i meni je ovo sjajno. moze. samo moras krv propisati i paziti na ishranu. ali bas paziti.Officer Crabtree wrote:
sasvim jednostavno pitanje:
jel ovo može bit proizvod teretane (misli se na tijelo ne na šljive), dakle da ne idemo u bildanje al ovako hoću
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
callmethebreeeze
#401 Re: Teretana
-
gradska toplana
#402 Re: Teretana
Raja,zelio bih samo da pohvalim @enisss-a za korekciju moga treninga nakon koje sam napravio odlican napredak.
pozz svima
pozz svima
- hana_montana
#403 Re: Teretana
callmethebreeeze wrote:
ja ga vozam po vazdan, ne volim ga u teretani.
ima masa vjezbi. mrtvo dizanje je isto super, i ovo sa skoro pravim nogama, mada je eniss bio skeptican, ali meni je ta najbolja. nakon par satova osjetim da sam je radio, vjeruj mi.
pa ne jedem ja tri case kao ti da moram toliko vjezbati
a ja vozim i kuci i u teretani i jedva cekam da ova zima prodje pa da obletim par krugova po mahali
- hana_montana
#404 Re: Teretana
Officer Crabtree wrote:
sasvim jednostavno pitanje:
jel ovo može bit proizvod teretane (misli se na tijelo ne na šljive), dakle da ne idemo u bildanje al ovako hoću
pih,vala ti i nije neki
-
callmethebreeeze
#405 Re: Teretana
ako vjezbas po kuci evo ti onda par vjezbi za kucno vjezabanje. za dupeto, naravno. tekst je na svedskom, ali slike govore vise od hiljadu rijeci:hana_montana wrote:callmethebreeeze wrote:
ja ga vozam po vazdan, ne volim ga u teretani.
ima masa vjezbi. mrtvo dizanje je isto super, i ovo sa skoro pravim nogama, mada je eniss bio skeptican, ali meni je ta najbolja. nakon par satova osjetim da sam je radio, vjeruj mi.
pa ne jedem ja tri case kao ti da moram toliko vjezbati![]()
a ja vozim i kuci i u teretani i jedva cekam da ova zima prodje pa da obletim par krugova po mahali
http://www.salongk.se/artiklar/import/2 ... /index.xml
- Loulou
#406 Re: Teretana
I ja bih 'vako

