Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je pomalo cudno bilo to sto je ovamo sasvim normalno da ti cura pridje u teretani i pita za savjet.. njje to kao u Bosni da zene misle kako ce ako im bilder da neki savjet automatski izgledati kao oni
Imao sam par klijenata koji su odmah na prvom treningu rekli da ne zele izgledati kao ja
Kontam, e majko mila, kad bi to islo tako lako, svi, ili vecina bi bila nabildana
DanteX wrote:Bitno je nikad ne gubiti nadu. To ti je kao u teretani, svaki dan se nadaš da dođe neka cura
Pa nije bas... uz rizik da zvucim pederasto mene vecina zenskinja u teretani nervira. Dodju, utegnute guzove izbace u onim helankama, sise podignu do zuba, u majicicama sa halterima, i samo zvjeraju gleda li ih neko.
enisss wrote:Meni je pomalo cudno bilo to sto je ovamo sasvim normalno da ti cura pridje u teretani i pita za savjet.. njje to kao u Bosni da zene misle kako ce ako im bilder da neki savjet automatski izgledati kao oni
Imao sam par klijenata koji su odmah na prvom treningu rekli da ne zele izgledati kao ja
Kontam, e majko mila, kad bi to islo tako lako, svi, ili vecina bi bila nabildana
Pridjem i ja i pokazem, iako nemam kvalifikacije kao ti, zene su ok iako mi je nekad crnjak prici jer svi gledaju odmah kontaju vidi nabacuje se, a samo zelim da se djevojka ne polomi, ali svaka se uvijek zahvali i onda kasnije ako nesto ne zna dodje sama i pita.
Ali muski ovi sto ne znaju valjda im ponos povrijedis sta ja znam, nedavno jedan radi biceps ali se ljulja ko jablan i ledjima vuce i ja mu kazem i objasnim kako treba, kaze on meni:"Ako mozes da mi ne govoris nista, nisam ja ovdje dosao po savjete"
Pa ne idete valjda u teretanu da gledate dupeta i bicepse? Mislim, ok. je pojavi se zgodan lik, tipa Enisss, logično da ćeš baciti pogled i nastaviš svog posla, ne kontam kako te nečije dupe, ili biceps može dekoncentrisati?
Uglavnom, ja sam za da razmijenimo iskustva, savjete i tako to, mora li sve na mahalu spasti?
MJAU - da wrote:Pa ne idete valjda u teretanu da gledate dupeta i bicepse?
ne idemo, i upravo je u tome poenta. zasto se obuci tako da istices sisetine i guzicu i doci kofol da treniras?
ja sam u teretani u sorcu i nekoj staroj majici, hocu da se koncentrisem na trening, a ne da pratim ko me smeka.
Pa nemoj ni pratiti, to je do tebe što te dekoncentriše. Nije do drugih nego do tebe, priznaj. Gdje god da odeš, tipa koncert s namjerom da poslušaš neki svoj bend uživo, naiđe i ona sa dupetom i dekolteom, pa je li te to dekoncentriše? Mene ne definitivno.
I mene to strasno nervira.
Cak sam i teretanu u kojoj sam kako i treniram i koju bas volim, promijenio zbog zenskih osoba sa tim stilom oblacenja... Mada je cak imala i odvojen prostor za zene...
Mada tu nije problem samo stil oblacenja, nego i taj neki stav. Ima djevojaka koje se znaju normalno obuci, da je i udobno i hajd sve to sta zenama odgovara, koje ce i komunicirati na pristojan nacin, ukratko dosle su da treniraju i da izvuku maksimum iz tog... Njima ako je potrebna pomoc, ima tu neka granica pristojnosti i ljubaznosti koja se tacno osjeti.
No, onaj drugi tip zena. Ne znam. Velika vecina barem ovih u ovoj mojoj bivsoj teretani tu i nisu da bi trenirale, nego da bi se pokazivale i nasle nesto, neke i sa strane... Neke mladjahne djevojke koje oblace tkanine koje nisu deblje od 1mm, pa ih i ove pocele kopirati... Jos gore je kad se namjerno krenu saginjati, praviti kojekakve poze, ometati, pa dok lezis stvori se u tvom privatnom krugu, pa ako ti za jednu spravu i ona ima potrebu za tom spravom, pa se kihotaju u blizini znojavih frajera, a oni napinju misice... Drama teska.
aewi wrote:I mene to strasno nervira.
Cak sam i teretanu u kojoj sam kako i treniram i koju bas volim, promijenio zbog zenskih osoba sa tim stilom oblacenja... Mada je cak imala i odvojen prostor za zene...
Mada tu nije problem samo stil oblacenja, nego i taj neki stav. Ima djevojaka koje se znaju normalno obuci, da je i udobno i hajd sve to sta zenama odgovara, koje ce i komunicirati na pristojan nacin, ukratko dosle su da treniraju i da izvuku maksimum iz tog... Njima ako je potrebna pomoc, ima tu neka granica pristojnosti i ljubaznosti koja se tacno osjeti.
No, onaj drugi tip zena. Ne znam. Velika vecina barem ovih u ovoj mojoj bivsoj teretani tu i nisu da bi trenirale, nego da bi se pokazivale i nasle nesto, neke i sa strane... Neke mladjahne djevojke koje oblace tkanine koje nisu deblje od 1mm, pa ih i ove pocele kopirati... Jos gore je kad se namjerno krenu saginjati, praviti kojekakve poze, ometati, pa dok lezis stvori se u tvom privatnom krugu, pa ako ti za jednu spravu i ona ima potrebu za tom spravom, pa se kihotaju u blizini znojavih frajera, a oni napinju misice... Drama teska.
Ja mislim da ce te sada mnogi pitati za lokaciju bivse teretane!
aewi wrote:I mene to strasno nervira.
Ja mislim da ce te sada mnogi pitati za lokaciju bivse teretane!
Upravo. Ja sad kontam kako uvijek fulim teretanu. U "mojim" teretanama 99% muškaraca, djevojka ako i dođe, rijetko kad se ponovo pojavi.
Nego pričajte gdje su te teretane gdje dolaze oskudno obučene djevojke. Može se nekad tu doći umjesto u kafanu
Ja se sjećam kada me jaran nagovorio da uplatim termin u Importane (ima jedno 5-6 godina, kad je Importane normalno radio i bio IN). Uglavnom, odem sa njim i vidim puno djevojaka i žena. I baš onako, pokazivanje svega i svačega. Ali to su najviše radile one malo "starije", dok su mlađe cure bile više stidne šta se tiče toga. U ovoj teretani gdje ja treniram nema toga, barem ne u prvoj smjeni. Rijetko dođem u drugu, tako da ne znam kakva je tu tada situacija. Ali i ovo šta se vidi u prvoj smjeni... nije baš nešto