Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
callmethebreeeze
#701 Re: Teretana
ja sam danas prsa, tricepse i prednji dio ramena radio. trudim da se svaki trening uradim ispod sat vremena, sto mi je danas i poslo za rukom. i pravo sam se umorio, a stigao sam svaku vjezbu uraditi po najmanje tri puta.
- burek_in_space
#702 Re: Teretana
Pa trazhish nekog nabildanog da te ugrije?!hana_montana wrote:ja se smrzoh![]()
Breeze, ili 5 ili 6 serija, nemoj mi ovog fusheraja i na temi i u teretani.callmethebreeeze wrote:ja sam danas prsa, tricepse i prednji dio ramena radio. trudim da se svaki trening uradim ispod sat vremena, sto mi je danas i poslo za rukom. i pravo sam se umorio, a stigao sam svaku vjezbu uraditi po najmanje tri puta.
-
callmethebreeeze
#703 Re: Teretana
tri serije, plus jedna za zagrijavanje. to ispadne cetiri. taman.

- burek_in_space
#704 Re: Teretana
Nikad od tebe bilder.callmethebreeeze wrote:tri serije, plus jedna za zagrijavanje. to ispadne cetiri. taman.
![]()
Koliko ponavljanja radish u jednoj seriji?!
-
callmethebreeeze
#705 Re: Teretana
pa, sad radim program sa sto vecom kilazom, tako da radim izmedju 4 i 6.burek_in_space wrote:Nikad od tebe bilder.callmethebreeeze wrote:tri serije, plus jedna za zagrijavanje. to ispadne cetiri. taman.
![]()
![]()
![]()
Koliko ponavljanja radish u jednoj seriji?!
-
suspect_zero
#706 Re: Teretana
sitna.buranija wrote:Bildatel' narode
Ma yok
- burek_in_space
#707 Re: Teretana
Nishta topljenje masti, definicija za morecallmethebreeeze wrote:
pa, sad radim program sa sto vecom kilazom, tako da radim izmedju 4 i 6.
-
callmethebreeeze
#708 Re: Teretana
ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.burek_in_space wrote:Nishta topljenje masti, definicija za morecallmethebreeeze wrote:
pa, sad radim program sa sto vecom kilazom, tako da radim izmedju 4 i 6.i slichno?!
ali imam jedan hiitprogram koji kontam probati, medjutim zato mi treba jedno mjesec.dva totalnog odricanja od cigara, vutre, vina i hedonizma uopce.
- burek_in_space
#709 Re: Teretana
Ljudski je dijeliticallmethebreeeze wrote: ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.
![]()
![]()
![]()
ali imam jedan hiitprogram koji kontam probati, medjutim zato mi treba jedno mjesec.dva totalnog odricanja od cigara, vutre, vina i hedonizma uopce.
Vozdra, odoh trenirat'
-
callmethebreeeze
#710 Re: Teretana
ocu. nije frka. taman dok ti treniras ja cu ga pokusati prevesti. svakako sam na poslu. firma casti.burek_in_space wrote:Ljudski je dijeliticallmethebreeeze wrote: ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.
![]()
![]()
![]()
ali imam jedan hiitprogram koji kontam probati, medjutim zato mi treba jedno mjesec.dva totalnog odricanja od cigara, vutre, vina i hedonizma uopce.Nakachi ga ili ovdje ili pp.
![]()
Vozdra, odoh trenirat'
-
callmethebreeeze
#711 Re: Teretana
joj, ogroman je ovaj tekst, nemam sad vremena da ga prevodim, ali izgleda pravo zajeban.

-
enisss
#712 Re: Teretana
hajde breeze sta si se stisno
Prevedi barem neke dijelove 
-
callmethebreeeze
#713 Re: Teretana
prevescu, ali sam na poslu, pa nemam vremena sad.enisss wrote:hajde breeze sta si se stisnoPrevedi barem neke dijelove
- lerdi
#714 Re: Teretana
Da pogađamo bez čega će biti najtežecallmethebreeeze wrote:ma jok, zena dobila novi posao, nista od odmora ovog ljeta.burek_in_space wrote:Nishta topljenje masti, definicija za morecallmethebreeeze wrote:
pa, sad radim program sa sto vecom kilazom, tako da radim izmedju 4 i 6.i slichno?!
![]()
![]()
![]()
Nakon dva mjeseca pauze zbog povrede danas se ponovo krenulo sa radom. Pokupio sam odavde dosta toga i planiram da isprobam
-
nova_korisnica
#715 Re: Teretana
a kakaF ti je taj hiiitprogram?? podijeli sa rajom...ne budi skrt 
-
nAN3
#716 Re: Teretana
imal neko od vas da je (iskusan) koristio danabol ( plava srca )

