Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hmm, Kortney Olson ne izgleda da ima prangiju, ali ja sam po svom ukusu fascinirana sa njenim nogama. O ukusima se ne raspravlja inače.
@eniss
Zahvaljujem ti na uputama, ostaje mi da se posvetim na putu do planiranog cilja.
Za noge moras zaista da budeš 100% koncentrisana na treningu i kad osjetis bol, moras da nastavis da guras jos par ponavljanja.
I jos jedna stvar jako bitna.
Mijenjaj tezine i mijenjaj broj ponavljanja,,vjezbe, vrijeme treninga, probaj da miksujes sto mozes vise stvari. Noge se nenormalno brzo adaptiraju na svaki trening i onda samo cupkas u mjestu.
Leon16v wrote:Dobro bi bilo, naravno ako imaš vremena i mogucnosti da uradiš takvo nešto, svima bi moglo zasigurno
Imam, uradicemo video, trebao bi biti od kakve pomoci
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Blagodarim, cekamo, a poslusao sam tvoj savjet, i nadam se da sam na dobrom putu kad je trening za prsa u pitanju. Danas sam uradio trening za prsa, i evo, vec nakon par satica osjetim upalu, valjda je to dobar znak?!
Ako si smanjio tezinu i koncentrisao se na formu i da drzis tenziju na misicu onda ces definitivno i da vizuelno vidis rezultate ubrzo
Hmm, Kortney Olson ne izgleda da ima prangiju, ali ja sam po svom ukusu fascinirana sa njenim nogama. O ukusima se ne raspravlja inače.
@eniss
Zahvaljujem ti na uputama, ostaje mi da se posvetim na putu do planiranog cilja.
Mislim da bi zene trebale da teze nogama jedne Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Isabeli Fontana, nemoj se uvrijediti, ove noge kod Olsonke su za povracanje.
@eniss
Mislim da bi zene trebale da teze nogama jedne Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Isabeli Fontana, nemoj se uvrijediti, ove noge kod Olsonke su za povracanje.
Ovako ces isto komentarisati svoja prsa sad kad ti narastu
enisss wrote:Ako si smanjio tezinu i koncentrisao se na formu i da drzis tenziju na misicu onda ces definitivno i da vizuelno vidis rezultate ubrzo
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Smanjio sam tezinu i kontrolisao pokrete maksimalno, a prije sam dizao i vece tezine, ali upale su se rijetko javljale kao i napredak, a i genetika je problematicna.
drzacu se za sad manjih tezina.
@enisss
Ma moja prsa nece nikad biti ni u pola, sto bi rekli, u odnosu na ove noge.
Iskreno, ja tome i ne tezim, kod mene je sklad najvazniji.
svaka cast sto se tema aktivirala u pravom pravcu poceo sam nakon visemjesecne pauze (i 4 kg tezi) polako trenirati, i zanima me sta imate preporuciti za kardio u teretani koja nije bogata sadrzajem vezanim za kardio (2 trake, 2 bicikla i to je to). Hranu sam doveo u red, nema vise kobasica sa curryem i slicno za dorucak, nema na pauzi milki i slicnih gluposti, malo sam ekstremniji rezim uveo da se skinu ove naslage koje su se nabile za kratko vrijeme Uglavnom, cilj mi je skinuti jedno 6 kg, od preparata pijem whey, amino i l karnitin. Cekam da se vrijeme proljepsa pa lagano trcati u halilovicima, ali sta dotad da radi covjek
Očekivala jesam nesuvisle komentare, ali ne bi se osvrtala na tvoje motive
Iskren pozdrav.
konektovan wrote:
Neka žene teže same za sebe, nemoj se uvrijediti. Nisam u potrazi sa savjetom da bi moje noge težile navedenim osobama niti da bi se dopadale određenim muškarcima, već isključivo po mojoj slobodnoj volji za sebe. Ali dobro, znam gdje živim trenutno .
I tebi iskren pozdrav također.
svaki dan po jedna grupa, pet vježbi po 8-10 ponavljanja, ponekad ubacim trbušne i još malo dodatno noge i svaki dan kardio trčanje 15-20 minuta, zavisi koliko sam umoran
Ja to stalno mijenjam.
Evo sinoc za prsa sam odradio zagrijavanje na masini, 4 seta po 15 ponavljanja.
