TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#4376 Re: TENIS

Post by shake69 »

Gledam Raonica treci put u zivotu. Covjek napreduje kao malo ko iz njegove generacije. Djoko ce morati reternirati najbolje sto zna da bi umirio njegov servis a i red je da napokon dobije protivnika po mjeri. Malo ko ima srece u zrijebu kao Srbijanac vec godinama. Danas Hewitt protiv Raonica fakat nema nikakvih izgleda.
shake69

#4377 Re: TENIS

Post by shake69 »

Roger Federer jutros ostvario i trideset prvi put najmanji plasman u cetvrtfinale jednog GS u nizu! Tesko da ce to ikada iko ostvariti do Kijameta! Respect, Roger!
KENJAC

#4378 Re: TENIS

Post by KENJAC »

shake69 wrote:Gledam Raonica treci put u zivotu. Covjek napreduje kao malo ko iz njegove generacije. Djoko ce morati reternirati najbolje sto zna da bi umirio njegov servis a i red je da napokon dobije protivnika po mjeri. Malo ko ima srece u zrijebu kao Srbijanac vec godinama. Danas Hewitt protiv Raonica fakat nema nikakvih izgleda.
Sve mu se zasniva na sreci! Covjek, realno, pojma nema. Udara lopticu ko pratljacom. Igra u periodu kad realno nema ni jedan jak igrac. Iza njega stoje Nike i Adidas. Svi celni ljudi iz tenisa poticu iz trougla Prokuplje-Nis-Kraljevo ! Prosle godine kad se got sastao sa nekim ko ista vrijedi (Federer, Nadal) svaki put je izgubio......
shake69

#4379 Re: TENIS

Post by shake69 »

KENJAC wrote:
shake69 wrote:Gledam Raonica treci put u zivotu. Covjek napreduje kao malo ko iz njegove generacije. Djoko ce morati reternirati najbolje sto zna da bi umirio njegov servis a i red je da napokon dobije protivnika po mjeri. Malo ko ima srece u zrijebu kao Srbijanac vec godinama. Danas Hewitt protiv Raonica fakat nema nikakvih izgleda.
Sve mu se zasniva na sreci! Covjek, realno, pojma nema. Udara lopticu ko pratljacom. Igra u periodu kad realno nema ni jedan jak igrac. Iza njega stoje Nike i Adidas. Svi celni ljudi iz tenisa poticu iz trougla Prokuplje-Nis-Kraljevo ! Prosle godine kad se got sastao sa nekim ko ista vrijedi (Federer, Nadal) svaki put je izgubio......
Zabovario si crnogorsko pleme, malo Kosova a ni Beograd nije za baciti. Cemu sarkazam? Pa pogledaj samo dosadasnje igrace, sam sebi bolje ne bi 'narucio'. I to nije prvi put, ali dobro, 'neka svoga i u gori hajduka'! :)
KENJAC

#4380 Re: TENIS

Post by KENJAC »

shake69 wrote:
KENJAC wrote:
Zabovario si crnogorsko pleme, malo Kosova a ni Beograd nije za baciti. Cemu sarkazam? Pa pogledaj samo dosadasnje igrace, sam sebi bolje ne bi 'narucio'. I to nije prvi put, ali dobro, 'neka svoga i u gori hajduka'! :)
Aj zivota ti procitaj sta si napiso!
Baj d vej ne kaze se hajduka nego "Neka svoga i u gori VUKA "
vox-populi

#4381 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Redovna musterija u finalu :)
vox-populi

#4382 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Ledenko wrote:Raonić izbacuje Đokovića u četvrtom kolu.
Doktor Federera u trećem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#4383 Re: TENIS

Post by radostan dan »

vox pozdrav :thumbup:
Creasy

#4384 Re: TENIS

Post by Creasy »

Niko ne komentarise vanzemaljsku borbu Djokovica i Mareja... :)
vox-populi

#4385 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Creasy wrote:Niko ne komentarise vanzemaljsku borbu Djokovica i Mareja... :)
Nisam gledao, :(, posao, jebiga
vox-populi

#4386 Re: TENIS

Post by vox-populi »

radostan dan wrote:vox pozdrav :thumbup:
mahanje :)
veljaca

#4387 Re: TENIS

Post by veljaca »

