Evo sherbe ti odluči kao žensko.Jel ti draže vidjeti momka sa definicijom ili masom.Malo je na ovoj desnoj slici pretjerao,ali nemam boljeg primjera
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Čista izmišljotina ovo u vezi sklekova.Jedina stvar na koju bi ja obratio pažnju jest da jedem prije na 2+ h prije spavanjaRonVlaar wrote:Ljudi treba mi savjet.Radim jedan program sklekova svaki drugi dan, dilema mi je sta jesti poslije sklekova ? Radim ih navecer i plasim se da ako budem nesto jeo, da ne bi imao salo jer cuo sam da jelo navecer nije zdravo.Koliko ima istine u tome ?
Vidi to nije nikava matematika.RonVlaar wrote: Koliki omjer izmedju unosa proteina i karbohidrata treba da bude ? Cuo sam da prevelik unos proteina/premali unos karbohidrata moze prouzrokovati ozbiljne probleme.
Slažem se sa ovime,znam iz ličnog iskustva kako ta teorija dovodi do opće konfuzije i da je u većini slučajeva kontraproduktivna i štetna(naravno ne sva).Darkstorm wrote:Ja mislim da je najveci problem u cijeloj prici ustvari internet.Zadaju se ljudi guglati i naidju na hiljade nekih rjesenja i odgovora, koji su uglavnom protivni jedni drugima.I haj' ti onda znaj kako sta...
0,8g/kg je malo čak i da čitav dan ležiš kući.Darkstorm wrote:BTW pri gubitku tezine, unos proteina 0.8 g po kg ? Jel bas mora toliko ?
MOSALJOZE wrote:A o čemu je riječ 0,8 i to??
Želim znati odkud ti ta informacija da je 0.8 p/kg dovoljno?Darkstorm wrote:Eto vidisA cesto ces naci da treba oko 0.8...
Koliko je onda potrebno ?
I btw ja mislim da cu ipak odustati.Nesigurno mi je sve ovo, igra s brojkama oko hrane.Jos na kraju kakvu bolest fasovati zbog nekontrolisanog gubitka tezine, gubiti misicnu masu i sl.