Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chelsea - Leverkusen
Porto - Shakhtar Donetsk
Genk - Valencia
Dortmund - Arsenal
Barcelona - Milan
Plzeň - BATE
Olympiacos - Marseille
AAPOEL- Zenit
sutra
Man. City - Napoli
Benfica - Man. United
Villarreal - Bayern
Lille- CSKA Moskva
Internazionale - Trabzonspor
Basel - Oţelul Galaţi
Dinamo Zagreb - Real Madrid
Ajax - Lyon
Chelsea - Leverkusen 1
Porto - Shakhtar Donetsk x2
Genk - Valencia 2
Dortmund - Arsenal 1
Barcelona - Milan 1
Plzeň - BATE 1
Olympiacos - Marseille x
AAPOEL- Zenit x2
sutra
Man. City - Napoli 1
Benfica - Man. United 2
Villarreal - Bayern 2
Lille- CSKA Moskva x
Internazionale - Trabzonspor 1
Basel - Oţelul Galaţi 1
Dinamo Zagreb - Real Madrid 2
Ajax - Lyon x
Chelsea - Leverkusen 1
Porto - Shakhtar Donetsk x2
Genk - Valencia 2
Dortmund - Arsenal 1
Barcelona - Milan 1
Plzeň - BATE 1
Olympiacos - Marseille x
AAPOEL- Zenit x2
sutra
Man. City - Napoli 1
Benfica - Man. United 2
Villarreal - Bayern 2
Lille- CSKA Moskva x
Internazionale - Trabzonspor 1
Basel - Oţelul Galaţi 1
Dinamo Zagreb - Real Madrid 2
Ajax - Lyon x
Dobra kombinacija...planiram danas jedan narodSki sa pomenutim ekipama i jos par nekih (Alkmar, Hapoel, Macabi...) i ozbiljnu opkladu na under 137,5 Francuska - Grcka...
Takodje i tebi sretno!
A nesto nisam uvjeren, ova Euro takmicenja LP i EL nikad ne mozes predvidjeti, dok jedni ginu i daju 180 %, drugi su na 'lahko cemo' i onda ide dernek sa rezultatima. Nekako sam ja vise za ova ligaska takmicenja. Kakav mi over Lowena i HSV-a sheba sinoc LP
Mozda probat u singlu na Paoka .. i prosle godine je ista situacija bila sa Tottenhamom ili pretprosle ne znam .. samo ne znam kakav su rezultat imali ali nisu se uopste zalagali u kupu uefa http://sportsport.ba/ino_fudbal/tottenh ... imom/64385
Dobra kombinacija...planiram danas jedan narodSki sa pomenutim ekipama i jos par nekih (Alkmar, Hapoel, Macabi...) i ozbiljnu opkladu na under 137,5 Francuska - Grcka...
Bubalo1 wrote:Ja se zbunio umjesto Lazia stavio PSV.a ... tek na poluvremenu skontam da nisam ni igrao Lazia .. Znao sam cim sam vidio to da cu dobiti
jao ovih talijancica mamicu im...prvo Preksinoc Milan mi izbi lovu u 90oj, sinoc Inter, danas Lazio
Italijani su zlo .. Koliko ljudi ima koji se ne klade na njih uopste..odnosno svi koji se ozbiljnije klade ne igraju italijane .. ali ja kontam lazio se pojacao i to sve .. nesto slicno psg.u ali klinac .. nece ni oni vise kod mene ..
Da sarnem i ja sta nakon duge apstinencije,Torres zabija bilo kad kv. 4.3.
Imam osjecaj da ce ga procepiti.Mislim da cu ispratiti...cener ili cvaja,to je pitanje
Inace mislim da bi Chelski mogao dobro odigrati danas.
bingov buraz wrote:Da sarnem i ja sta nakon duge apstinencije,Torres zabija bilo kad kv. 4.3.
Imam osjecaj da ce ga procepiti.Mislim da cu ispratiti...cener ili cvaja,to je pitanje
Inace mislim da bi Chelski mogao dobro odigrati danas.
46'
Fernando Torres strikes to reduce the deficit to 1 - 3 at Old Trafford.
bingov buraz wrote:Da sarnem i ja sta nakon duge apstinencije,Torres zabija bilo kad kv. 4.3.
Hvala na sugestiji.
Tu je negdje trebala biti slika listica: Man UTD zX2, zk2, Runi 2 i Tores 2. Fino se namnozilo. Fala fino.
Hvala na sugestiji.
Tu je negdje trebala biti slika listica: Man UTD zX2, zk2, Runi 2 i Tores 2. Fino se namnozilo. Fala fino.
Popravio sam ti link,ne vidi se slicica u tvom postu,cestitam