Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
enisss

#8901 Re: Teretana

Post by enisss »

Meni je pomalo cudno bilo to sto je ovamo sasvim normalno da ti cura pridje u teretani i pita za savjet.. njje to kao u Bosni da zene misle kako ce ako im bilder da neki savjet automatski izgledati kao oni :D
Imao sam par klijenata koji su odmah na prvom treningu rekli da ne zele izgledati kao ja :)
Kontam, e majko mila, kad bi to islo tako lako, svi, ili vecina bi bila nabildana :)
Kataklinger

#8902 Re: Teretana

Post by Kataklinger »

A ti im odgovarao ponosno: "I da zelite, ne mozete"? :)
Dr Baltazar

#8903 Re: Teretana

Post by Dr Baltazar »

Kataklinger wrote:A ti im odgovarao ponosno: "I da zelite, ne mozete"? :)
Pa i ne mogu, kao ni većina nas sa ove teme :)
yoda82

#8904 Re: Teretana

Post by yoda82 »

Raigor Stonehoof wrote:
DanteX wrote:Bitno je nikad ne gubiti nadu. To ti je kao u teretani, svaki dan se nadaš da dođe neka cura :lol:
Pa nije bas... uz rizik da zvucim pederasto :D mene vecina zenskinja u teretani nervira. Dodju, utegnute guzove izbace u onim helankama, sise podignu do zuba, u majicicama sa halterima, i samo zvjeraju gleda li ih neko.

Dekoncentrise u pm.
Trebali bi zamjeniti teretane...
Mustang1

#8905 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

enisss wrote:Meni je pomalo cudno bilo to sto je ovamo sasvim normalno da ti cura pridje u teretani i pita za savjet.. njje to kao u Bosni da zene misle kako ce ako im bilder da neki savjet automatski izgledati kao oni :D
Imao sam par klijenata koji su odmah na prvom treningu rekli da ne zele izgledati kao ja :)
Kontam, e majko mila, kad bi to islo tako lako, svi, ili vecina bi bila nabildana :)
Pridjem i ja i pokazem, iako nemam kvalifikacije kao ti, zene su ok iako mi je nekad crnjak prici jer svi gledaju odmah kontaju vidi nabacuje se, a samo zelim da se djevojka ne polomi, ali svaka se uvijek zahvali i onda kasnije ako nesto ne zna dodje sama i pita.
Ali muski ovi sto ne znaju :lol: :lol: valjda im ponos povrijedis sta ja znam, nedavno jedan radi biceps ali se ljulja ko jablan i ledjima vuce i ja mu kazem i objasnim kako treba, kaze on meni:"Ako mozes da mi ne govoris nista, nisam ja ovdje dosao po savjete" :D
MOSALJOZE

#8906 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Laže :pisnuo: :pisnuo: čuj ti njega
LAŽ!!!
MJAU - da

#8907 Re: Teretana

Post by MJAU - da »

Pa ne idete valjda u teretanu da gledate dupeta i bicepse? :? Mislim, ok. je pojavi se zgodan lik, tipa Enisss, logično da ćeš baciti pogled i nastaviš svog posla, ne kontam kako te nečije dupe, ili biceps može dekoncentrisati?

Uglavnom, ja sam za da razmijenimo iskustva, savjete i tako to, mora li sve na mahalu spasti? :(
Raigor Stonehoof

#8908 Re: Teretana

Post by Raigor Stonehoof »

MJAU - da wrote:Pa ne idete valjda u teretanu da gledate dupeta i bicepse? :(
ne idemo, i upravo je u tome poenta. zasto se obuci tako da istices sisetine i guzicu i doci kofol da treniras?

ja sam u teretani u sorcu i nekoj staroj majici, hocu da se koncentrisem na trening, a ne da pratim ko me smeka.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#8909 Re: Teretana

Post by konektovan »

Svi vole da zagledaju, i da budu zagledani, ne lazimo se.[emoji12]

