TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- shake69
#22477 Re: TENIS
Pogledao sam treci set Djovaka i nije mi jasno da se vratio ovoliko nespreman. Pa on ne moze istrcati obicnu razmjenu i to protiv japanskog polovnjaka.
Da je bio neko bar iz top 60, ne bi osvojio ni pet gemova.
Baska sto je svijet zbunio da se neko tako brzo moze vratiti nakon ''medicinskog tretmana'' a prije toga 5 mjeseci se kao previjao od bolova? Nidje veze.
Zaradio je na stotine miliona prize money od turnira i sponzorskih ugovora, zasto mu je trebalo da nastupi na mastersu, tzv.petom GS? Da uzme neku ekstra lovu ''samo da se pojavi''? Ne osjecam nista kad on igra, ali mi prvi put veceras bilo zao covjeka. Idi bolan zalijeci se potpuno pa vrati kao covjek ili idi na jahtu i obilazi svijet.
Baska sto je svijet zbunio da se neko tako brzo moze vratiti nakon ''medicinskog tretmana'' a prije toga 5 mjeseci se kao previjao od bolova? Nidje veze.
Zaradio je na stotine miliona prize money od turnira i sponzorskih ugovora, zasto mu je trebalo da nastupi na mastersu, tzv.petom GS? Da uzme neku ekstra lovu ''samo da se pojavi''? Ne osjecam nista kad on igra, ali mi prvi put veceras bilo zao covjeka. Idi bolan zalijeci se potpuno pa vrati kao covjek ili idi na jahtu i obilazi svijet.
-
recto-verso
#22478 Re: TENIS
Bobe su čudocvrčak_na_hedonizmu wrote:Đoković aka fizička sprema, šta bi od onakve fizičke zvijeri ? Ne može da hoda u trećem setu. Čudno, za igrača koji je toliko dominirao i koji je imao najbolji peak ikada![]()
Doduše, sličan je bio na početku karijere, uz jedan osvojen GS, a onda je, iznenada, eksplodirao
-
Vise_gemova
#22479 Re: TENIS
Ovaj turnir je cudo. Izgleda je cudna podloga. Favoriti ispadaju strahota. Na kladionici nisam 2 para pogodio za cijeli turnir, a pratim tenis 10 godina,.
-
cevapcinica
#22480 Re: TENIS
Podloga usporava lopticu kao da se igra na zemlji.Vise_gemova wrote:Ovaj turnir je cudo. Izgleda je cudna podloga. Favoriti ispadaju strahota. Na kladionici nisam 2 para pogodio za cijeli turnir, a pratim tenis 10 godina,.
-
Vise_gemova
#22481 Re: TENIS
Znam da je Indian Wells spora podloga. Ali je stvarno cudno kako lose igraju vrhunski teniseri. Thiem katastrofalno igra, Federer tesko, A.Zverev ispao, Pouille ispao..itd. Takodje i kod zena dosta favoritkinja se muce ili ispadaju.cevapcinica wrote:Podloga usporava lopticu kao da se igra na zemlji.Vise_gemova wrote:Ovaj turnir je cudo. Izgleda je cudna podloga. Favoriti ispadaju strahota. Na kladionici nisam 2 para pogodio za cijeli turnir, a pratim tenis 10 godina,.
- Blek Stena
#22482 Re: TENIS
Slava mu I vjecnaja pamjatshake69 wrote:Pogledao sam treci set Djovaka i nije mi jasno da se vratio ovoliko nespreman. Pa on ne moze istrcati obicnu razmjenu i to protiv japanskog polovnjaka.Da je bio neko bar iz top 60, ne bi osvojio ni pet gemova.
- cvrčak_na_hedonizmu
#22483 Re: TENIS
Krajinovic
Pratim ga od Pariza prosle godine, zanimljiv igrac. Ako nastavi ovako hladno ulazi u top 15-20
Pratim ga od Pariza prosle godine, zanimljiv igrac. Ako nastavi ovako hladno ulazi u top 15-20
-
recto-verso
#22484 Re: TENIS
Ma ovaj je zalutao u tenisucvrčak_na_hedonizmu wrote:Krajinovic![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#22485 Re: TENIS
Nije Federer mjerilo, sjebo se lik, do prosle godine igrao Fjucerse i Ch, a sada na Rogera naletio i sjebo serecto-verso wrote:Ma ovaj je zalutao u tenisucvrčak_na_hedonizmu wrote:Krajinovic![]()
-
nema me tamo
#22486 Re: TENIS
Fritz igra dobar tenis trenutno sad ce biti zanimljivo vidjeti njega i Corica.
- cvrčak_na_hedonizmu
#22487 Re: TENIS
Odličan je bio protiv Rubleva i protiv Verdaska. Prilično pokretljiv za svoju visinu, bekend mu malo šteka, razoran forhend i dobar servis. 20 godina lik, oženjen i ima dijete 
- Leopold_IV
#22488 Re: TENIS
gdje li je on samo požurio...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Odličan je bio protiv Rubleva i protiv Verdaska. Prilično pokretljiv za svoju visinu, bekend mu malo šteka, razoran forhend i dobar servis. 20 godina lik, oženjen i ima dijete
Nisam gledao niti jedan Čorićev meč ali 3 vrlo uvjerljive pobjede.
- commendatore
#22489 Re: TENIS
nikad ne reci nikad - ni ovoga nisu otkrili dok nije isprdiorecto-verso wrote:Bobe su čudocvrčak_na_hedonizmu wrote:Đoković aka fizička sprema, šta bi od onakve fizičke zvijeri ? Ne može da hoda u trećem setu. Čudno, za igrača koji je toliko dominirao i koji je imao najbolji peak ikada![]()
Doduše, sličan je bio na početku karijere, uz jedan osvojen GS, a onda je, iznenada, eksplodirao

