Ide moj jaran u tu teretanu.Kaze nema signala,wc 0 bodova,ventilacija 0 bodova.Ali je zato savršena za one koji se žele preznojiti.Samo što udješ vas cio si mokar.Ako radiš neke osnovne vjezbe:benč,odvajanje,čučanj moze ti posluziti.Ako ćeš nešto više onda trazi daljeVerocious wrote:Universum?Astrix wrote:Ima jedna mahalaska na malti, 30 KM bukvalno u podrumu, nije nesto specijalno velika, osnovne sprave imaju, nema ventilacije, nemas cak ni wc...
Hardcore teskiprije par godina je clanarina bila 25 KM
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#3951 Re: Teretana
- aldin007
#3952 Re: Teretana
Pozdrav.. Treba mi informacija gdje ima neka dobra teretana na Cvili i gdje se tacno nalazi ? Koliko je clanarina?
Hvala
Hvala
- pirmin
#3953 Re: Teretana
Ima li kod nas teretana prolaz koja trazi 40KM mjesecno, sa ugovorom od najmanje godinu dana?
-
Jokericious
#3954 Re: Teretana
Daj, ostavi se ovoga. Rijesi nam onaj posao na brodu bolan.Bubalo1 wrote:JastaLud sam bez nekoga ko me nece motivisati
-
sorrow
#3955 Re: Teretana
teretana se nalazi u Youth House-u, samo je ulaz sa druge strane - spustis se niz stepenice i zove se Klub 300.aldin007 wrote:Pozdrav.. Treba mi informacija gdje ima neka dobra teretana na Cvili i gdje se tacno nalazi ? Koliko je clanarina?
Hvala
mjesecna clanarina je 50km (mislim da je za studente 40) i radi od 8 do 12 svaki dan osim nedjelje.
-
Mustang1
#3956 Re: Teretana
Ja nemam pasos a bez njega nema nista .. Ali imam info da nece biti nista do ljeta bar pa tako nisam ni pravio pasos ..ovih cu danaCollegeGunner wrote:Daj, ostavi se ovoga. Rijesi nam onaj posao na brodu bolan.Bubalo1 wrote:JastaLud sam bez nekoga ko me nece motivisati
-
Mustang1
-
giovanni galli
#3959 Re: Teretana
http://www.muska-posla.com/mjerenjemasnogtkivaka.htm
ljudi jeli pouzdan manje vise ovaj nacin za mjerenje masnog tkiva, ja sam izmjerio ove milimetre i ispalo je da je udio masti 17,7 posto. ako je ovo tacno jeli zadovoljavajuce, i kako jos skinuti, da se ukazu plocice?
ljudi jeli pouzdan manje vise ovaj nacin za mjerenje masnog tkiva, ja sam izmjerio ove milimetre i ispalo je da je udio masti 17,7 posto. ako je ovo tacno jeli zadovoljavajuce, i kako jos skinuti, da se ukazu plocice?
- MOSALJOZE
#3960 Re: Teretana
Za dobar stomak moraš puno raditi to ti je 30% i imati SAVRŠENU ISHRANU to je 1'3209583092759382592837%.Sve ti ej do prehrane.Sad taj udio masti vala ja to nikad nisam mjeriogiovanni galli wrote:http://www.muska-posla.com/mjerenjemasnogtkivaka.htm
-
Mustang1
#3961 Re: Teretana
Meni su najjaci oni sto se ubise trbusnjacima da skinu stomak .. Kad im kazes idi trci ma necu gdje cu trcati
Sta jedes ? Ma spucam cevape svaki dan
Pa sto radis trbusnjake ? Cuj sto .. Pa sad ce ljeto moram imati plocice 
- MOSALJOZE
#3962 Re: Teretana
E koliko je samo takvih.Prije treninga bureka i jogurt,poslije hamburger,kola i čips.Dodje kući gleda LP uz kolače i čips.Naravno tu je i kola i onda će doći rezultati svakako.Bubalo1 wrote:Meni su najjaci oni sto se ubise trbusnjacima da skinu stomak .. Kad im kazes idi trci ma necu gdje cu trcatiSta jedes ? Ma spucam cevape svaki dan
Pa sto radis trbusnjake ? Cuj sto .. Pa sad ce ljeto moram imati plocice
-
Mustang1
#3963 Re: Teretana
Ti su najbolji
Ja sam imao frenda koji je pio whey i amino kiseline ( ja mislim ovo drugo .. Ovo prvo je 100 % pio) i jeo skoro svaki dan cevape .. Udebljo se bruku stomak nabio ..
A nisam mu mogao reci da ne jede cevape .. Meni se smijao sto sam ja jeo samo jaja,piletinu,sir onaj,pahuljice one ruzne i slicno 
-
giovanni galli
#3964 Re: Teretana
ima li neki plan ishrane, nisam nikad radio na stomaku, pa sam mislio malo poceti, u globalu on je skoro ravan, samo bi jos da ga doradim malo, radim i ostale grupe naravno.
-
Mustang1
#3965 Re: Teretana
Osnovno ti je google i kucas "teretana ishrana" Milijardu miliona biliona clanaka imas
A vecina ih se svodi na isto .. Neces moci sve onako kako pise kako finansijski tako neces ni moci podnijeti da svaki dan jedes jaja,piletinu i slicno .. Meni se pocne gaditi kad jedem non stop
Ali jbg .. Ja svaki put kad tek pocnem sa ovim rezimom ishrane imam problema sa stomakom i slicno . .Ali sve prodje kroz par dana valjda se organizam prebacuje sa pasteta,salama,sudzuke i slicnog na ovo drugo 
- MOSALJOZE
#3966 Re: Teretana
http://www.bodybuilding.com/giovanni galli wrote:ima li neki plan ishrane, nisam nikad radio na stomaku, pa sam mislio malo poceti, u globalu on je skoro ravan, samo bi jos da ga doradim malo, radim i ostale grupe naravno.
http://www.bodybuilding.com/fun/vinced11.htm
Ako ćeš naći kakve informacije to je ova stranica.Dakle poenta je da shvatiš da stomak vježbaš isto kao i prsa,biceps...itd..Dakle ne treba da radiš svaki dan,trebaš pustiti da se mišići odmore.Rekao ti je Bubalo samo ishrana,a vjerujem da na googleu ne fali članaka.
-
Mustang1
#3967 Re: Teretana
Ovaj drugi clanak izgleda dobar samo nemam vremena da procitam sve sada kasnije .. Cini mi se da cu po njemu raditi trbusnjakeMOSALJOZE wrote:http://www.bodybuilding.com/giovanni galli wrote:ima li neki plan ishrane, nisam nikad radio na stomaku, pa sam mislio malo poceti, u globalu on je skoro ravan, samo bi jos da ga doradim malo, radim i ostale grupe naravno.
Ako ćeš naći kakve informacije to je ova stranica.Dakle poenta je da shvatiš da stomak vježbaš isto kao i prsa,biceps...itd..Dakle ne treba da radiš svaki dan,trebaš pustiti da se mišići odmore.Rekao ti je Bubalo samo ishrana,a vjerujem da na googleu ne fali članaka.
- MOSALJOZE
#3969 Re: Teretana
Pa dobro 1 link je stranica na kojoj možeš sve naći što te zanima o teretani itd..Nema teme koju nisu obradiliBubalo1 wrote:Ovaj drugi clanak izgleda dobar samo nemam vremena da procitam sve sada kasnije .. Cini mi se da cu po njemu raditi trbusnjakeMOSALJOZE wrote:http://www.bodybuilding.com/giovanni galli wrote:ima li neki plan ishrane, nisam nikad radio na stomaku, pa sam mislio malo poceti, u globalu on je skoro ravan, samo bi jos da ga doradim malo, radim i ostale grupe naravno.
Ako ćeš naći kakve informacije to je ova stranica.Dakle poenta je da shvatiš da stomak vježbaš isto kao i prsa,biceps...itd..Dakle ne treba da radiš svaki dan,trebaš pustiti da se mišići odmore.Rekao ti je Bubalo samo ishrana,a vjerujem da na googleu ne fali članaka.Mada nesto slicno sam i radio
-
Mustang1
#3970 Re: Teretana
Ma dobro nisam ni vidio samo klikno na ovo drugo i vidim zanimljivo .. Tu su razdvojene vjezbe za bocne i za gornje/donje trbusnjake po danima .. I ja cu tako samo cu ja recimo 8 dana uzastopno i onda 2-3 pauze sa trbusnim i opet 
-
neko_sa_strane
#3971 Re: Teretana
Još uvijek je 25 KM. Teretana nije loša. Ne znam što se žalite. Uostalom jedna je od rijetkih teretana u pravom smislu te riječi. U Importanne-u, BBI Centru, hotelu Central su klasični fancy fitness klubovi sa mnoštvom sprava koje su uglavnom neefikasne. Išao sam jedno vrijeme u sličnu i ne bih više nikada. Dobra teretana je i Terzina na Alipašinom.Verocious wrote:Universum?Astrix wrote:Ima jedna mahalaska na malti, 30 KM bukvalno u podrumu, nije nesto specijalno velika, osnovne sprave imaju, nema ventilacije, nemas cak ni wc...
Hardcore teskiprije par godina je clanarina bila 25 KM
-
neko_sa_strane
#3972 Re: Teretana
U Universumu ti je 25 KM.BAN___KAI wrote:Moze li iko da preporuci teretanu u Sarajevu do 35KM mjesecno ?
-
neko_sa_strane
#3973 Re: Teretana
WC ima u teretani.Astrix wrote:Ima jedna mahalaska na malti, 30 KM bukvalno u podrumu, nije nesto specijalno velika, osnovne sprave imaju, nema ventilacije, nemas cak ni wc...
-
neko_sa_strane
#3975 Re: Teretana
Meni je bitno da je u funkciji. Ne volim zaista fancy teretane sa parketom ili laminatom gdje ne možeš spustiti teg veće težine nego dovlačiš gumene podloge da bi ga mogao spustiti a ne još uraditi mrtvo dizanje sa većom kilažom. Mašine inače ne koristim u vježbanju, nego isključivo tegove i šipku.Astrix wrote:Hahaha ali kakav...