Sent from my C6603 using Tapatalk
MJAU - da

#8910 Re: Teretana

Post by MJAU - da »

Raigor Stonehoof wrote:
MJAU - da wrote:Pa ne idete valjda u teretanu da gledate dupeta i bicepse? :(
ne idemo, i upravo je u tome poenta. zasto se obuci tako da istices sisetine i guzicu i doci kofol da treniras?

ja sam u teretani u sorcu i nekoj staroj majici, hocu da se koncentrisem na trening, a ne da pratim ko me smeka.
Pa nemoj ni pratiti, to je do tebe što te dekoncentriše. Nije do drugih nego do tebe, priznaj. Gdje god da odeš, tipa koncert s namjerom da poslušaš neki svoj bend uživo, naiđe i ona sa dupetom i dekolteom, pa je li te to dekoncentriše? Mene ne definitivno.
Raigor Stonehoof

#8911 Re: Teretana

konektovan wrote:Svi vole da zagledaju, i da budu zagledani, ne lazimo se.[emoji12]

Ima mjesto i vrijeme gdje zagledam i hocu da budem zagledan, a to nije teretana garant.

I nije do mene, definitivno. Zna se sta se radi u teretani, paradiranju je mjesto negdje drugo.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#8912 Re: RE: Re: Teretana

Post by konektovan »

Raigor Stonehoof wrote:
konektovan wrote:Svi vole da zagledaju, i da budu zagledani, ne lazimo se.[emoji12]

Ima mjesto i vrijeme gdje zagledam i hocu da budem zagledan, a to nije teretana garant.

I nije do mene, definitivno. Zna se sta se radi u teretani, paradiranju je mjesto negdje drugo.
Mozes ti raditi i zagledati, ako imas dovoljno vremena za trening.[emoji1]

enisss

#8913 Re: Teretana

Post by enisss »

pod hitno uvesti posebno muske a posebno zenske teretane :D
Mustang1

#8914 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Ovdje kod mene ima teretana sa posebnim zenskim terminom,a ima i jedna samo za zene.
MOSALJOZE

#8915 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Mustang1 wrote:Ovdje kod mene ima teretana sa posebnim zenskim terminom,a ima i jedna samo za zene.
Tu si redovan pretpostavljam 8)
Raigor Stonehoof

#8916 Re: Teretana

ne budimo ekstremni :D nisu sve hanume takve, vecina ih dodje obucena normalno za teretane. treba samo uvest dress code :)
enisss

#8917 Re: Teretana

Post by enisss »

Raigor Stonehoof wrote:ne budimo ekstremni :D nisu sve hanume takve, vecina ih dodje obucena normalno za teretane. treba samo uvest dress code :)
Sreca tvoja pa ne treniras u teretani gdje ja treniram :)
Mustang1

#8918 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

MOSALJOZE wrote:
Mustang1 wrote:Ovdje kod mene ima teretana sa posebnim zenskim terminom,a ima i jedna samo za zene.
Tu si redovan pretpostavljam 8)
Pa samo za zene :D :lol:
DanteX

#8919 Re: Teretana

Post by DanteX »

Tamo gdje ja treniram zna se u koja doba koja žena dolazi. Ali čim dođe neka nova, odmah se svi okreću za njom i muško i žensko.
Mustang1

#8920 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Da li malo promijenite i budete samo sa muskima.. :D
aewi

#8921 Re: Teretana

Post by aewi »

