijetu koja ne bi suvim zlatom platila da je nas Nole njihov. Ima gomila nekih drzavica sto u trans padaju kad neko njihov optrci dva kruga oko stadiona a da ne padne , a mi poraz u finalu GS turnira nazivamo neuspjehom. Ima drzava sto sto uspjeh drugih dozivljava kao vlastiti neuspjeh. Zato i jesu tamo gdje su. O njihovom luzerskom mentalitetu najvise govori cinjenica da njihova Skupstina uopste nema balkona. Porazavajuce ! Jebi ga , sto bi reko Kristijan Golubovic , dodju tako vremena kad Kenjac zasuti , Sejk progovori a Baltazar wi fi dobije ! Idemo Nole !
lakilaka

#710 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

kenjac, kako ti gledas na MTO, na prenemaganje junacine noleta, na cudne grimase, cudno hodanje ( kao da se napusio ). wawrinka ga je ubio psiholoski ko vola u kupusu. jebiga tesko priznati ali je tako.
uvijek kada gubi, simulira povrede, da se protivnik opusti, ali je wawrinka jeben po tome pitanju.
nole je predobar igrac, ali iz sebe ne moze izbiti onaj ciganluk, onaj balkanski mentalitet. to se ne uci, sa time se radja.
Edin H.

#711 Re: US OPEN 2016

Post by Edin H. »

lakilaka wrote:kenjac, kako ti gledas na MTO, na prenemaganje junacine noleta, na cudne grimase, cudno hodanje ( kao da se napusio ). wawrinka ga je ubio psiholoski ko vola u kupusu. jebiga tesko priznati ali je tako.
uvijek kada gubi, simulira povrede, da se protivnik opusti, ali je wawrinka jeben po tome pitanju.
nole je predobar igrac, ali iz sebe ne moze izbiti onaj ciganluk, onaj balkanski mentalitet. to se ne uci, sa time se radja.
Jok, nego je trebo predate ko Dzumhur.

Normalno je da pokusas sve finte da dekocentrises protivnika i izbacis ga iz ritma.
sjedi 1

#712 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

lakilaka wrote:kenjac, kako ti gledas na MTO, na prenemaganje junacine noleta, na cudne grimase, cudno hodanje ( kao da se napusio ). wawrinka ga je ubio psiholoski ko vola u kupusu. jebiga tesko priznati ali je tako.
Šta je po tebi trebao uraditi ?
Pa vidio si kad je drugi put skinuo patiku da je bila čarapa krvava
Da je predo bilo bi što je predo što nije nekako izdržo do kraja...
Da se vukao po terenu bilo bi što se vuče što ne preda
Kad je zatražio MTO što ga je tražio...
Nikad ugoditi a lešinari jedva dočekali ,s obzirom na nagomilane frustracije i duševne boli koje je nanosio omladini na turu a i oko njega godinama nije ni čudo
lakilaka

#713 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

Edin H. wrote:
Jok, nego je trebo predate ko Dzumhur.

Normalno je da pokusas sve finte da dekocentrises protivnika i izbacis ga iz ritma.
to pokusavaju prevaranti a ne pravi sportisti.
Blek Stena

#714 Re: US OPEN 2016

Post by Blek Stena »

Zuljevi na oba nozna prsta od kojih je jedan puko i prokrvario nakon sto je stavljen flaster a ovaj gore delegat kaze Nole pravi cudne grimase i hoda kao da je napusen :-) , i jos ocekuje da ce neko odgovarat na njegove upite :-) :zjev:
lakilaka

#715 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

sjedi 1 wrote:
Nikad ugoditi a lešinari jedva dočekali ,s obzirom na nagomilane frustracije i duševne boli koje je nanosio omladini na turu a i oko njega godinama nije ni čudo
ako pratis noleta, znas za njegovu izjavu da ako teniser nije spreman 100% ne treba da igra. nemoj dvostrukih arsina.
sjedi 1

#716 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

radostan dan wrote:
Leopold_IV wrote:
radostan dan wrote:Uuu, vidi sta je stovaoca.l i znalaca ove drevne.igre... :mrgreen:
Ajde reci da nije igrao atomski Stan i da nije zanimljiv za gledanje?
Ljudi to vole...
Ponijela.te lopta, pa si pokazao pravo lice...
Nisi pokazao postovanje, nemoj ga ni ocekivati.
Dobro jutro... :-)
lakilaka