al' za to je potreban severe workout i balansirana prehrana

al' za to je potreban severe workout i balansirana prehrana
-
callmethebreeeze
#407 Re: Teretana
mah, meni onaj lik i ne izgleda nesto posebno istreniran, a i kaceket mu je bezze.Loulou wrote:I ja bih 'vako
al' za to je potreban severe workout i balansirana prehrana![]()
- Loulou
#408 Re: Teretana
callmethebreeeze wrote: mah, meni onaj lik i ne izgleda nesto posebno istreniran, a i kaceket mu je bezze.
- hana_montana
#409 Re: Teretana
ziku neke Hane sto parla na sveSkomcallmethebreeeze wrote:
ako vjezbas po kuci evo ti onda par vjezbi za kucno vjezabanje. za dupeto, naravno. tekst je na svedskom, ali slike govore vise od hiljadu rijeci:
http://www.salongk.se/artiklar/import/2 ... /index.xml
hvala drug,probacu
- hana_montana
#410 Re: Teretana
Loulou wrote:callmethebreeeze wrote: mah, meni onaj lik i ne izgleda nesto posebno istreniran, a i kaceket mu je bezze.
![]()
(burek će nas žiiiiiik)
hehehe
-
callmethebreeeze
#411 Re: Teretana
Loulou wrote:callmethebreeeze wrote: mah, meni onaj lik i ne izgleda nesto posebno istreniran, a i kaceket mu je bezze.
![]()
(burek će nas žiiiiiik)
nece, kad burek vidi sliku on ce nama odmah napisati program po kojem moramo vjezbati ako zelimo da budemo kao ova seka. mene zanima koliko dize na benchu.
- hana_montana
#412 Re: Teretana
callmethebreeeze wrote:
samo cuvaj parket.
nja nja nja
- cls
#413 Re: Teretana
e evo i mene ponovo na ovoj temi stari nick laguna 
- Loulou
#414 Re: Teretana
Znam ja kako "seka" vježba:callmethebreeeze wrote: nece, kad burek vidi sliku on ce nama odmah napisati program po kojem moramo vjezbati ako zelimo da budemo kao ova seka. mene zanima koliko dize na benchu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RP_CVyQi7_c [/youtube]
zato i napisah severe workout
a diže i po 40 lbs
-
callmethebreeeze
#415 Re: Teretana
a ha, ovo je, znaci, boxerka ili se bavi nekom drugom borilackom vjestinom. to i jeste super trening.Loulou wrote:Znam ja kako "seka" vježba:callmethebreeeze wrote: nece, kad burek vidi sliku on ce nama odmah napisati program po kojem moramo vjezbati ako zelimo da budemo kao ova seka. mene zanima koliko dize na benchu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RP_CVyQi7_c [/youtube]
zato i napisah severe workout
a diže i po 40 lbs
- cls
#416 Re: Teretana
samo su velike sanse da ima ozbiljan problem ta djevojka sa klipa mislim da joj je masnoca ispod 20%, a kad je kod djevojaka masnoca ispod 20% estrogen se prestaje luciti.......
- Loulou
#418 Re: Teretana
ultimate fightericacallmethebreeeze wrote: a ha, ovo je, znaci, boxerka ili se bavi nekom drugom borilackom vjestinom. to i jeste super trening.
-
callmethebreeeze
#419 Re: Teretana
a zna li sta oko kuce i djece?Loulou wrote:ultimate fightericacallmethebreeeze wrote: a ha, ovo je, znaci, boxerka ili se bavi nekom drugom borilackom vjestinom. to i jeste super trening.
-
callmethebreeeze
#421 Re: Teretana
brz je on na brisacu.

- burek_in_space
#422 Re: Teretana
Dobro veche vjezhbachi.
Nakon shto sam polomio ledja i doveo biceps do granice pucanja, zamolio bih vas za malo reda na ovoj temi.
Nakon shto sam polomio ledja i doveo biceps do granice pucanja, zamolio bih vas za malo reda na ovoj temi.
-
callmethebreeeze
#423 Re: Teretana
oprosti. hana i loulou su krive.burek_in_space wrote:Dobro veche vjezhbachi.![]()
- burek_in_space
#424 Re: Teretana
Vjera mi ne dozvoljava da dame krivim za belaje u "Teretani".
@hana_montana
Vjezhba koju sam ja napisao, odnosi se na zadnju lozhu i guzu, i iskljuchivo te dijelove tijela "pogadja", dok vjezhba sa iskorakom "pogadja" chitavu nogu + guza.
@Officer Crabtree
Ma daj, ja se ne bih od stida skinuo na plazhi da sam onakav.
Shalim se. Mislim da je za tebe najbolje p90x,ako vec to zhelish. Ima tema istog naziva na forumu, pa potrazhi.
@hana_montana
Vjezhba koju sam ja napisao, odnosi se na zadnju lozhu i guzu, i iskljuchivo te dijelove tijela "pogadja", dok vjezhba sa iskorakom "pogadja" chitavu nogu + guza.
@Officer Crabtree
Ma daj, ja se ne bih od stida skinuo na plazhi da sam onakav.
Shalim se. Mislim da je za tebe najbolje p90x,ako vec to zhelish. Ima tema istog naziva na forumu, pa potrazhi.
-
callmethebreeeze
#425 Re: Teretana
stani, zar ne pogadja citavu nogu. mislim, kako ces uraditi cucanj da ne radi prednji misic. kontam da je primarni "pogodak" nazad, ali valjda mora citava noga sekundarno raditi, ili?burek_in_space wrote:Vjera mi ne dozvoljava da dame krivim za belaje u "Teretani".![]()
![]()
![]()
@hana_montana