Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
callmethebreeeze

#701 Re: Teretana

Post by callmethebreeeze »

ja sam danas prsa, tricepse i prednji dio ramena radio. trudim da se svaki trening uradim ispod sat vremena, sto mi je danas i poslo za rukom. i pravo sam se umorio, a stigao sam svaku vjezbu uraditi po najmanje tri puta.
burek_in_space

#702 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

hana_montana wrote:ja se smrzoh :cry: :D
Pa trazhish nekog nabildanog da te ugrije?! :lol: :P
callmethebreeeze wrote:ja sam danas prsa, tricepse i prednji dio ramena radio. trudim da se svaki trening uradim ispod sat vremena, sto mi je danas i poslo za rukom. i pravo sam se umorio, a stigao sam svaku vjezbu uraditi po najmanje tri puta.
Breeze, ili 5 ili 6 serija, nemoj mi ovog fusheraja i na temi i u teretani. :oops: :mrgreen:
callmethebreeeze

#703 Re: Teretana

tri serije, plus jedna za zagrijavanje. to ispadne cetiri. taman.
:D :D
burek_in_space

#704 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

callmethebreeeze wrote:tri serije, plus jedna za zagrijavanje. to ispadne cetiri. taman.
Nikad od tebe bilder. :oops: :D

Koliko ponavljanja radish u jednoj seriji?!
callmethebreeeze

#705 Re: Teretana

burek_in_space wrote:
callmethebreeeze wrote:tri serije, plus jedna za zagrijavanje. to ispadne cetiri. taman.
Nikad od tebe bilder. :oops: :D

Koliko ponavljanja radish u jednoj seriji?!
pa, sad radim program sa sto vecom kilazom, tako da radim izmedju 4 i 6.
suspect_zero

#706 Re: Teretana

Post by suspect_zero »

sitna.buranija wrote:Bildatel' narode :)

Ma yok :oops: :twisted: ........ja idem da se foliram, vrckam i promovišem novi print na majici :skoljka: :mrgreen:
burek_in_space

#707 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

callmethebreeeze wrote:
Nishta topljenje masti, definicija za more :oops: i slichno?! :D
callmethebreeeze

#708 Re: Teretana

burek_in_space wrote:
callmethebreeeze wrote:
ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.
:D :D :D

ali imam jedan hiitprogram koji kontam probati, medjutim zato mi treba jedno mjesec.dva totalnog odricanja od cigara, vutre, vina i hedonizma uopce.
burek_in_space

#709 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

callmethebreeeze wrote: ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.

ali imam jedan hiitprogram koji kontam probati, medjutim zato mi treba jedno mjesec.dva totalnog odricanja od cigara, vutre, vina i hedonizma uopce.
Ljudski je dijeliti :oops: Nakachi ga ili ovdje ili pp. :D

Vozdra, odoh trenirat' :mrgreen:
callmethebreeeze

#710 Re: Teretana

burek_in_space wrote:
callmethebreeeze wrote: ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.

Ljudski je dijeliti :oops: Nakachi ga ili ovdje ili pp. :D

Vozdra, odoh trenirat' :mrgreen:
ocu. nije frka. taman dok ti treniras ja cu ga pokusati prevesti. svakako sam na poslu. firma casti.
:D
callmethebreeeze

#711 Re: Teretana

joj, ogroman je ovaj tekst, nemam sad vremena da ga prevodim, ali izgleda pravo zajeban.
:-) :-) :-)
enisss

#712 Re: Teretana

Post by enisss »

hajde breeze sta si se stisno :-D Prevedi barem neke dijelove :)
callmethebreeeze

#713 Re: Teretana

enisss wrote:hajde breeze sta si se stisno :-D Prevedi barem neke dijelove :)
prevescu, ali sam na poslu, pa nemam vremena sad.
lerdi

#714 Re: Teretana

Post by lerdi »

callmethebreeeze wrote:
burek_in_space wrote:
callmethebreeeze wrote:
ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.