I mene to strasno nervira.
Cak sam i teretanu u kojoj sam kako i treniram i koju bas volim, promijenio zbog zenskih osoba sa tim stilom oblacenja... Mada je cak imala i odvojen prostor za zene...
Mada tu nije problem samo stil oblacenja, nego i taj neki stav. Ima djevojaka koje se znaju normalno obuci, da je i udobno i hajd sve to sta zenama odgovara, koje ce i komunicirati na pristojan nacin, ukratko dosle su da treniraju i da izvuku maksimum iz tog... Njima ako je potrebna pomoc, ima tu neka granica pristojnosti i ljubaznosti koja se tacno osjeti.
No, onaj drugi tip zena. Ne znam. Velika vecina barem ovih u ovoj mojoj bivsoj teretani tu i nisu da bi trenirale, nego da bi se pokazivale i nasle nesto, neke i sa strane... Neke mladjahne djevojke koje oblace tkanine koje nisu deblje od 1mm, pa ih i ove pocele kopirati... Jos gore je kad se namjerno krenu saginjati, praviti kojekakve poze, ometati, pa dok lezis stvori se u tvom privatnom krugu, pa ako ti za jednu spravu i ona ima potrebu za tom spravom, pa se kihotaju u blizini znojavih frajera, a oni napinju misice... Drama teska.
Mustang1

#8922 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

aewi wrote:I mene to strasno nervira.
Cak sam i teretanu u kojoj sam kako i treniram i koju bas volim, promijenio zbog zenskih osoba sa tim stilom oblacenja... Mada je cak imala i odvojen prostor za zene...
Mada tu nije problem samo stil oblacenja, nego i taj neki stav. Ima djevojaka koje se znaju normalno obuci, da je i udobno i hajd sve to sta zenama odgovara, koje ce i komunicirati na pristojan nacin, ukratko dosle su da treniraju i da izvuku maksimum iz tog... Njima ako je potrebna pomoc, ima tu neka granica pristojnosti i ljubaznosti koja se tacno osjeti.
No, onaj drugi tip zena. Ne znam. Velika vecina barem ovih u ovoj mojoj bivsoj teretani tu i nisu da bi trenirale, nego da bi se pokazivale i nasle nesto, neke i sa strane... Neke mladjahne djevojke koje oblace tkanine koje nisu deblje od 1mm, pa ih i ove pocele kopirati... Jos gore je kad se namjerno krenu saginjati, praviti kojekakve poze, ometati, pa dok lezis stvori se u tvom privatnom krugu, pa ako ti za jednu spravu i ona ima potrebu za tom spravom, pa se kihotaju u blizini znojavih frajera, a oni napinju misice... Drama teska.
Ja mislim da ce te sada mnogi pitati za lokaciju bivse teretane! :oops:
yoda82

#8923 Re: Teretana

Post by yoda82 »

Mustang1 wrote:
aewi wrote:I mene to strasno nervira.
Ja mislim da ce te sada mnogi pitati za lokaciju bivse teretane! :oops:
Upravo. Ja sad kontam kako uvijek fulim teretanu. U "mojim" teretanama 99% muškaraca, djevojka ako i dođe, rijetko kad se ponovo pojavi.
Nego pričajte gdje su te teretane gdje dolaze oskudno obučene djevojke. Može se nekad tu doći umjesto u kafanu :D
DanteX

#8924 Re: Teretana

Post by DanteX »

Ja se sjećam kada me jaran nagovorio da uplatim termin u Importane (ima jedno 5-6 godina, kad je Importane normalno radio i bio IN). Uglavnom, odem sa njim i vidim puno djevojaka i žena. I baš onako, pokazivanje svega i svačega. Ali to su najviše radile one malo "starije", dok su mlađe cure bile više stidne šta se tiče toga. U ovoj teretani gdje ja treniram nema toga, barem ne u prvoj smjeni. Rijetko dođem u drugu, tako da ne znam kakva je tu tada situacija. Ali i ovo šta se vidi u prvoj smjeni... nije baš nešto :P
yoda82

#8925 Re: Teretana

Post by yoda82 »

Je li ko koristio ovaj BCAA?

https://www.proteini.si/ba/aminokiselin ... bcaa-500g/

Cijena mu izgleda ok. (57 KM za 77 doza od 5 g)
Post Reply