Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljivo je znati da li su kladionice imale u ponudi recimo da AO, IW i Miami ove godine osvaja Djoko! Vjerujem da bi bilo mozda par neupucenih Srba, mozda iz dijaspore koji ne bi zalili dati neki euro iz navijacke strasti i jer ih je malo sljivovica taj dan ponijela.
A da je ista ponuda bila na Fedexa, vjerujem da na cijelom dunjaluku ne bi bila dva covjeka koji bi vjerovali u mozda najvecu tenisku senzaciju Open ere. A eto dogodila se.
Leo, mogli smo se obogatiti!
Dere sve redom,Steta sto nece igrati masterse na zemlji da vidimo kako se ponasa I na toj podlozi.Prema najavama igrace samo RG od turnira na zemlji kako bi se sto bolje pripremio za Wimbildon
Nece sigurno tek tako na sljaku bez ijednog turnira.
U Madridu ce igrati, Monte Carlo je jedini turnir sljake koji je otkazao. Mislim da su to i dva jedina sljaka masters turnira pred RG.
Blek Stena wrote:Madrid I Rim mastersi su obavezni turniri. Monte Karlo nije.
Jeko obavezan, Steno? Malo bolje iscitaj pravila za prvih 30, sta je countable tournaments, pravilo o igracima starijim od 31 godine (jedan masters 1000 manje) itd.
Blek Stena wrote:Pogledah sad, u pravu si ......Bas je srecko, sve mu ide u prilog
Kako nije ? Prvi dio karijere igro protiv Philipodopulusa raznih. Taman se pojavio neko ko mu je kost u grlu i taj neko pocne grlit drveca, travu past i srce poklanjat. Sad je opet ko na pocetku karijere. Tri turnira zaredom uzme a da ne odigra ni jedan mec sa prvom dvojicom ?
Proci ce i to. Najest cemo se mi slanine opet !
KENJAC wrote:
Kako nije ? Prvi dio karijere igro protiv Philipodopulusa raznih. Taman se pojavio neko ko mu je kost u grlu i taj neko pocne grlit drveca, travu past i srce poklanjat. Sad je opet ko na pocetku karijere. Tri turnira zaredom uzme a da ne odigra ni jedan mec sa prvom dvojicom ?
Proci ce i to. Najest cemo se mi slanine opet !
Pa uzeo bi i Đoković ova tri turnira...
Da nije isp'o
Sad šalu na stranu, s ovom igro Rođo bi ih obojicu naružio
Kad je Novak uzimao, onda je bilo ok....sad kad Roger uzima, e nije igro s ovim, nije igro s onim
Mislim da se to moze i ovako formulisati: ko gubi, ima pravo da se ljuti!
Tomahawk11 wrote:Kad je Novak uzimao, onda je bilo ok....sad kad Roger uzima, e nije igro s ovim, nije igro s onim
Mislim da se to moze i ovako formulisati: ko gubi, ima pravo da se ljuti!