Da pogađamo bez čega će biti najteže :D

Nakon dva mjeseca pauze zbog povrede danas se ponovo krenulo sa radom. Pokupio sam odavde dosta toga i planiram da isprobam 8-)
nova_korisnica

#715 Re: Teretana

Post by nova_korisnica »

a kakaF ti je taj hiiitprogram?? podijeli sa rajom...ne budi skrt :D
nAN3

#716 Re: Teretana

Post by nAN3 »

imal neko od vas da je (iskusan) koristio danabol ( plava srca )
Image
imam par pitanja u vezi trajanja kure , dnevne doze i oko zastite liv 52 jel se uzima prije poslije ili tokom kure...
da mi ukratko isprica svoje iskustvo
molim osobe koje ne znaju o cemu je rijec da zaobidju post
sitna.buranija

#717 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

Dianabol/danabol/d-bol.
Sto se tice jetre, kao i svi oralno uzimani steroidi - steti, pogotovo dugorocno. Dok se uzima, pije se Clomid/Nolvadex da se smanje efekti estrogena. I pored toga, visoko je androgen - sto znaci da ces dobiti akne, odlakavit ces dodatno gdje ne treba, a ako imas genetsku sklonost celavljenu - jos ce ti brze poceti opadati kosa (daljnjom obradom u tijelu, dianabol se pretvara u derivat testosterona, DHT, koji uzrokuje ove pojave)! O kurama sam dosta citao, ali ne planiram to ikad sebi raditi, poslije toga vise nisi isti. :D Steroide smijes koristiti samo nakon visegodisnjeg iskustva u teretani, i kad si siguran da si udario u granicu svog genetskog potencijala, kada imas sredjenu ishranu i trening. Ako to bas zelis, pogledaj forum.teretana.net, podforum steroidi, tu se mozes jako dobro informisati.
nAN3

#718 Re: Teretana

Post by nAN3 »

sitna.buranija wrote:Dianabol/danabol/d-bol.
Sto se tice jetre, kao i svi oralno uzimani steroidi - steti, pogotovo dugorocno. Dok se uzima, pije se Clomid/Nolvadex da se smanje efekti estrogena. I pored toga, visoko je androgen - sto znaci da ces dobiti akne, odlakavit ces dodatno gdje ne treba, a ako imas genetsku sklonost celavljenu - jos ce ti brze poceti opadati kosa (daljnjom obradom u tijelu, dianabol se pretvara u derivat testosterona, DHT, koji uzrokuje ove pojave)! O kurama sam dosta citao, ali ne planiram to ikad sebi raditi, poslije toga vise nisi isti. :D Steroide smijes koristiti samo nakon visegodisnjeg iskustva u teretani, i kad si siguran da si udario u granicu svog genetskog potencijala, kada imas sredjenu ishranu i trening. Ako to bas zelis, pogledaj forum.teretana.net, podforum steroidi, tu se mozes jako dobro informisati.
interesuje me zastita kad se uzima za vrijeme kure prije nje ili poslije i u kojoj kolicini negdje sam procito prvi dan 60mg :shock: malo previse
kura traje 4-6 sedmica 15-25mg dnevno
cito sam svakakva iskustva ljudi svi su 'prosli' al mene sputava onaj momak sto je umro u bl 2009. cini mi se od danabola..
jednostavno treba mi neka osoba, koja je to koristila, da popricam s njom da vidim rezultate posljedice koje su mu ostale ( ako su ostale )
sitna.buranija

#719 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

Dianabol se, koliko ja znam, uzima u dozama do 30mg dnevno, ne vise od 8 sedmica, zbog opasnosti po jetru. Kako vec rekoh, vrlo je jak anabolik i androgen, i dovoljan je da sam "uradi posao". Treba se uzimati zastita za jetru, npr. Silimarin, a u toku ciklusa se uzima i Nolvadex. Nakon zavrsetka ciklusa, ide faza PCT-a (post-cycle therapy), Nolvadex i Clomid.

Koliko godina imas, koliko treniras, kakve su ti mjere (visina/tezina), cilj koji zelis postici sa AAS? Nabaci i sliku ako ti nije mrsko. :D
enisss wrote:Eh...evo danas idem raditi noge i ramena....trenutno sam ispod 100 kg :)...dodatni trening u sali odradjuje svoje :)...Nista bez cardia.....topim se topimmmmmmmmmmmm :))))))
Samo udri sefe, prije manje od mjesec dana si sisao 105 :thumbup:
callmethebreeeze

#720 Re: Teretana

sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje :D , odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?

i jedno ozbiljuno pitanje:
da li je ovo legalno kod nas?
suspect_zero

#721 Re: Teretana

Post by suspect_zero »

callmethebreeeze wrote:sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje :D , odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?

Sjooooo, hoćeš bit' privlačan :mrgreen: :lol: :lol: ........sorry na skretanj s' teme :)
sitna.buranija

#722 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

callmethebreeeze wrote:sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje :D , odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?

Odgovor na prvo pitanje je da. Ima i manje opasnih steroida, dianabol je bas zestok... ali ko ga uzima na masi dobiva 1-2kg misicne mase sedmicno. Naravno, svaki put kada se zapocne sa novom kurom - mora se uzeti veca kolicina da bi se dobili rezultati... bas kao droga. Sam odredjujes da li platiti rizik, ja kazem ne. :)
Ne znam kakav je stav naseg zakona prema ovog, ali realno je da granici sa sivom zonom... mada se moze i oglasima i na online prodavnicama poput marketa i pika pronaci. Ako neko zna, slobodno nek postavi.
callmethebreeeze

#723 Re: Teretana

suspect_zero wrote:

Sjooooo, hoćeš bit' privlačan :mrgreen: :lol: :lol: ........sorry na skretanj s' teme :)
:evil: :D :run:
callmethebreeeze

#724 Re: Teretana

sitna.buranija wrote:

Odgovor na prvo pitanje je da. Ima i manje opasnih steroida, dianabol je bas zestok... ali ko ga uzima na masi dobiva 1-2kg misicne mase sedmicno. Naravno, svaki put kada se zapocne sa novom kurom - mora se uzeti veca kolicina da bi se dobili rezultati... bas kao droga. Sam odredjujes da li platiti rizik, ja kazem ne. :)
Ne znam kakav je stav naseg zakona prema ovog, ali realno je da granici sa sivom zonom... mada se moze i oglasima i na online prodavnicama poput marketa i pika pronaci. Ako neko zna, slobodno nek postavi.
Ja isto ne bih ni u ludilu. toliko sam procitao clanaka o posljedicama, da ne vjerujem da se isplati igrati rulet sa svojim zdravljem zarad par kila misica.
enisss

#725 Re: Teretana

Post by enisss »

sitna.buranija wrote:Dianabol se, koliko ja znam, uzima u dozama do 30mg dnevno, ne vise od 8 sedmica, zbog opasnosti po jetru. Kako vec rekoh, vrlo je jak anabolik i androgen, i dovoljan je da sam "uradi posao". Treba se uzimati zastita za jetru, npr. Silimarin, a u toku ciklusa se uzima i Nolvadex. Nakon zavrsetka ciklusa, ide faza PCT-a (post-cycle therapy), Nolvadex i Clomid.

Koliko godina imas, koliko treniras, kakve su ti mjere (visina/tezina), cilj koji zelis postici sa AAS? Nabaci i sliku ako ti nije mrsko. :D
enisss wrote:Eh...evo danas idem raditi noge i ramena....trenutno sam ispod 100 kg :)...dodatni trening u sali odradjuje svoje :)...Nista bez cardia.....topim se topimmmmmmmmmmmm :))))))
Samo udri sefe, prije manje od mjesec dana si sisao 105 :thumbup:
Poslije jednog cardio odem do prijatelja na trening da malo "udaram vrecu" :)...Zarazim se i sad s njima treniram svaki dan.....kile nestaju samo tako :)...Preporucio bi svima koji zele da smrsaju hehe :)
Post Reply