imam par pitanja u vezi trajanja kure , dnevne doze i oko zastite liv 52 jel se uzima prije poslije ili tokom kure...
da mi ukratko isprica svoje iskustvo
molim osobe koje ne znaju o cemu je rijec da zaobidju post

imam par pitanja u vezi trajanja kure , dnevne doze i oko zastite liv 52 jel se uzima prije poslije ili tokom kure...
da mi ukratko isprica svoje iskustvo
molim osobe koje ne znaju o cemu je rijec da zaobidju post
-
sitna.buranija
#717 Re: Teretana
Dianabol/danabol/d-bol.
Sto se tice jetre, kao i svi oralno uzimani steroidi - steti, pogotovo dugorocno. Dok se uzima, pije se Clomid/Nolvadex da se smanje efekti estrogena. I pored toga, visoko je androgen - sto znaci da ces dobiti akne, odlakavit ces dodatno gdje ne treba, a ako imas genetsku sklonost celavljenu - jos ce ti brze poceti opadati kosa (daljnjom obradom u tijelu, dianabol se pretvara u derivat testosterona, DHT, koji uzrokuje ove pojave)! O kurama sam dosta citao, ali ne planiram to ikad sebi raditi, poslije toga vise nisi isti.
Steroide smijes koristiti samo nakon visegodisnjeg iskustva u teretani, i kad si siguran da si udario u granicu svog genetskog potencijala, kada imas sredjenu ishranu i trening. Ako to bas zelis, pogledaj forum.teretana.net, podforum steroidi, tu se mozes jako dobro informisati.
Sto se tice jetre, kao i svi oralno uzimani steroidi - steti, pogotovo dugorocno. Dok se uzima, pije se Clomid/Nolvadex da se smanje efekti estrogena. I pored toga, visoko je androgen - sto znaci da ces dobiti akne, odlakavit ces dodatno gdje ne treba, a ako imas genetsku sklonost celavljenu - jos ce ti brze poceti opadati kosa (daljnjom obradom u tijelu, dianabol se pretvara u derivat testosterona, DHT, koji uzrokuje ove pojave)! O kurama sam dosta citao, ali ne planiram to ikad sebi raditi, poslije toga vise nisi isti.
-
nAN3
#718 Re: Teretana
interesuje me zastita kad se uzima za vrijeme kure prije nje ili poslije i u kojoj kolicini negdje sam procito prvi dan 60mgsitna.buranija wrote:Dianabol/danabol/d-bol.
Sto se tice jetre, kao i svi oralno uzimani steroidi - steti, pogotovo dugorocno. Dok se uzima, pije se Clomid/Nolvadex da se smanje efekti estrogena. I pored toga, visoko je androgen - sto znaci da ces dobiti akne, odlakavit ces dodatno gdje ne treba, a ako imas genetsku sklonost celavljenu - jos ce ti brze poceti opadati kosa (daljnjom obradom u tijelu, dianabol se pretvara u derivat testosterona, DHT, koji uzrokuje ove pojave)! O kurama sam dosta citao, ali ne planiram to ikad sebi raditi, poslije toga vise nisi isti.Steroide smijes koristiti samo nakon visegodisnjeg iskustva u teretani, i kad si siguran da si udario u granicu svog genetskog potencijala, kada imas sredjenu ishranu i trening. Ako to bas zelis, pogledaj forum.teretana.net, podforum steroidi, tu se mozes jako dobro informisati.
kura traje 4-6 sedmica 15-25mg dnevno
cito sam svakakva iskustva ljudi svi su 'prosli' al mene sputava onaj momak sto je umro u bl 2009. cini mi se od danabola..
jednostavno treba mi neka osoba, koja je to koristila, da popricam s njom da vidim rezultate posljedice koje su mu ostale ( ako su ostale )
-
sitna.buranija
#719 Re: Teretana
Dianabol se, koliko ja znam, uzima u dozama do 30mg dnevno, ne vise od 8 sedmica, zbog opasnosti po jetru. Kako vec rekoh, vrlo je jak anabolik i androgen, i dovoljan je da sam "uradi posao". Treba se uzimati zastita za jetru, npr. Silimarin, a u toku ciklusa se uzima i Nolvadex. Nakon zavrsetka ciklusa, ide faza PCT-a (post-cycle therapy), Nolvadex i Clomid.
Koliko godina imas, koliko treniras, kakve su ti mjere (visina/tezina), cilj koji zelis postici sa AAS? Nabaci i sliku ako ti nije mrsko.