Poceo sam sa incline benchom, uradili smo oko 5-setova, s time sto je zadnji set bio drop.
Poslije toga uradili smo flies, sa malo vecim tezinama, onaj Jay Cutler still, to je nesto izmedju razvlacenja i obicnog pressa sa bucicama.
Treca vjezba su nam bila propadanja u supersetu sa inline chest press masinom.
Cetvrta vjezba, pullover, nekih 5-6 setova
I peta vjezba otisli smo na smith masinu i uradili isto kosi bench ali sa mnogo manjim uglom nego na regularnom kosom benchu. Zadnji set je isto bio drop.
Muscletechov platinum 100 posto casein? Valja li i može li poslužiti za pred spavanje? Ima neka akcija gdje je 27-28 doza za 42KM.
Pije li iko od vas uvecer kazein, odnosno u toku dana whey, a uvecer kazein? Nisam nikad uzimao vise od wheya jedanput u toku dana plus BCAA, pa ne znam da li bih nesto dobio sa kazeinom uvecer.
channel10 wrote:Muscletechov platinum 100 posto casein? Valja li i može li poslužiti za pred spavanje? Ima neka akcija gdje je 27-28 doza za 42KM.
Pije li iko od vas uvecer kazein, odnosno u toku dana whey, a uvecer kazein? Nisam nikad uzimao vise od wheya jedanput u toku dana plus BCAA, pa ne znam da li bih nesto dobio sa kazeinom uvecer.
Ja bi uzeo to da imam pare, ali mi trenutno nije ni potrebno posto imam whey, pa ga dva puta pijem dnevno
Imam i ja 1,8 kg wheya i kutiju anabolic haloo-a, ali sam mislio uzeti i kazein kad je ovako jeftin za uvecer. Jedino sto nisam nikad uzimao kazein pa ne znam ni kako djeluje, da li se isplati....
Ja pijem whey ujutru i poslije treninga a pred spavanje casein.
Ali vam ne mogu reci djeluje li,mislim zasto ne bi djelovao kad je to kvalitetan protein po svom sastavu aminokiselina.Treba biti svjestan da je taj casein samo jedna karika u lancu koji vodi do rezultata,ko moze finansijki neka ga ubaci...
Dakle whey,casein i jos 4 obroka dnevno i to je to sto se mene tice
Casein uzimam svaku noc pred spavanje, al sad da ce mi napraviti neku veliku razliku ako ga ne prestanem uzimati, i nece.
Obroci su najvazniji, i ako ne jedes kvalitetno i dovoljno naravno da neces ni imati zeljene rezultate.
Suplementacija dodje na kraju svega, kao slag na tortu.
Tarasov23 wrote:Molim vas jel moze neko da mi kaze kvalitetu i korist od suplementa Whey Perfection Body&Fit on kosta 45 km ?
Ja sam ga pio kod sebe u teratani, po dozu, okus je odličan (probao kokos, nutelu i malinu), a sigurno je tu i tamo sa kvalitetom zajedno i sa ostalim proteinima na našem tržištu.
Ljudi sta mislite za ovaj obrok poslije treninga za nekog ko zeli skinuti visak masnih naslaga na nezgodnim mjestima i minimalno povecati misice jer svjestan sam da se ne moze ocekivati oboje-mjerica whey pertection body i fit proteina s vodom,komad pileceg filea,tanjir supe,jedan zdenka sir i naranca ?Navodim samo ovaj obrok jer on je koliko znam najvazniji a ostala 3-4 sto jedem pazim svakako
Tarasov23 wrote:Ljudi sta mislite za ovaj obrok poslije treninga za nekog ko zeli skinuti visak masnih naslaga na nezgodnim mjestima i minimalno povecati misice jer svjestan sam da se ne moze ocekivati oboje-mjerica whey pertection body i fit proteina s vodom,komad pileceg filea,tanjir supe,jedan zdenka sir i naranca ?Navodim samo ovaj obrok jer on je koliko znam najvazniji a ostala 3-4 sto jedem pazim svakako
Da li bi bilo ok da povećam težinu kad radim trbušnjake i ostale varijante (podizanje nogu sa teretom) jer nakon 6 serija po 8 puta ne osjetim nikakve upale? Ili da promijenim broj ponavljanja u seriji? Radim sa 5kg podizanje nogu sa teretom i pločom od 10 obične trbušnjake.