ulozicu kucu i imanje...

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zli fetus

#1001 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Zli fetus »

Standard - Westerlo
@1,55 1
Bez neke super analize, finale kupa. Standard u dobroj formi, pobjedili su dosta ovih klubova koji su se borili za prvaka Belgije u zadnje vrijeme i baš dobro igraju. Protiv Westerloa u 18 utakmica 16 pobjeda, 1 remi i jedan poraz. Mislim da ne treba više filozofirat, dobra je kvota, sutra ulažem kuću i imanje na ovo :D
erni3

#1002 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by erni3 »

Zli fetus wrote:Standard - Westerlo
@1,55 1
Bez neke super analize, finale kupa. Standard u dobroj formi, pobjedili su dosta ovih klubova koji su se borili za prvaka Belgije u zadnje vrijeme i baš dobro igraju. Protiv Westerloa u 18 utakmica 16 pobjeda, 1 remi i jedan poraz. Mislim da ne treba više filozofirat, dobra je kvota, sutra ulažem kuću i imanje na ovo :D

Cecera, ne znam da li se tako pise, nece nastupiti garant jer mu je slomljen nos i celjust.
Za Defoura ne znam nastupa li, pisalo se nesto da bi mogao propustiti ovu utakmicu, naravno ako je Google Translate dobro preveo.

Evo video Carcerine ozljede:

erni3

#1003 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by erni3 »

Za danas od mene

Cristiano Ronaldo daje gol 1.40

Real Madrid - Almeria: više od 3 gola 1.70
Bit ce dosta golova, barem u mrezi Almerie

Deportivo - Valencia: 1 1,45
Deportivo dobra ekipa, a pravo im treba za opstanak. cak su platili Levanteu da pobjedi Zaragozu. Valencia losa u gostima, ne trebaju im bodovi. + u zadnje vrijeme svi Deportivu "poklanjaju bodove", At. Bilbao pred kraj zabio autogol i Deportivo zaradio 3 boda.

Schalke - Duisburg: 1 1,45

Jasno k'o dan. Los plasman u ligi, nema Europe. Zato moraju pobjediti ovdje da bi sljedece godine isli u Europa Ligu. Duispurg ekipa koja puno daje i puno prima golova, cini se kao savrsen protivnik za Schalke.
neruda

#1004 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by neruda »

19:00 Varteks - Inter Zapresic

Cro. 1.HNL T-Com, TIP: 1 @1.45

Evo jedan logični par od mene.Situacija pred zadnje kolo je ovakva: Što se tiče samog Varaždina nalazi se na 12 mjestu sa 33 boda i jedino ga pobjeda u ovom slučaju riješava pitanja prve lige,jer ako izvuče samo bod a Zagreb pobjedi Dragovoljac(što će i učinit)njegov ostanak u prvoj ligi dolazi pod upitnik,tada bi Zagreb otišao na 35 bodova i zaobišao Varaždin i Lokomotivu koja vjerujem neće dobit popust od strane Splićana,tako da vjerujem da će Varaždinu bit pušteno od Intera iz Zaprešića,njegovom skoro pa susjedskom gradu(udaljenost od nekih 80 km).
Inter se nema za šta boriti,treće mjesto koje vodi u europu im je nedostižno jer im Split bježi sa 10 bodova i ova utakmica im je sve osim utakmice,ovdje će vjerovatno doći odraditi svoj posao,onako rutinski,bez puno umaranja,trčanja i prepustit svoje bodove Varaždinu
Zli fetus

#1005 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Zli fetus »

Rennes-Nancy @1.90 1
Oba tima u lošoj formi, ali su oba pobjedila zadnju, Rennes se bori za plasman u Ligu Evrope ( ako su mi tačni podaci, jer po mojim podacima samo jedan klub idu u Evropsku ligu), a ima i šansu da se plasira u Ligu prvaka, jer su blizu Lyona. Nancy se bori za opstanak, zadnju su pobjedili 3:0. Nisam uspio naći informacije ko igra, a ko ne, ali mislim da večeras dobija Rennes
perfect_guy

#1006 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by perfect_guy »

Zli fetus wrote:Rennes-Nancy @1.90 1
Oba tima u lošoj formi, ali su oba pobjedila zadnju, Rennes se bori za plasman u Ligu Evrope ( ako su mi tačni podaci, jer po mojim podacima samo jedan klub idu u Evropsku ligu), a ima i šansu da se plasira u Ligu prvaka, jer su blizu Lyona. Nancy se bori za opstanak, zadnju su pobjedili 3:0. Nisam uspio naći informacije ko igra, a ko ne, ali mislim da večeras dobija Rennes
za napomenu, dva kroz ligu i jedan kroz kup idu u EL (u Španiji su recimo Barsa i Real igrali finale kupa i u EL upada i naredni s tabele)
mef617