Jako neizvjesno finale Australia Opena ... .ali ne toliko kvalitetno ....
Kvalitetnija su bila oba polufinala ....
Od dva igraca koja ne volim - navijao sam za manje zlo - Rafaela ( Zbog ovog R - Roger :D )
Mislim da bi Roger imao vise sansi u finalu od Rafe ( ali ovo je u domenu SBB KBB :D )
Da se hoce probuditi Muray ( svi su izgledi ) pa da imamo opet 4 kvalitetna igraca ....
Tijana_NS

#4388 Re: TENIS

Post by Tijana_NS »

TVITER

* Maheš Bupati: Možda je kliše, ali tenis je pobedio. Čestitke Novaku na neobjašnjivom naporu i Nadalu za izuzetan prikaz hrabrosti.
* Gistavo Kirten: Ovo je nešto neverovatno! Koliko uzbuđenja nam je donelo finale. Šou, šou, šou!
* Janko Tipsarević: Nemam reči da opišem meč. Nivo tenisa je sve veći i veći. Čestitke Novaku i Rafi. To su pravi šampioni.
* Tamira Pašek: Svaka čast Novače! Nole je prosto neverovatan.
* Nikolas Almagro: Novak i Rafa su dvojica impresivnih fenomena našeg sporta. Nadal je dostigao visok nivo, i veoma je blizu neverovatnom Đokoviću. Bravo za obojicu.
* Džon Izner: Ne mogu a da ne kažem koliko sam impresioniran Nadalom i Đokovićem. To su izuzetni sportisti.
* Dušan Vemić: Novak je pustio krv na terenu i pokazao hrabrost i stav na terenu. Idemo! Ponosan sam na tebe. Bravo i Rafa.
* Huan Martin del Potro: Čestitke obojici na sjajnom finalu. Veliki ste šampioni! Pozdrav obojici.

* L'Ekip (Francuska): Novak Đoković je stena! Tokom prošle godine hodao je po vodi i više nije svetsko čudo.

* Herald san (Australija): Na nogama od gume i boreći se sa mentalnom i fizičkom iscrpljenošću, Đoković je ostvario pobedu u petom setu. Bio je superioran u napadu i odbrani tokom celog turnira i naneo Nadalu još jednu psihološku ranu. Bio je to pravi rat u finalu.

* Njujork tajms (SAD): Kada je Novak otišao u hotel, devojka Jelena je zaspala, a on je uključio TV i gledao najzanimljivije detalje iz meča. "Nije mi bilo dosta tenisa", rekao je. "Morao sam da gledam naš duel".

* Marka (Španija): Novak je natčovek. On je kralj ATP tura, broj jedan na svetu, istinski i pravi vladar planetarnog tenisa u ovom trenutku.

10 NAJDUŽIH MEČEVA NA ATP TURU
1. Izner - Mau, Vimbldon 2010, 11:05:00
2. Santoro - Klemon, Garos 2004, 6:33:00
3. Mekinro - Vilander, D. Kup 1982, 6:22:00
4. Beker - Mekinro, Dejvis kup 1987, 6:21:00
5. Skof - Vilander, Dejvis kup 1989, 6:04:00
6. Štjepanek - Karlović, D. Kup 2009, 5:59:00
7. Đoković - Nadal, A. Open 2012, 5:53:00
8. Klemon - Rose, D. Kup 2001, 5:46:00
9. Tahiri - Miler, D. Kup 2005, 5:45:00
10. Koreča - Gumi, Garos 1998, 5:31:00
*Novakov i Nadalov meč je najduže grend slem finale ikada
Jameka

#4389 Re: TENIS

Post by Jameka »

ultima_palabra wrote:
Rafa i Richie sa 11 godina :-D
:-D Rasturi Guska Nadalka. :lol:
Creasy

#4390 Re: TENIS

Post by Creasy »

TINEJDŽERKA MELISA PREKLINJE
PLAKALA SAM ZBOG NOLETOVE MAJICE!

Devojka ostala bez Đokovićeve majice posle finala Australijen opena jer joj ju je jedna gospođa otela ispred nosa

Poklon otišao u pogrešne ruke!
Australijanka Melisa Kuk, veliki fan Novaka Đokovića, traži da joj se vrati Noletova majica koju joj je srpski teniser bacio posle njegovog trijumfa u Melburnu. U trenutku kada je htela da uhvati majicu, ispred nje se bacila jedna gospođa, koja joj ju je otela ispred nosa. Nesrećna tinejdžerka u svojoj sobi ima ceo zid posvećen Noletu i ističe da bi za nju najveći poklon bio da dobije majicu u kojoj je prvi igrač sveta osvojio Australijen open.

- Preklinjem tu osobu da mi vrati Noletovu majicu, jer sam je zaslužila. Počela sam da plačem, pošto sam mnogo želela da dobijem taj dres. Nisam mogla da verujem da je otišao u neke druge ruke. Čak sam bila ubeđena da je Đoković tu majicu hteo da pokloni meni. Ceo meč sam glasno navijala za njega i nije slučajno što je krenuo ka mestu na kojem sam sedela. Strašno sam tužna zbog toga, ali se nadam da će mi ta žena vratiti dres. Ko zna kada ću ponovo imati takvu priliku - zavapila je Melisa.

Ona je takođe istekla da obožava Đokovića i da prati svaki njegov korak.
- U mojoj sobi se nalaze svi njegovi posteri i taj zid sam nazvala po Novaku. Volela bih da se na njemu nađe i neki njegov lični poklon, a majica u kojoj je osvojio Australijen open je idealna - rekla je australijska
tinejdžerka.

Vidi se da je i Noletu bilo krivo... :x
bingov buraz

#4391 Re: TENIS

Post by bingov buraz »

Creasy wrote:
Stara je kraljica :lol: :lol:

Image
Creasy

#4392 Re: TENIS

Post by Creasy »

Sto ne podnosim ljude poput ove babuskare. Podsjeca me na one babe i djedove sa "Costa Concordie" koji su gurali zene i djecu da bi prvi sjeli u camce za spasavanje... :x
irvinx1

#4393 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

Ma majica je bila u zraku. Mala nema osnove da pokrene tuzbu za sticanje ili povrat prava vlasnistva.
Mustang1

#4394 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Kroz 2-3 dana ako vec i nije Djokovic ce ili licno (sumnjam da ce imati vremena) ili ce nekoga zaduziti da toj maloj odnese majicu i jos svasta nesto ... I eto novih navijaca .. Mislim budala je ako to ne uradi !
irvinx1

#4395 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

Sjajan video :D
Creasy

#4396 Re: TENIS

Post by Creasy »

irvinx1 wrote:
Sjajan video :D

:lol:

Skontao sam to u live prenosu. Pazi samo reakcija onih curica iza sto drze zastave... :D
veljaca

#4397 Re: TENIS

Post by veljaca »

Američki magazine “Forbes” objavio je listu tenisera koji su trenutno najplaćeniji, a koju prenosi B92.net. Interesantno, Novak Đoković, prvi reket svijeta, nalazi se tek na 4. mjestu, što govori da su Roger Federer i Rafael Nadal i dalje komercijalno isplativiji. Ispred Đokovića je i Ruskinja Marija Šarapova.

Lista najlpaćenijih igrača
1. Roger Federer 47 mil. $
sponzori: Gilette, Rolex, Nike

2. Rafael Nadal 31 mil. $
sponzori: Kia Motors, Nike, Armani Jeans

3. Marija Šarapova 25 mil. $
sponzori: Nike, Evian, Tag Heuer

4. Novak Đoković 18 mil. $
sponzori: Sergio Tacchini, Mercedes-Benz, Head

5. Andy Murray 13,5 mil. $
sponzori: Adidas, Head, RBS

-------------------------

Jedan je Roger .....
vox-populi

#4398 Re: TENIS

Post by vox-populi »

Hajd nek je i Roger u necemu najbolji. Kad vec nije u tenisu :)
veljaca

#4399 Re: TENIS

Post by veljaca »

vox-populi wrote:Hajd nek je i Roger u necemu najbolji. Kad vec nije u tenisu :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od trenutno AKTIVNIH igraca - Roger je nabolji teniser sveukupno .....

Jos ce vremena proteci prije nego sto njegove uspjehe dostignu Rafa i Novak ... AKO i dostignu ..... :)
radostan dan

#4400 Re: TENIS

Post by radostan dan »

...a do tada, uživajmo u dostignućima koja Novak i Rafa prikazuju.
Post Reply