Znaci jedini kontra argument je da sam ja iznerviran i da trebam uraditi par sklekova, i da je nesto sto cijeli fitness svijet koristi supljak?MyTao wrote:Sto se nerviras odma... hajd idi uradi nekoliko sklekova... udahni duboko... smiri se... sve je OK.enisss wrote:Da nam nisi sve ovo rekao ja ne znam sta bi mi bez tebe, stvarno si mi otvorio oci, svaka ti čast!MyTao wrote: Spot reducing? Really? Nema sanse...
Fat burneri mogu pomoci tako sto ce osobi dati energiju za workout, pomoci u motivaciji, pomoci ljudima da manje jedu (gubljenje apetita)... ali direktno ne mogu nista... postoji samo jedan nacin da se izgubi salo, a to je unositi manje kalorija nego sto tvoje tijelo treba... sve ostale metode su supljak. Bez dijete i rada nema nista.
Zaboravio si napisati jednu osnovnu funkciju fat burnera. Drugi put kad dodjes da nam izmislis toplu vodu barem napisi sve sto treba da ne bunis ljude.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Spot fat reducing je supljak... Covjek je pitao za magicnu pipulu koja ce mu pomoci za skidanje sala... ako ne promjeni workout rutinu i dijetu moze on jesti te tvoje fat burnere do sutra nista se nece promjeniti.
On nema problem sa motivacijom jer vec ide u teretanu 3-4 puta sedmicno... njemu ne trebaju fat burneri.
Jako zanimljivo.
Baj d vej, takvi kao ti mene jako nerviraju i definitivno cu razmisliti o uvodjenju te tvoje metode sklekovi i duboko disanje.
A sad da opet fino napisem da ne bi ljude bunili i pricali o nebitnim stvarima.
Fat burneri itekako pomazu u okruzenju KALORIJSKOG DEFICITA , sto ce reci da ostale stvari moraju da se ispune kako bi oni imali svoj potpuni ucinak.
Koje sastojke treba gledati?
1. L CARNITINE
pomaze kod transporta masti iz masnih naslaga do podrucja gdje se one mogu dalje pretvoriti u glukozu i potrositi.
Minimum je potrebno oko 1g l carnitina da bi uopste ovo djelovalo, idealno je uzimati 1500mg
2. CAFFEINE
pomaze kod ubrzavanja metabolizma i takodje pomaze kod dodatnog oslobadjanja masnih kiselina.
3.EXTRACT ZELENOG CAJA
Blokira apsorpciju odredjenje kolicine UH u stomaku, sto dovodi do toga da manje kalorija mora da iskoristimo.
Opet da ponovim da su burneri nesto sto ce sigurno pomoci ako osoba nastoji da izgubi težinu.
Podrazumjeva se da moras biti u KALORIJSKOM DEFICITU.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk