TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- CSKA
#3251 Re: TENIS
Dobro je doslo ovo Noletu.Da ga razmrda malo,a protivnik nije bio takav da ga moze dobiti.
- shake69
#3252 Re: TENIS
sta je ovo s tenisom da Mrsavi Srbijanac mlati sve, Rafa gubi i od Fisha, Roger ne moze dobiti Berdiha kao da je neki igracina!!!? Nis mi nije jasno!CSKA wrote:Dobro je doslo ovo Noletu.Da ga razmrda malo,a protivnik nije bio takav da ga moze dobiti.
- just principe
#3253 Re: TENIS
dovoljno je pogledati na kojem je mjestu Atp liste onaj Dodig pa ce ti sve biti jasno na koje je grane spao i kakva je konkurencijashake69 wrote:sta je ovo s tenisom da Mrsavi Srbijanac mlati sve, Rafa gubi i od Fisha, Roger ne moze dobiti Berdiha kao da je neki igracina!!!? Nis mi nije jasno!CSKA wrote:Dobro je doslo ovo Noletu.Da ga razmrda malo,a protivnik nije bio takav da ga moze dobiti.
ali bez obzira na sve Djokovicu se mora cestitati, nije bas lagano imati samo jedan poraz u sezoni pa makar protiv amatera igrao
-
Irvinovo stado
#3254 Re: TENIS
Opet trabunjanja o konkurenciji
Zanimljivo kako se ista javljaju iskljucivo od ljudi koji mrze nekog igraca (Djokovic, Federer, Nadal). I onda ide ona klasicna:"Roger nije imao nikakvu konkurenciju", "Novak nema konkurenciju" i bla bla bla...
Roger je u post-peak fazonu vec odavno, Nadal je upravo usao u post-peak fazon. Ali cudi me kako svima promice da Nadal ima jednu od najboljih sezona, i da nije Djokovica osvojio bi najmanje osam turnira YTD. Zadnja dva turnira ne racunam, jer to je dijelom posljedica naleta na igraca kojeg ne moze da zaustavi.
Fish sa druge strane je zbacio desetak kilograma i igra odlican tenis, najbolji koji je ikada igrao. Nisu njegovi rezultati pomankanje konkurencije, vec odlican tenis koji pruza.
Ako vec pricate o konkurenciji, vratite sliku 5-10 godina unazad, pogledajte ko je bio na mjestu Dodiga na listi, pa onda je vratite jos 15 godina unazad i pogledajte istu...
Pred ovogodisnji US Open, nikad vise potencijalnih favorita...
Zanimljivo kako se ista javljaju iskljucivo od ljudi koji mrze nekog igraca (Djokovic, Federer, Nadal). I onda ide ona klasicna:"Roger nije imao nikakvu konkurenciju", "Novak nema konkurenciju" i bla bla bla...
Roger je u post-peak fazonu vec odavno, Nadal je upravo usao u post-peak fazon. Ali cudi me kako svima promice da Nadal ima jednu od najboljih sezona, i da nije Djokovica osvojio bi najmanje osam turnira YTD. Zadnja dva turnira ne racunam, jer to je dijelom posljedica naleta na igraca kojeg ne moze da zaustavi.
Fish sa druge strane je zbacio desetak kilograma i igra odlican tenis, najbolji koji je ikada igrao. Nisu njegovi rezultati pomankanje konkurencije, vec odlican tenis koji pruza.
Ako vec pricate o konkurenciji, vratite sliku 5-10 godina unazad, pogledajte ko je bio na mjestu Dodiga na listi, pa onda je vratite jos 15 godina unazad i pogledajte istu...
Pred ovogodisnji US Open, nikad vise potencijalnih favorita...
- vox-populi
#3255 Re: TENIS
56-1, slijedeci na meniju Berdych.
- shake69
#3256 Re: TENIS
ako je tacno da mu Roger nije ni dosao u priliku za brejk kako covjek servira onda ce biti gusto.vox-populi wrote:56-1, slijedeci na meniju Berdych.
- vox-populi
#3257 Re: TENIS
ma nemoj ti nista da se brines, jedno je ostarjeli Roger, drugo je Numero Uno.shake69 wrote: ako je tacno da mu Roger nije ni dosao u priliku za brejk kako covjek servira onda ce biti gusto.
