Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bildanje i post kontriraju jedno drugom, ne ide jedno s drugim al nikako.
kakva si ti dalabu sta bolan ne ide ? ne ide ako hoces da pakujes misice logicno al' ako hoces da se dovedes u formu ide itekako. samo tebe psiha ubi pa kontas ofalit ces. to na prvi mah izgleda tako meksi misici manji al' to je voda i glikogen koji su otisli out, al' vjeruj mi poslije ramazana kad krenes sa normalnom ishranom zaprepastit ces se rezultatima probaj pas bio ko slago i to slobodno kreni hard core
a ovo za googlanje i treniranje pred iftar nije to lose al' fakat, ko moze da podnese to je dobro samo je razlika u trenzima pred iftar mozes raditi jednu vrstu kondicionog treninga super setovi giga iitd...dok pred sehur to ne smijes (mozes, al' ne smijes) jer ako dehidriras celije neces imati kasnije dovoljno vremena da ih hidriras i eto problema zato se tada vise preporucuje trening snage ( opet ne ides na pretrpavanje logika...)
Jako je bitno da imate 3 do 4 obroka poslije iftara i tokom noci sa mnogo proteina. I nije ni jasno zašto ne trenirate poslije iftara? Zar to ne bi bilo najbolje vrijeme? Iftaris se sa manjom količinom hrane, uzmeš nešto ugljikohidrata i proteina i onda nakon 45min trening. Bcaa obavezno prije, tokom i poslije treninga.
Meni bi ovo bilo logicnije i bolje rješenje nego da se trenira prije iftara kad bukvalno nema ništa u krvi, mislim nutrijenata.
@bambino blu
Winstrol je za cut, dok je anadrol više za masu. Anadrol drži dosta vode i mnogo je toksičan za jetru, mnogo više nego winstrol.
Ja sam trenutno na winstrol i mogu ti reći da sam izgubio mnogo bf zahvaljujući njemu. Uzimam relativno malo, oko 50mg dnevno.
Ne znam koji cilj imaš, ali ako želiš da se katujes prije ljeta onda definitivno winstrol. I obavezno uzmi nešto za zglobove jer kod nekih ljudi se javljaju bolovi u zglobovima dok ga uzimaju.
Pozz
kakva si ti dalabu sta bolan ne ide ? ne ide ako hoces da pakujes misice logicno al' ako hoces da se dovedes u formu ide itekako. samo tebe psiha ubi pa kontas ofalit ces. to na prvi mah izgleda tako meksi misici manji al' to je voda i glikogen koji su otisli out, al' vjeruj mi poslije ramazana kad krenes sa normalnom ishranom zaprepastit ces se rezultatima probaj pas bio ko slago i to slobodno kreni hard core
Big Ramy, trenutno jedan od najboljih bildera. Covjek posti svaki ramazan, pa čak i prije Mr Olympie. Ima 140kg mišića i lagano tokom ramazana dobije kilu do dvije, takodje misica
Ipak je moguće dobit na misicnoj masi. Sve je do toga kako organizujes obroke.
a ovo za googlanje i treniranje pred iftar nije to lose al' fakat, ko moze da podnese to je dobro samo je razlika u trenzima pred iftar mozes raditi jednu vrstu kondicionog treninga super setovi giga iitd...dok pred sehur to ne smijes (mozes, al' ne smijes) jer ako dehidriras celije neces imati kasnije dovoljno vremena da ih hidriras i eto problema zato se tada vise preporucuje trening snage ( opet ne ides na pretrpavanje logika...)
Big Ramy, trenutno jedan od najboljih bildera. Covjek posti svaki ramazan, pa čak i prije Mr Olympie. Ima 140kg mišića i lagano tokom ramazana dobije kilu do dvije, takodje misica
enisss wrote:
Eto vidis i u to vjerujem jer nije post bzvz nego preskocio si ovo pitanje gore win ili d-abanol (medicinski ili ne ?)
enisss wrote:
Eto vidis i u to vjerujem jer nije post bzvz nego preskocio si ovo pitanje gore win ili d-abanol (medicinski ili ne ?)
enisss wrote:
Zar nisam odgovorio
Halali ne vidjoh kako si ovaj dupli uradio pa mi se pobrkalo sve. Znas kako ja sam kont okad sam kreno na defku uzeti win al' nisam iso sam na suho teso se teso i malo hajmo reci pretjerano se steso (dosli su detalji do izrazaja ali ja vise volim masu haha) eh sad kontam ako uzmem win ici dalje na rezanje bojim se na sta ce to izaci a opet i dianabol cuo sam i ja kako navlaci vodu i da nakon nekog vremena ta voda odlazi i da koza koja se rastegla ostaje da visi ko kod trudnica hahha sad ne znam nisam pametan sta uraditi...treba naglasiti da bi mi ovo bila prva "kura" ako bi se uopste mogla tako i nazvati..
Bambino, nije preporučljivo uzimati oralne steroide ako nisi na testu. Bolje ti je uzeti samo testosteron. Svi oralni su štetni, a pogotovo su štetni ako ih uzimas bez testosterona.
enisss wrote:Bambino, nije preporučljivo uzimati oralne steroide ako nisi na testu. Bolje ti je uzeti samo testosteron. Svi oralni su štetni, a pogotovo su štetni ako ih uzimas bez testosterona.
