Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mef617 wrote:
joj sto ja cekam parove od lestera...treba da se vadim ...a moze i neruda pomoci ...danas me nista nece...kladionica, bingo, cuke...nula bodova
Zli fetus wrote:Standard - Westerlo
@1,55 1
Bez neke super analize, finale kupa. Standard u dobroj formi, pobjedili su dosta ovih klubova koji su se borili za prvaka Belgije u zadnje vrijeme i baš dobro igraju. Protiv Westerloa u 18 utakmica 16 pobjeda, 1 remi i jedan poraz. Mislim da ne treba više filozofirat, dobra je kvota, sutra ulažem kuću i imanje na ovo
lester burnham wrote:
ja imam dva tiketa na kojima cekam marsej golove,
ispratio sam gotovo sve sto smo pisali ovde danas,
i sve je dosad upalo,
oko 50e isplate, na 2e i na 1,5e uplate...
ipak je oko 40e... na prvom dodam tenis, i poce ova peng da lupa dankinju
i uzeo joj prvi set,
ja ponovim sve isto, naravno bez nje,
kad i ona okrenu...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21.5.2011. 14:47:18 Br. listica 748612149238
Naziv Tip: Kvota Rez
Naziv Tip: Kvota Rez
lester burnham wrote:
FRANCE: Ligue 1
21:00h
Marseille - Valenciennes
tip 3+ @ 1,60
marsej ima jedan poraz u predhodnih 9 kola (od liona). prosle sezone na velodromu bilo je 5:1, a u medjusobnim susretima ove dvije ekipe na velodromu skor je 16-4-2, ta dva trijumfa gosti su ostvarili `62 i `80...
valenciennes u odlicnoj formi, u poslijednjih 9 kola takodje samo jedan poraz, u parizu.
marsej na velodromu ove sezone 10 -6 -2 32:17.
u prvom dijelu sezone slavili domaci 3:2, s`toga ocekujem motivisan marsej i dosta golova danas...
GL
mef617 wrote:
joj sto ja cekam parove od lestera...treba da se vadim ...a moze i neruda pomoci ...danas me nista nece...kladionica, bingo, cuke...nula bodova
mef617 wrote:
hahahha...svaka ti cast...samo steta sto nisam imao vise na racunu...ali ipak ima sad dovoljno da se ponovo igra....zahvaljujem i da se nastavi