-
Mustang1
#3258 Re: TENIS
Da ali Federrer je imao fantasticnu servu i igru na ovom turniru .. Jest da nisu ni protivnici bili bas neso ali vidi se po udarcima opet ... Tako da mi je pravo iznenadjenje kako je izgubio ..Nisam gledao pa ne znam sta se desavalo
- CSKA
#3259 Re: TENIS
To bi bilo to.Sutra protiv skota za novu titulu.
- vox-populi
#3260 Re: TENIS
57-1, sad su poceli da bjeze sa terena.... mislim stvarno...
- irvinx1
#3261 Re: TENIS
@Ludi i ponosni
Kako u 12? valjda u 00
Elem, malo je bio povrijedjen, a kad je Novak dodao gas skonto nema smisla da se nastvai... A i svakako mi je antipatican... Sutra Marej, tesko ce mu biti-Novak je pojacao
Kako u 12? valjda u 00
Elem, malo je bio povrijedjen, a kad je Novak dodao gas skonto nema smisla da se nastvai... A i svakako mi je antipatican... Sutra Marej, tesko ce mu biti-Novak je pojacao
- perfect_guy
#3262 Re: TENIS
u podne po lokalnom, ili ti ga 18,00 kod nasirvinx1 wrote:@Ludi i ponosni
Kako u 12? valjda u 00![]()
- irvinx1
#3263 Re: TENIS
Aha, pa tako recite.perfect_guy wrote:u podne po lokalnom, ili ti ga 18,00 kod nasirvinx1 wrote:@Ludi i ponosni
Kako u 12? valjda u 00![]()
- shake69
#3264 Re: TENIS
Tomas se napali protiv Rogera i tada rame ne boli a protiv Srbijanca ko pick..ca. Vidio da ne moze nista pa hajd da vidim kako je bilo biti Djokovic prije tri godine.Dosadan ovaj tenis postao ! 
-
KENJAC
#3265 Re: TENIS
Juce u Milanu u glavnoj Tacchini store udjem da sinu kupim orginalnu majicu sa likom Djokovica a ona blentura za pultom mi kaze "mislim da nemamo , Dobili smo dosta toga ali sve kupio neki Japanac" A imate li trenerku ili bilo sta sa njegovim likom " Ma gospodine , ja ne znam sta je sa tim trenerkama ali i majice i trenerke nestanuskoro isti dan a ovi nam salju ko na kasiku, mogli bi smo zivjet od prodaje njegovih stvari a ovi nam posalju 15 majica i 10 trenerki".....
Toliko o tome ko je najbolji i najpoznatiji sportista ogog trenutka na Planeti Zemlji !!
Toliko o tome ko je najbolji i najpoznatiji sportista ogog trenutka na Planeti Zemlji !!
- shake69
#3266 Re: TENIS
ma, kenjas , po obicaju!KENJAC wrote:Juce u Milanu u glavnoj Tacchini store udjem da sinu kupim orginalnu majicu sa likom Djokovica a ona blentura za pultom mi kaze "mislim da nemamo , Dobili smo dosta toga ali sve kupio neki Japanac" A imate li trenerku ili bilo sta sa njegovim likom " Ma gospodine , ja ne znam sta je sa tim trenerkama ali i majice i trenerke nestanuskoro isti dan a ovi nam salju ko na kasiku, mogli bi smo zivjet od prodaje njegovih stvari a ovi nam posalju 15 majica i 10 trenerki".....
-
KENJAC
#3267 Re: TENIS
Ja kenjam a on dere li dere..... A mo's mislit kako se osjecaju oni sto ga mrze, samo zato sto je to sto jeste.... Najbolji sportista Planete zemlje (.... a jos zajebanog porijekla)shake69 wrote:ma, kenjas , po obicaju!KENJAC wrote:Juce u Milanu u glavnoj Tacchini store udjem da sinu kupim orginalnu majicu sa likom Djokovica a ona blentura za pultom mi kaze "mislim da nemamo , Dobili smo dosta toga ali sve kupio neki Japanac" A imate li trenerku ili bilo sta sa njegovim likom " Ma gospodine , ja ne znam sta je sa tim trenerkama ali i majice i trenerke nestanuskoro isti dan a ovi nam salju ko na kasiku, mogli bi smo zivjet od prodaje njegovih stvari a ovi nam posalju 15 majica i 10 trenerki".....