Koliko godina imas, koliko treniras, kakve su ti mjere (visina/tezina), cilj koji zelis postici sa AAS? Nabaci i sliku ako ti nije mrsko.
Samo udri sefe, prije manje od mjesec dana si sisao 105enisss wrote:Eh...evo danas idem raditi noge i ramena....trenutno sam ispod 100 kg...dodatni trening u sali odradjuje svoje
...Nista bez cardia.....topim se topimmmmmmmmmmmm
)))))
-
callmethebreeeze
#720 Re: Teretana
sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje
, odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?

i jedno ozbiljuno pitanje:
da li je ovo legalno kod nas?

-
suspect_zero
#721 Re: Teretana
callmethebreeeze wrote:sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje, odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?
Sjooooo, hoćeš bit' privlačan
-
sitna.buranija
#722 Re: Teretana
Odgovor na prvo pitanje je da. Ima i manje opasnih steroida, dianabol je bas zestok... ali ko ga uzima na masi dobiva 1-2kg misicne mase sedmicno. Naravno, svaki put kada se zapocne sa novom kurom - mora se uzeti veca kolicina da bi se dobili rezultati... bas kao droga. Sam odredjujes da li platiti rizik, ja kazem ne.callmethebreeeze wrote:sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje, odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?
Ne znam kakav je stav naseg zakona prema ovog, ali realno je da granici sa sivom zonom... mada se moze i oglasima i na online prodavnicama poput marketa i pika pronaci. Ako neko zna, slobodno nek postavi.
-
callmethebreeeze
#723 Re: Teretana
suspect_zero wrote:callmethebreeeze wrote:sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje, odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?
Sjooooo, hoćeš bit' privlačan![]()
![]()
........sorry na skretanj s' teme
-
callmethebreeeze
#724 Re: Teretana
Ja isto ne bih ni u ludilu. toliko sam procitao clanaka o posljedicama, da ne vjerujem da se isplati igrati rulet sa svojim zdravljem zarad par kila misica.sitna.buranija wrote:Odgovor na prvo pitanje je da. Ima i manje opasnih steroida, dianabol je bas zestok... ali ko ga uzima na masi dobiva 1-2kg misicne mase sedmicno. Naravno, svaki put kada se zapocne sa novom kurom - mora se uzeti veca kolicina da bi se dobili rezultati... bas kao droga. Sam odredjujes da li platiti rizik, ja kazem ne.callmethebreeeze wrote:sitna.buranija, vidim da se razumijes, pa bih te molio za pojasnjenje; znaci, ako bih, a necu, pitam iz znatizelje, odlucio da se trujem stereodima, onda bih morao imati manju apoteku i biti svjestan rizika da mogu ocelaviti, odlakaviti, da ce mi sise narasti i da cu mozda postati totalno lud?
![]()
Ne znam kakav je stav naseg zakona prema ovog, ali realno je da granici sa sivom zonom... mada se moze i oglasima i na online prodavnicama poput marketa i pika pronaci. Ako neko zna, slobodno nek postavi.
-
enisss
#725 Re: Teretana
Poslije jednog cardio odem do prijatelja na trening da malo "udaram vrecu"sitna.buranija wrote:Dianabol se, koliko ja znam, uzima u dozama do 30mg dnevno, ne vise od 8 sedmica, zbog opasnosti po jetru. Kako vec rekoh, vrlo je jak anabolik i androgen, i dovoljan je da sam "uradi posao". Treba se uzimati zastita za jetru, npr. Silimarin, a u toku ciklusa se uzima i Nolvadex. Nakon zavrsetka ciklusa, ide faza PCT-a (post-cycle therapy), Nolvadex i Clomid.
Samo udri sefe, prije manje od mjesec dana si sisao 105enisss wrote:Eh...evo danas idem raditi noge i ramena....trenutno sam ispod 100 kg...dodatni trening u sali odradjuje svoje
...Nista bez cardia.....topim se topimmmmmmmmmmmm
)))))