#1007 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by mef617 »

neruda wrote:19:00 Varteks - Inter Zapresic

Cro. 1.HNL T-Com, TIP: 1 @1.45

Evo jedan logični par od mene.Situacija pred zadnje kolo je ovakva: Što se tiče samog Varaždina nalazi se na 12 mjestu sa 33 boda i jedino ga pobjeda u ovom slučaju riješava pitanja prve lige,jer ako izvuče samo bod a Zagreb pobjedi Dragovoljac(što će i učinit)njegov ostanak u prvoj ligi dolazi pod upitnik,tada bi Zagreb otišao na 35 bodova i zaobišao Varaždin i Lokomotivu koja vjerujem neće dobit popust od strane Splićana,tako da vjerujem da će Varaždinu bit pušteno od Intera iz Zaprešića,njegovom skoro pa susjedskom gradu(udaljenost od nekih 80 km).
Inter se nema za šta boriti,treće mjesto koje vodi u europu im je nedostižno jer im Split bježi sa 10 bodova i ova utakmica im je sve osim utakmice,ovdje će vjerovatno doći odraditi svoj posao,onako rutinski,bez puno umaranja,trčanja i prepustit svoje bodove Varaždinu

pratim te s ovim :)
mef617

#1008 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by mef617 »

lester burnham wrote:sreca pa preskocih danas... losi su komplet rezultati...
sutra ulazem, kucu i imanje... :)
joj sto ja cekam parove od lestera...treba da se vadim :lol: ...a moze i neruda pomoci :lol: ...danas me nista nece...kladionica, bingo, cuke...nula bodova
neruda

#1009 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by neruda »

mef617 wrote:
joj sto ja cekam parove od lestera...treba da se vadim :lol: ...a moze i neruda pomoci :lol: ...danas me nista nece...kladionica, bingo, cuke...nula bodova
jarane a da sam sta postavis? :D
mef617

#1010 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by mef617 »

neruda wrote:
mef617 wrote:
jarane a da sam sta postavis? :D
A moze ja 3 broja za binog...ti tri broja....hahaha...pa cemo opet dobiti 80 :lol: :lol:
lester burnham

#1011 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

SCOTLAND: FA Cup
16:00h
Celtic - Motherwell
tip 1 @1,45

seltik je izgubio trku za titulu za samo jedan bod i mislim da ce dati sve od sebe da spasu sezonu osvajanjem kupa. madervil je ostvario ogroman uspjeh samim plasmanom u finale...

SPAIN: Segunda Division
Valladolid - Gimnastic
tip 1@1,70

valladolid na sedmoj poziciji sekunde, a sest ekipa ide u play off. obzirom da se barcelona b nalazi na 6. poziciji a ne moze uci u primeru, ostaje borba valladolida i xereza (8.mjesto) za play off u preostala tri kola.
gimnastic obezbjedio opstanak, nema motiva, valladolid odlican kuci 13-3-3 i uz gol razliku 42:20.

GERMANY: DFB Pokal
20:00h
Duisburg - Schalke
tip 2@1,50

finale u berlinu, ekipa koja predvodi ralf rangnik nema puno prostora za kalkulacije u ovom finalu, ako zele iduce godine izlaz u evropu makar kroz ligu uefa. duizburg, koji je zavrsio sezonu na osmoj poziciji cvajte idealan protivnik za trofej salkea...

GL ;-)
lester burnham

#1012 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

SPAIN: Primera Division
18:00h
Malaga - Barcelona
tip 3+ @1,65

malaga bez poraza sedam utakmica, od toga pet pobjeda. igraju dobar i ofanzivan fudbal. sampion u zavrsnoj utakmici sezone u primeri, bez opterecenja, a pep ce na teren izvesti kombinovani sastav, obzirom da za sedam dana igraju finale ls na vembliju. tu vidim sansu za golove jer ce ti rezervisti sigurno pruziti svoj maksimum, a sa druge strane, odlicna malaga ce imati vise prostora za svoju igru u napadu, nego li da igra protiv barcinih vanzemaljaca...

