Nešto kao ovo?Rootboi wrote:podsjeti me na onu kad je jedan momak došao tek u teretanu, vidio postere profesionalnih bodybuildera na zidu i kaže:
ne bi ja da budem ovakav![]()
![]()
![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Nešto kao ovo?Rootboi wrote:podsjeti me na onu kad je jedan momak došao tek u teretanu, vidio postere profesionalnih bodybuildera na zidu i kaže:
ne bi ja da budem ovakav![]()
![]()
![]()

Mislim da su najjeftiniji u Penny-u (3,5 ili 3,75 KM po kilogramu). Inače nisu loši ovi u Intersportu. Sad su 119 KM 20kg (2x10kg) i ima sniženje 30%. Tako da izađu oko 84KM. Ja sam uzeo ove i još 4 plače po 2,5kg, tako da imam 2 X 15 kg, i to je dovoljno za dosta vježbi.KenCo wrote:afa87 wrote:Ovo mi je nekako najpogodnija tema da postavim pitanje
Gdje u Sarajevu kupiti najjeftinije bucice i koliko KG tegova dodje ?
pogledaj u intersportu u merkatoru, u sportlife, u skenderiji, king of ring u bbi, ne pada mi vise nista na pamet.
ja sam svoje platio 100 km, Energetics, dvije bucice od po 10 kg, sa plocicama pa mozes podesavati tezinu. nisam bas prezadovljan.
A i ja bih ovo preformulisao ... ruke se u principu rade nakon bench-pressa, jer si već zagrijan. Ne nakon ramena i leđa jer tad zamaraš ruke.expertx wrote:sto sinko?tarikBA wrote:Boze sacuvaj kakva glupostexpertx wrote:pon-ruke komplet
uto-grudi+leđa
sri-pauza
cet-ramena+trapez+noge
pet-pauza
sub-pauza ili opet ruke!
ned-pauza
Noge svi zapostavljaju, a one su osnova čitavom tijelu. Ili više volite da gurate 200 benč, a da ne možete čučnuti da podignete gajbu piva.stronghold wrote:Zasto bi radio cucanj 4 puta nedjeljno ???
Kako ocekujes da ti se noge,kao najveca partija tako brzo oporavljaju ? No way...Jedino ako si na hemiji i stackujes brdo antikatabolika tipa eaa,arginin i ostalo...
Katastrofa savjet,i ovo ne treba ama BAS NIKO da radi !!!
Katabolizam zagarantovan !
Vrlo bitno je da imaš čvrste noge da te piva ne povuče u kanal.Mustang1 wrote:Pa sad treba raditi 4 puta sedmicno noge ?![]()
Ali vidim da ti je i piva sastavni dio plana za trening pa te i razumijem donekle
Ma nije belaj žene su uvijek dobrodošle.Samo je jedna dovoljna da se tema probudi ko nikad,naravno kad BAN KAI uleti to je tek priča za sebeLegollas wrote:čim žene dođu na temu, odma belaj
srneća ?MOSALJOZE wrote:Noge i ledja su za mene osnova,pa vi pričajte šta hoćete