Nekako nisam ljubitel igle a pogotovo teste. A znam da su stetni, ali realno uz umjerenu kolicinu i pravilnu ishranu vec imam par pojedinaca koji su uzimali i to u kratkom vremenskom periodu pravili vise kura ( mada nisu samo oralce uzimali vec i testu, trenablon ili kako se vec zove ) i proslo je sve ok a rezultati su tu.
Ja bih isao max mozda do 30mg dnevno nista preko toga. Mozda bi i neka zastita za jetru pala ( eh sad cuo sam da moze i do ginekomastije doci uzimanjem dinabaola jer luci dosta estrogen ili sta mu vec radi ).
Opet znas kako kod nas na balkanu vlada misljenje da je igla stetnija od oralaca a znam da nije jer oralac podere jetru, al' u kojoj kolicini ? ja ne konzumiram alkohol samim tim ne stetim dodatno jetru mislim da bi mogla to izgurati al' opet raspitujem se da odlucim sta i kako dalje....
Leon16v wrote:Joj Bambino poželio coek drugi svijet
@bambino blu
Nikad ne znaš kako će ti tijelo reagovati na steroide. Znam ljude koji normalno uzimaju i po 150mg dnevno i sasvim su ok, cak i bez ikakve zaštite, no znam i neke koji i sa 10mg imaju problema.
Najbolje bi ti bilo provjeriti krv i jetrine enzime nakon sto pocnes s njima, jer ces tako najbolje znati.
Ja sam na svom prvom cycle bio glup, i samo sam pratio što mi je trener rekao koji nije imao pojma. Uzimao sam anadrol 100mg svaki dan i to odjednom što je nenormalno opasno. Oni obično dodju u tabletama po 10mg pa uzimas po jednu svako dva do tri sata , jer je to ipak lakse za jetru nego da uzimas 50 ili 100 odjednom.
Zamisli sad mene, dizem nekih 90 do 100 kg max na benchu, i za nekih 10 tak dana dolazim i sam sebi ne vjerujem, kontam neko zamijenio trgove. Ide lagano ponavljanja sa 120-130kg.
Eh sad, ja sam imao sreće pa je bilo tako kako je bilo, a Boga mi sad da mi neko ponudio 100mg da uzmem odjednom ja bi mu rekao da je lud
Hahahaha meni su dali preporuku na svako 8 sati po tabletu (10mg) sto bi doslo 30mg dnevno i po mojoj percepciji to bi bilo ok i tamam ne bi preko toga is'o.
A zanima me ovo navlacenje vode ti si upoznat sa tim kako navlaci i moze li se to izbjeci ? govore mi da najvise navlaci ako jedes junk, je li slicno kreatinu ono da te zavodeni malo pa kasnije pocne lagano opadati volumen ili funkcionise na drugaciji nacin ?
i jesi upoznat ti sa nekim razlikama izmedju obicnog dianabola i medicinskog ?
davno jos, dok sam samo citao ovaj forum, bio je lik koji je otvorio slicnu temu, trazio preporuke o steroidima, svi ga odvracali od toga. poslije par mjeseci isti lik otvara temu, trazi pomoc, kuka da mu rastu sise, promijenio mu se glas, i stalno place zbog sitnica
Bambino Blu wrote:Hahahaha meni su dali preporuku na svako 8 sati po tabletu (10mg) sto bi doslo 30mg dnevno i po mojoj percepciji to bi bilo ok i tamam ne bi preko toga is'o.
A zanima me ovo navlacenje vode ti si upoznat sa tim kako navlaci i moze li se to izbjeci ? govore mi da najvise navlaci ako jedes junk, je li slicno kreatinu ono da te zavodeni malo pa kasnije pocne lagano opadati volumen ili funkcionise na drugaciji nacin ?
Jedan mali trik...
Dva dana uzimas anadrol pa dva winstrol, i nema vode Probao sam, vjeruj da radi.
Moj ti je savjet takodje da ako počnes uzimati da jedan dan u sedmici budeš off.
Bambino Blu wrote:Hahahaha meni su dali preporuku na svako 8 sati po tabletu (10mg) sto bi doslo 30mg dnevno i po mojoj percepciji to bi bilo ok i tamam ne bi preko toga is'o.
Jedan mali trik...
Dva dana uzimas anadrol pa dva winstrol, i nema vode Probao sam, vjeruj da radi.
Moj ti je savjet takodje da ako počnes uzimati da jedan dan u sedmici budeš off.
Koliko bi mi onda tableta trebalo odprilike i koliko bi ta kura trajala ? mjeseca dana po 50 tableta wina i anabola ?
A cuo sam i ja za to da treba 1 dan u sedmici biti off zbog receptora zasite se pa nema isti efekat ?
Ma terzo im lekciju ocito, onaj tamo satro doktor skembe zapustio da valja i on mi naso o zdravlju pricati i o krvnoj slici, idi svoju izvadi bolan pogledaj kakav ti je holesterol sa takvim stomakom nije dobar sigurno a da ne pricam o drugim stvarima....
al' sta rece onaj kad ga pita voditelj pijete li whey ? ma to je za mene obicna cedevita hahahahahha