Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Kvero razbi i Matadora u Acapulcu i uze titulu, sta je ovo!? Malo li je bio Djovak na Wimbliju za krakatog Amera!
Tenis u ova 4 meča koja je spojio Querry je nešto nestvarno. Imao je žrijeb kojeg se niti jedan masters ne bi postidio.
Svaka čast, znao sam da na mahove može igrati jako dobro i zbog agresivne igre na određeni dan dobiti bilo koga, ali 4 u nizu e to je već nešto posebno.
Sad ide opet nekoliko mjeseci prosječnosti prije narednog bljeska, vjerovatno.
shake69 wrote:Kvero razbi i Matadora u Acapulcu i uze titulu, sta je ovo!? Malo li je bio Djovak na Wimbliju za krakatog Amera!
Tenis u ova 4 meča koja je spojio Querry je nešto nestvarno. Imao je žrijeb kojeg se niti jedan masters ne bi postidio.
Svaka čast, znao sam da na mahove može igrati jako dobro i zbog agresivne igre na određeni dan dobiti bilo koga, ali 4 u nizu e to je već nešto posebno.
Sad ide opet nekoliko mjeseci prosječnosti prije narednog bljeska, vjerovatno.
Da. Za njega je Chilkan rekao kako ''umije mlatnuti loptu'' , sto znaci da ga ne cijeni, ali ovo u Acapulcu sto sam vidio na highlights je vrlo ozbiljan tenis od Krakatog. Iz BH je znao zabiti takve winnere, i protiv Hilme i Matadora, da su ljudi ostali u cudu, i to kad su se lomili mecevi. Ranije se izvlacio na FH i gubio na vremenu dok se namjestao, ali ovo je igra za Top 10. Njega bas ne krasi konstantnost kao Fisha nekada, recimo, kad je rijec o Amerima pa je steta sto doceka tridesetu bez ozbiljnije titule. Ovo je prva takva.
Jel ko gledo mec ?
Samo jedan podatak. Queri u tai breku nije imo ni jednu prvu servu. Nadal napravio 4 cetiri neforsirane greske da ih se ni ja ne bi zastidio. Ukratko , Rafa nije bio ni nalik na sebe. Queri je bez sumnje kvalitetan igrac ali je ovaj put imo otvorena vrata za turnir...
....turnir za koji se niko nije nesto phretrgo.
Zagrijavanje , ko sto sam reko !
Zanimljivost. Ovo je Rafi sedmo uzastopno izgubljeno finale na brzoj povrsini ...
....pa vi vidite !
Mislim da u karijeri Fed nije imao ovako težak žrijeb...
Tako ti je kad nisi barem u top 8...
A Djokovic mislim da ni teoretski nije mogao dobiti teži žrijeb od ovog...
Repriza Acapulca u vidu Delpo/Kyrgios kombinacije prije Fed/Nadal QF, i onda u SF odmor u vidu Nishikori/Dimitrov/Čilić
a s druge strane Murray ima šetnjicu u parku...pa čak i na njegovom možda najslabijem turniru ne vidim kako da ne ode u finale. Jedino da Stas dođe i poludi u SF.
Mi ćemo uživati u svakom slučaju...opet ide nespavanje po noći
Zrijeb je grozan ali ,ko zna, mozda ga dodatno motivise i pomogne transformaciju u starog Noleta gladijatora.
Bilo bi lijepo docekati novi duel Nole vs Rafa ili Rodjo, da vidimo na cemu smo
Ideemo breeeee
Blek Stena wrote:Zrijeb je grozan ali ,ko zna, mozda ga dodatno motivise i pomogne transformaciju u starog Noleta gladijatora.
Ideemo breeeee
Blek Stena wrote:Zrijeb je grozan ali ,ko zna, mozda ga dodatno motivise i pomogne transformaciju u starog Noleta gladijatora.
Ideemo breeeee
...e , u neka sretnija vremena bi se poslije ovakvog rezultata fina zajebancija razvila. Al dodjose divlji.....
Jesam li ja ostao jedini koji prati tenis? I onda mi pricu pricaju kako su pratili tenis od Borga, Mustera, Samprasa....
Ma pratili ste vi kurka mog ! Da se nije pojavio mali sa Kopaonika, jos bi mislili da se tenis nogama igra !
Tomahawk11 wrote:Ma ja, nisi ni gledao ako nisi na forumu prokomentarisao
Kod mene u raji je bilo " guzit , a ne ispricat, je isto ko ne guzit"
Ma , ne , ozbiljno, kako podjose poluljudi prosipat prostakluke ...prestade i interes za to kad No1 izgubi od No 123...
Nema veze .
Podočnjaci ko sudoperi, a sve zbog inspirirano odigranih Edmundovih 4-5 gameova u 2 setu. Izuzetno zanimljiv meč po meni i nije bilo lako kada protivnik pola sata ne promaši forehand i zabije 10+ winnera.
Sve u svemu navijači Djokovica ne bi trebalo da budu nesretni za onu sinoćnju partijicu.
Samo Djokovic treba izlaziti na mrežu jedino da se rukuje s protivnikom. Delpo ne izgleda posebno dobro, nekako se vuče po terenu (ali tako igra valjda oduvijek) tako da to nije neko mjerilo. Sve u svemu slažem se sa kladionicama da je još uvijek Djokovic najveci favorit turnira.
Murray je lažni broj 1, svakako hahaha
Zaspao sam i nisam pogledao meč RF ali vidim da je bilo uvjerljivo.
Sve mi se cini da ce u nedjelju pehar podici neko iz drugog safa, jal Grisha, jal neko drugi, Thiema nisam gledao kako izgleda sada, a mozda i on bude taj. Steta sto je u donjem dijelu zrijeba nakrcano sve sto valja na ATP Touru dok u gornjem do skoro same zavrsnice, samo spletom okolnosti moze otici i onaj Srbijanac pederskog nadimka Duci! Pametnom i upucenom dosta! Svasta!
shake69 wrote:Sve mi se cini da ce u nedjelju pehar podici neko iz drugog safa, jal Grisha, jal neko drugi, Thiema nisam gledao kako izgleda sada, a mozda i on bude taj. Steta sto je u donjem dijelu zrijeba nakrcano sve sto valja na ATP Touru dok u gornjem do skoro same zavrsnice, samo spletom okolnosti moze otici i onaj Srbijanac pederskog nadimka Duci! Pametnom i upucenom dosta! Svasta!
Ma realno bi Stas trebao do finala...ako se ponovo ne izglupira kako on to umije...
Vašek dobije najboljeg na Svijetu. Treci Srbin dobije Vašeka. Jest jednako , i treci Srbin je bolji od najboljeg !
Tomas vodi 6:1 i 5:2 . Tomas na kraju izgubi.
...i u takvoj kostelaciji dje je naš treci bolji od najboljeg , Tomas ostaje taraba !
Nego , ima'l se ša ćestitat ?