Trcanje...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- dobar osjecaj
#851 Re: Trcanje...
NE znam jeste li vec pisali o obuci iz trgovine Juventa. Danas sam vidjela par adidas patika koje su me zbunile. Relativno su jeftine, odnosno prejeftine da bi bile dobre tene za trcanje. Privukle su me jer su mekane i lagane pa bi ih uzela mozda za krace mekse ture. Sad kad ih trazim po nazivu u adidas online trgovinama taj model se ne pojavljuje ni u jednoj trgovini osim nekih stranica kao da su iz zone deep weba.
O cemu se tu moze raditi? Da li su to mozda neki modeli kakvi se mogu naruciti preko AE ili?
O cemu se tu moze raditi? Da li su to mozda neki modeli kakvi se mogu naruciti preko AE ili?
- mousstapha
#852 Re: Trcanje...
Kako se zove model tih patika?
-
Nadzorna_ploca
- dobar osjecaj
#854 Re: Trcanje...
Nije mi pala na pamet ideja njihove stranice. Nisu duramo nego ove ljubicaste run lite pacer po cijeni od 79 KM.
- Logovan
#855 Re: Trcanje...
Nekako mi je to baš puno.mousstapha wrote:Moze preko interneta i treba platiti 40 keka.Naravno za to dobijes majicu, medalju, okrepu...
- dobar osjecaj
#856 Re: Trcanje...
Nekako nije pod moranjeLogovan wrote:Nekako mi je to baš puno.mousstapha wrote:Moze preko interneta i treba platiti 40 keka.Naravno za to dobijes majicu, medalju, okrepu...
Misliš svi medalje dobijaju?
- mousstapha
#857 Re: Trcanje...
Da, svi koji zavrse. Imas i fun run od 4 kilometra.

- dobar osjecaj
#858 Re: Trcanje...
Imala sam nedavno povredu skocnog zgloba pa se polako pokusavam vratiti trcanju. Jutros su me na dva mjesta prepali psi. Prvo su me iznenadila dva vucjaka iz nekog ogradjenog dvorista a onda copor lutalica. Ali nista nije bilo tako smijesno i neugodno kao kad me na pola puta daleko od bilo cega (a opet bez ikakvog zaklona uz povremeni saobracaj i prolaznike) uhvatilo bolno grcenje u stomaku i osjecaj da moram instant u wc. Kakva muka i uzas
Inace, one Juventine jeftine Adidas ko perce lagane (fol running shoes) su preudobne i super za setnju i laganu rekreaciju. Mnogo bolja investicija su Adizero Boston 5. Zaljubljena sam u svaki cm tih patika.
Inace, one Juventine jeftine Adidas ko perce lagane (fol running shoes) su preudobne i super za setnju i laganu rekreaciju. Mnogo bolja investicija su Adizero Boston 5. Zaljubljena sam u svaki cm tih patika.
- mousstapha
#859 Re: Trcanje...
Adidas fakat pravi kvalitetne patike, barem ove premium modele. U svojima Glide Boost sam pretrčao ekvator i još uvijek nema ikakvih ozbljnijih oštećenja.
A psi lutalice su standardna priča za nas koji trčimo po Sarajevu. Povećavaju tu dozu adrenalina.
Nekad mi bude žao što nemam pulsmetar da vidim na grafičkom prikazu koliko se srce ubrza kod takvih iznenadnih susreta.
A psi lutalice su standardna priča za nas koji trčimo po Sarajevu. Povećavaju tu dozu adrenalina.
- azurna_obala
#860 Re: Trcanje...
dobar osjecaj wrote:NE znam jeste li vec pisali o obuci iz trgovine Juventa. Danas sam vidjela par adidas patika koje su me zbunile. Relativno su jeftine, odnosno prejeftine da bi bile dobre tene za trcanje. Privukle su me jer su mekane i lagane pa bi ih uzela mozda za krace mekse ture. Sad kad ih trazim po nazivu u adidas online trgovinama taj model se ne pojavljuje ni u jednoj trgovini osim nekih stranica kao da su iz zone deep weba.
Gdje se nalazi ova prodavnica?
Jel u Sarajevu?
- dobar osjecaj
#861 Re: Trcanje...
U BBI-u na onom medjuspratu gdje su Puma, Sportlife i jos neka sportska trgovina. Patike koje sam spominjala u postu su udobne, lagane ko perce ali ja ih ne bi koristila za duze i ozbiljnije trcanje. Jednostavno je prejednostavna gumena podloga i nisam imala osjecaj da me uopste stite od udaranja od beton.azurna_obala wrote:dobar osjecaj wrote:NE znam jeste li vec pisali o obuci iz trgovine Juventa. Danas sam vidjela par adidas patika koje su me zbunile. Relativno su jeftine, odnosno prejeftine da bi bile dobre tene za trcanje. Privukle su me jer su mekane i lagane pa bi ih uzela mozda za krace mekse ture. Sad kad ih trazim po nazivu u adidas online trgovinama taj model se ne pojavljuje ni u jednoj trgovini osim nekih stranica kao da su iz zone deep weba.
Gdje se nalazi ova prodavnica?
Jel u Sarajevu?
Ovo ti je ta patika iz Juvente:

a ovo je najbolja patika koju sam dosad koristila za trcanje:

Jedina slicnost je u tome sto su oba para nevjerovatno lagana. Inace su neuporedive.
- azurna_obala
#862 Re: Trcanje...
Hvala puno 
- forest gump
#863 Re: Trcanje...
Te prve patike su katastrofa za trčanja.
Druge su beton.
Druge su beton.
- Kemal Malovčić
#864 Re: Trcanje...
Zdravo, ljudi.
Trčim već par mjeseci i dobro je. Ali znojim se ko lud, inače se puno znojim, ali za vrijeme trčanja strašno puno. A budala nosio pamučne majice, mislio ok su.
Možete li mi preporučiti gdje da kupim neke majice i šorceve za trčanje? Može neka budžet varijanta.

Trčim već par mjeseci i dobro je. Ali znojim se ko lud, inače se puno znojim, ali za vrijeme trčanja strašno puno. A budala nosio pamučne majice, mislio ok su.
Možete li mi preporučiti gdje da kupim neke majice i šorceve za trčanje? Može neka budžet varijanta.
- Sodom1
#865 Re: Trcanje...
Ja sam godinama trcao po Alipasinom,oko bazena,Otoka..
Slabo sam sretao trkaca , pogotovo zenskih
Slabo sam sretao trkaca , pogotovo zenskih
-
samsung456
#866 Re: Trcanje...
Probaj na piku potraziti, bude jeftino kvalitetnih stvariKemal Malovčić wrote:Zdravo, ljudi.
-
testni_akaunt
#867 Re: Trcanje...
Samo sintetika. Pogledaj bude po sportskim radnjama maja za trčanje na sniženjuKemal Malovčić wrote:Zdravo, ljudi.
- Kemal Malovčić
#868 Re: Trcanje...
Hvala na savjetima.
Kupio sam nešto u Intersportu i nešto preko Pika.
Ako niste znali, izgleda da je SPORTLIFE kupio PRIMASPORT, bar onu prodavnicu u Intershopu, i tamo je sada 50% sniženje na sve Diadorine proizvode.
Ako niste znali, izgleda da je SPORTLIFE kupio PRIMASPORT, bar onu prodavnicu u Intershopu, i tamo je sada 50% sniženje na sve Diadorine proizvode.
- mousstapha
#869 Re: Trcanje...
Gdje se nalazi Intershop?
-
kolegione
#870 Re: Trcanje...
Interesuje me buduci da pusim, inace sam u solidnoj formi ali nisam se bavio nikakvim sportom oko pola godine da li bi mogao trcati uzbrdo niz brdo umjesto po ravnom to me ubija. Kolilo je dovoljno vremenski i kako je ispravno hvala lijepo
-
testni_akaunt
#871 Re: Trcanje...
Ja bih za početak kombinovao hodanje i lagano trčkaranje barem 15tak dana.kolegione wrote:Interesuje me buduci da pusim, inace sam u solidnoj formi ali nisam se bavio nikakvim sportom oko pola godine da li bi mogao trcati uzbrdo niz brdo umjesto po ravnom to me ubija. Kolilo je dovoljno vremenski i kako je ispravno hvala lijepo
Pa lagano po ravnom. Onda ces vec skontat kako sta ide. Brdo je ipak brdo, ne bih to odmah furao
- Sodom1
#872 Re: Trcanje...
Zavisi koliko imas godina drug
- forest gump
#873 Re: Trcanje...
Pokušaj pa ćeš sam skontati.kolegione wrote:Interesuje me buduci da pusim, inace sam u solidnoj formi ali nisam se bavio nikakvim sportom oko pola godine da li bi mogao trcati uzbrdo niz brdo umjesto po ravnom to me ubija. Kolilo je dovoljno vremenski i kako je ispravno hvala lijepo
-
quarterback
#874 Re: Trcanje...
u intersportu / konzum- ex mercator pofalici /su snizenja, juce sam gledao i ima nekih stvari za trcanjeKemal Malovčić wrote:Zdravo, ljudi.
- Kemal Malovčić
#875 Re: Trcanje...
To je Bingo na pofalićima. Na spratu.mousstapha wrote:Gdje se nalazi Intershop?