#717 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

Blek Stena wrote:Zuljevi na oba nozna prsta od kojih je jedan puko i prokrvario nakon sto je stavljen flaster a ovaj gore delegat kaze Nole pravi cudne grimase i hoda kao da je napusen :-) , i jos ocekuje da ce neko odgovarat na njegove upite :-) :zjev:
delegat si ti.
sjedi 1

#718 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

lakilaka wrote:
sjedi 1 wrote:
ako pratis noleta, znas za njegovu izjavu da ako teniser nije spreman 100% ne treba da igra. nemoj dvostrukih arsina.
Ima i toga ali kad je vidio da i takav nespreman može sa invalidima do finala...što ne uzeti 1,7 mil.dol.
Blek Stena

#719 Re: US OPEN 2016

Post by Blek Stena »

sjedi 1 wrote:
trebo je trazit ispis iz knjige rodjenih
lakilaka

#720 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

Image
sjedi 1

#721 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

Blek Stena wrote:
sjedi 1 wrote:
trebo je trazit ispis iz knjige rodjenih
Ovo koliko je loše što je izgubio toliko je u neku ruku dobro,imam osjećaj da će se našpanovati za AO i da će im se najebati mamare :D
Dr Baltazar

#722 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

KENJAC wrote:Odose li misevi ? Odose ! Pojave se , grickaju po spajizu i nagule kad se macak pojavi. Neka ih. Moraju i one firme za deratizaciju nesto radit. O misevima nek macke misle , mi cemo o tenisu. Strasan mec. Nimalo los Djokovic, cak sta vise. Stanova tri seta zivota. Mislio sam da RG nikad nece ponovit. Nece kurac. Nesto mu Novak lezi. Nema veze. Zivot ide dalje. Dva GS ove godine , jedno GS finale .... djavolu malo. Zavareno prvo mjesto , i jos mnogo prostora za napredovanje. Fenomenalno. Nema drzave na Svijetu koja ne bi suvim zlatom platila da je nas Nole njihov. Ima gomila nekih drzavica sto u trans padaju kad neko njihov optrci dva kruga oko stadiona a da ne padne , a mi poraz u finalu GS turnira nazivamo neuspjehom. Ima drzava sto sto uspjeh drugih dozivljava kao vlastiti neuspjeh. Zato i jesu tamo gdje su. O njihovom luzerskom mentalitetu najvise govori cinjenica da njihova Skupstina uopste nema balkona. Porazavajuce ! Jebi ga , sto bi reko Kristijan Golubovic , dodju tako vremena kad Kenjac zasuti , Sejk progovori a Baltazar wi fi dobije ! Idemo Nole !
Ti si maskota ove teme. Dugo ti je trebalo da se dohavizaš. A bio si spreman na novi GS, al šipak :lol: 8-)

Na kraju pokušavaji ubijediti narod da je Đoković bio povrijeđen. Je li vrijeme da se Dobrica ponovo citira ne bismo li se podsjetili malo :lol:
lakilaka

#723 Re: US OPEN 2016

Post by lakilaka »

Image

" razbio sam ga psihicki "
sjedi 1

#724 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

KENJAC wrote:Odose li misevi ? Odose ! Pojave se , grickaju po spajizu i nagule kad se macak pojavi. Neka ih. Moraju i one firme za deratizaciju nesto radit. O misevima nek macke misle , mi cemo o tenisu. Strasan mec. Nimalo los Djokovic, cak sta vise. Stanova tri seta zivota. Mislio sam da RG nikad nece ponovit. Nece kurac. Nesto mu Novak lezi. Nema veze. Zivot ide dalje. Dva GS ove godine , jedno GS finale .... djavolu malo. Zavareno prvo mjesto , i jos mnogo prostora za napredovanje. Fenomenalno. Nema drzave na Svijetu koja ne bi suvim zlatom platila da je nas Nole njihov. Ima gomila nekih drzavica sto u trans padaju kad neko njihov optrci dva kruga oko stadiona a da ne padne , a mi poraz u finalu GS turnira nazivamo neuspjehom. Ima drzava sto sto uspjeh drugih dozivljava kao vlastiti neuspjeh. Zato i jesu tamo gdje su. O njihovom luzerskom mentalitetu najvise govori cinjenica da njihova Skupstina uopste nema balkona. Porazavajuce ! Jebi ga , sto bi reko Kristijan Golubovic , dodju tako vremena kad Kenjac zasuti , Sejk progovori a Baltazar wi fi dobije ! Idemo Nole !
:thumbup:
sjedi 1

#725 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

lakilaka wrote:Image

" razbio sam ga psihicki "
I to je tačno
Locked