FRANCE: Ligue 1
21:00h
Marseille - Valenciennes
tip 3+ @ 1,60

marsej ima jedan poraz u predhodnih 9 kola (od liona). prosle sezone na velodromu bilo je 5:1, a u medjusobnim susretima ove dvije ekipe na velodromu skor je 16-4-2, ta dva trijumfa gosti su ostvarili `62 i `80...
valenciennes u odlicnoj formi, u poslijednjih 9 kola takodje samo jedan poraz, u parizu.
marsej na velodromu ove sezone 10 -6 -2 32:17.
u prvom dijelu sezone slavili domaci 3:2, s`toga ocekujem motivisan marsej i dosta golova danas...
GL ;-)
lester burnham

#1013 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

lester burnham

#1014 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

erni3 wrote:
@1,20
erni3

#1015 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by erni3 »

lester burnham wrote:
erni3 wrote:
@1,20

Zar je toliko opala kvota? Izgleda da sam na vrijeme uplatio :D
abondanzieri

#1016 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by abondanzieri »

erni3 wrote:
lester burnham wrote:
erni3 wrote:
@1,20

Zar je toliko opala kvota? Izgleda da sam na vrijeme uplatio :D
Biće da je Lester razumio da si mislio na 3+.a ne na više od tri :wink:
lester burnham

#1017 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

lester burnham wrote:
Valladolid - Gimnastic
tip 1@1,70

valladolid na sedmoj poziciji sekunde, a sest ekipa ide u play off. obzirom da se barcelona b nalazi na 6. poziciji a ne moze uci u primeru, ostaje borba valladolida i xereza (8.mjesto) za play off u preostala tri kola.
gimnastic obezbjedio opstanak, nema motiva, valladolid odlican kuci 13-3-3 i uz gol razliku 42:20.

1:0 FT
lester burnham

#1018 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

lester burnham wrote:SCOTLAND: FA Cup
Celtic - Motherwell
tip 1 @1,45

seltik je izgubio trku za titulu za samo jedan bod i mislim da ce dati sve od sebe da spasu sezonu osvajanjem kupa. madervil je ostvario ogroman uspjeh samim plasmanom u finale...

FT 3:0
gate

#1019 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by gate »

lester burnham wrote:
lester burnham wrote:
Valladolid - Gimnastic
tip 1@1,70

1:0 FT
Ma čist poklon ,kao i Seltik a po meni i Standard večeras
mef617

#1020 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by mef617 »

svaka cast lester...sigurice...josh schalke :D
lester burnham

#1021 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

gate

#1022 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by gate »

mef617 wrote:svaka cast lester...sigurice...josh schalke :D
Varaždin,Lugano,Salamanca a malo škakljivije ali mislim da bi i Nica trebala doći.
lester burnham

#1023 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

grazie,

@gate, pisali su vec o njemu, pa zbog toga nisam,
istog smo misljenja... ;-)
erni3

#1024 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by erni3 »

lester burnham wrote:Malaga - Barcelona
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html

Sta mislis Hoce li pedro zabiti i biti 2/2? :D

BTW: Nisam predlozio utakmicu Luton - Wimbeldon, razigravanje za cetvrtu ligu u Engleskoj. Luton pravo dobra ekipa, prosle godine bili u cetvrtoj ligi pa ispali u petu zato sto im je oduzeto 30 bodova zbog financijskih poteskoca. Wimbledon solidna ekipa, koja je pocela postizati rezultate nakon sto im je sponzor postao Sport Inceractive - Football Manager.
Uglavnom, odigram ja na toj utakmici da ce Luton dati gol. Kvota 1.30.
80 minuta i vidim 0:0 i ukljucim se ja preko interneta da pratim. Kad tamo, u zadnjih pet minuta:
1. sudija ne svira penal. Igrac je uputio loptu u prazan prostor u 16. Utrcava drugi igrac i pokupi loptu. Ispred njega izlazi golman. Golman radi "klizeci" i pokupi tog igraca koji je prethodno primio i potrcao sa loptom. I sudija, koji inace ima 27 godina, ne svira penal. Bio bi to i crveni za golmana, a Wimbeldon je izvrsio sve 3 izmjene, sto znaci da bi igrac stao na gol i branio. Znaci, bio bi gol 100%.
2. Pred sami kraj, krilo Lutona je ubacilo loptu u 16. Tamo je napadac Lutona izmedju 2 igraca protivnika. Nalazi se na desnom kraju peterca. Skace izmedju 2 igraca, udara loptu glavom, lopta prelazi preko golmana i udara u unutrasnji dio lijeve stative, na dijelu gdje se stativa i travnjak spajaju. Kad nisam poludio

Cekamo prolaz na druga 2 listica :D
gate

#1025 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by gate »

lester burnham wrote:grazie,

@gate, pisali su vec o njemu, pa zbog toga nisam,
istog smo misljenja... ;-)
Nisam vidio,jbo me Čačak ništa ne vidim evo već sat vremena :x
Post Reply