- shake69
#3268 Re: TENIS
ako time slavis 'rezervnu domovinu', ne znam sta bi ti rekao, ali lik se tesko moze voljeti, marketinski da bude nesto top je smijesno i pomisliti pored Rogera, Rafe!Pa, vidi mu samo vugla!!!?KENJAC wrote:Ja kenjam a on dere li dere..... A mo's mislit kako se osjecaju oni sto ga mrze, samo zato sto je to sto jeste.... Najbolji sportista Planete zemlje (.... a jos zajebanog porijekla)shake69 wrote:ma, kenjas , po obicaju!KENJAC wrote:Juce u Milanu u glavnoj Tacchini store udjem da sinu kupim orginalnu majicu sa likom Djokovica a ona blentura za pultom mi kaze "mislim da nemamo , Dobili smo dosta toga ali sve kupio neki Japanac" A imate li trenerku ili bilo sta sa njegovim likom " Ma gospodine , ja ne znam sta je sa tim trenerkama ali i majice i trenerke nestanuskoro isti dan a ovi nam salju ko na kasiku, mogli bi smo zivjet od prodaje njegovih stvari a ovi nam posalju 15 majica i 10 trenerki".....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- irvinx1
#3269 Re: TENIS
Ma kladim se da je ljepsa od tvojeshake69 wrote: ako time slavis 'rezervnu domovinu', ne znam sta bi ti rekao, ali lik se tesko moze voljeti, marketinski da bude nesto top je smijesno i pomisliti pored Rogera, Rafe!Pa, vidi mu samo vugla!!!?
- shake69
#3270 Re: TENIS
za tebe irvine znamo 'kojih si boja' i bez ove reprike.irvinx1 wrote:Ma kladim se da je ljepsa od tvojeshake69 wrote: ako time slavis 'rezervnu domovinu', ne znam sta bi ti rekao, ali lik se tesko moze voljeti, marketinski da bude nesto top je smijesno i pomisliti pored Rogera, Rafe!Pa, vidi mu samo vugla!!!?
- shake69
#3271 Re: TENIS
replike, dabome. Zar se moze Rogerov stas i igra, ili Rafina strast , misici i ostalo porediti s komarcem iz Beograda? Nikako, a ti/vi kako hocete!shake69 wrote:za tebe irvine znamo 'kojih si boja' i bez ove reprike.irvinx1 wrote:Ma kladim se da je ljepsa od tvojeshake69 wrote: ako time slavis 'rezervnu domovinu', ne znam sta bi ti rekao, ali lik se tesko moze voljeti, marketinski da bude nesto top je smijesno i pomisliti pored Rogera, Rafe!Pa, vidi mu samo vugla!!!?
- irvinx1
#3272 Re: TENIS
Tvoji komentari dovoljno govore o tebi. Nista pozitivno naravnoshake69 wrote:za tebe irvine znamo 'kojih si boja' i bez ove reprike.irvinx1 wrote:Ma kladim se da je ljepsa od tvojeshake69 wrote: ako time slavis 'rezervnu domovinu', ne znam sta bi ti rekao, ali lik se tesko moze voljeti, marketinski da bude nesto top je smijesno i pomisliti pored Rogera, Rafe!Pa, vidi mu samo vugla!!!?
Naravno da se ne moze porediti. Roger je najljepsi teniser i gospodin covjek...
Mislim, vidi ga samo
sad bi ovdje isao 0naj love smijesak, ali ovaj zaostali forum ga nema
- shake69
#3273 Re: TENIS
Ma kladim se da je ljepsa od tvoje
[/quote]
za tebe irvine znamo 'kojih si boja' i bez ove reprike.[/quote]
Tvoji komentari dovoljno govore o tebi. Nista pozitivno naravno
Mislim, vidi ga samo
[/quote]
nisam znao da si rogerovac, a vidim da sve preozbiljno shvatash
za tebe irvine znamo 'kojih si boja' i bez ove reprike.[/quote]
Tvoji komentari dovoljno govore o tebi. Nista pozitivno naravno
Mislim, vidi ga samo
nisam znao da si rogerovac, a vidim da sve preozbiljno shvatash
- irvinx1
#3274 Re: TENIS
Ma takav sam ti ja-sav ozbiljan
Roger Forever, naravno
Roger Forever, naravno
-
mirzasila
#3275 Re: TENIS
Kako iritira ovaj voditelj na sportklubu.... odvadi malo...