ja licno vjerujem da se drogiro....
-
nema me tamo
#22490 Re: TENIS
Prvih 20 bicikilista je bilo pozitivno na doping.
-
Vise_gemova
#22491 Re: TENIS
Borna ce ga pomesti.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Odličan je bio protiv Rubleva i protiv Verdaska. Prilično pokretljiv za svoju visinu, bekend mu malo šteka, razoran forhend i dobar servis. 20 godina lik, oženjen i ima dijete
- kakotakonikako
#22492 Re: TENIS
Roger Federer je nakon ATP turnira u Rotterdamu ponovo zasjeo gdje mu je i mjesto, na sami vrh ATP liste. Najbolji teniser u historiji i vjerovatno jedan od najboljih sportista ikada tu nema namjeru stati, a trenutno odlično igra u Indian Wellsu. Večeras mu predstoji duel s Francuzom Chardyjem, gdje je apsolutni favorit. Put do finala mu je olakšan i neočekivanom eliminacijom Marina Čilića, kojeg je s 3:2 dobio u finalu Australian Opena.
Teniser koji uskoro puni 37. godinu je tokom karijere samo od turnira zaradio više od 100 miliona dolara i jedan je od najbogatijih sportista svijeta. Međutim, to ga uopšte nije izdiglo u visine, kao što radi većina sportista. Naime, odlučan je da ne navikne vlastitu djecu na lagodan život, već im želi u ranoj mladosti podariti radne navike. Tako je tokom turnira u Indian Wellsu otkrio da njegove kćerkice, koje imaju osam godina, vrijeme provode tako što na ulici prodaju limunadu!
"Da, da, to im je zabavno, a i moraju znati da novac ne pada s neba. Zaradile su za jedan dan čak 70 dolara. Komšije su velikodušne kada vide djecu, tako da je bilo zabavno", rekao je Federer. Podsjetimo, Federer sa suprugom Mirkom ima četvoro djece. Bliznakinje Majlu i Šarlen (8) i blizance Lea i Lenija (3). Veliki šampion na svakom polju.

Teniser koji uskoro puni 37. godinu je tokom karijere samo od turnira zaradio više od 100 miliona dolara i jedan je od najbogatijih sportista svijeta. Međutim, to ga uopšte nije izdiglo u visine, kao što radi većina sportista. Naime, odlučan je da ne navikne vlastitu djecu na lagodan život, već im želi u ranoj mladosti podariti radne navike. Tako je tokom turnira u Indian Wellsu otkrio da njegove kćerkice, koje imaju osam godina, vrijeme provode tako što na ulici prodaju limunadu!
"Da, da, to im je zabavno, a i moraju znati da novac ne pada s neba. Zaradile su za jedan dan čak 70 dolara. Komšije su velikodušne kada vide djecu, tako da je bilo zabavno", rekao je Federer. Podsjetimo, Federer sa suprugom Mirkom ima četvoro djece. Bliznakinje Majlu i Šarlen (8) i blizance Lea i Lenija (3). Veliki šampion na svakom polju.
- cvrčak_na_hedonizmu
#22493 Re: TENIS
Pomeo je Aguta, što nije lako. 50-50 šanse. Fritz igra jako dobro, neočekivano. Ako je mogao da ulazi u razmjene sa osnovne linije protiv Verdaska, može i sa Bornom.Vise_gemova wrote:Borna ce ga pomesti.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Odličan je bio protiv Rubleva i protiv Verdaska. Prilično pokretljiv za svoju visinu, bekend mu malo šteka, razoran forhend i dobar servis. 20 godina lik, oženjen i ima dijete
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22494 Re: TENIS
Joj tenisa Ćorić - Fritz
Opali lopticu, ide u debeli aut i zavši u terenu
Orkan

Opali lopticu, ide u debeli aut i zavši u terenu
Orkan
- shmizlica
#22495 Re: TENIS
borna se malo provaljuje 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#22496 Re: TENIS

kakav sam ja poznavatelj tenisa
ovaj drugi set je ono heartbreak za kladioničare, kakva dva debila dedo dragi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22497 Re: TENIS
Jesi li to igrao Bornu? Kako debilski izgubi set 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#22498 Re: TENIS
jok, bilo je il' z2 il' Fritz, uzeo sam z2 
ma ruku na srce, žestok vjetar puše, ali to ne umanjuje Bornin već opštepoznati debilizam
ma ruku na srce, žestok vjetar puše, ali to ne umanjuje Bornin već opštepoznati debilizam
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#22500 Re: TENIS
ako si neutralan, da